تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مثال بسيط على تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال البرنامج
#1
Brick 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة 
اقدم لكم مثال بسيط جدا عن تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال عدد 2 Textbox
عن طريق اداة المتصفح اتمنى ان تنال اعجابكم 

هى فقط فقيرة الى بعض المزايا منها ليس لكل المواقع فقط للفيسبوك ولكن يمكنك تعديلها لتتماشي مع 
اى موقع او ادراج كومبو بوكس وتعديل على الاكواد ليتناسب مع معظم المواقع .
التحميل من المرفقات  Heart 


.zip   webcomp.zip (الحجم : 28.94 ك ب / التحميلات : 105)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: bahgat okasha
#2
جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
- التطبيق لو عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول

(23-11-16, 07:16 PM)bahgat okasha كتب : جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
-  التطبيق لو  عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form  closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي

رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول
ممكن تعدلوا على الكود السابق


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا هذا ما وجدتة وما زال هناك محاولات لتخطى هذه المشكلة

اشكركم على حسن مروركم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ربط البرنامج بالسكانر و المسح الضوئي صبري زينوبي 13 1,383 16-05-17, 03:02 AM
آخر رد: safalo
  [مثال] مثال لنسخ وإستعادة قاعدة البيانات ( تحديث) نسخ تلقائي للقاعدة حسب اليوم والساعة جميل علي 42 4,471 14-05-17, 09:58 AM
آخر رد: جميل علي
  [VB.NET] برنامج كيفية حماية البرنامج من استخدامه اكثر من مرة shwehdi4pc 5 1,103 06-04-17, 09:57 PM
آخر رد: ashfa
  [مشروع] مثال حجز من المنتدى القديم سعود 14 3,535 05-04-17, 03:31 AM
آخر رد: naderalbanna
  مشروع بسيط باستخدام تقنية ADO.net يوضح فيه اضافة تعديل وحذف adel2012 5 609 23-03-17, 08:36 AM
آخر رد: masry700
  ابسط مثال للتصاريح سعود 39 6,881 17-03-17, 09:35 AM
آخر رد: IBRA939
Lightbulb [مثال] مثال ابلاغ عملائك بوجود تحديث للبرنامج Basil Abdallah 13 936 08-03-17, 01:13 PM
آخر رد: Basil Abdallah
  سورس كود برنامج تسجيل الدخول للفيس بوك من صنعي Basil Abdallah 2 533 18-02-17, 06:13 PM
آخر رد: C0MNDS
  [مشروع] مثال لنشر تحديثات تطبيقك للعملاء سعود 15 8,321 23-01-17, 10:43 PM
آخر رد: ausamaxp
  برنامج تسجيل و تسجيل دخول رائع ahmedelkady 7 3,071 23-01-17, 02:45 AM
آخر رد: aboyasneen

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم