تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مثال بسيط على تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال البرنامج
#1
Brick 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة 
اقدم لكم مثال بسيط جدا عن تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال عدد 2 Textbox
عن طريق اداة المتصفح اتمنى ان تنال اعجابكم 

هى فقط فقيرة الى بعض المزايا منها ليس لكل المواقع فقط للفيسبوك ولكن يمكنك تعديلها لتتماشي مع 
اى موقع او ادراج كومبو بوكس وتعديل على الاكواد ليتناسب مع معظم المواقع .
التحميل من المرفقات  Heart 


.zip   webcomp.zip (الحجم : 28.94 ك ب / التحميلات : 98)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: bahgat okasha
#2
جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
- التطبيق لو عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول

(23-11-16, 07:16 PM)bahgat okasha كتب : جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
-  التطبيق لو  عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form  closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي

رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول
ممكن تعدلوا على الكود السابق


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا هذا ما وجدتة وما زال هناك محاولات لتخطى هذه المشكلة

اشكركم على حسن مروركم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سورس كود برنامج تسجيل الدخول للفيس بوك من صنعي Basil Abdallah 2 226 18-02-17, 06:13 PM
آخر رد: C0MNDS
  [مثال] مثال لنسخ وإستعادة قاعدة البيانات ( تحديث) نسخ تلقائي للقاعدة حسب اليوم والساعة جميل علي 35 3,367 18-02-17, 02:19 AM
آخر رد: جميل علي
  [VB.NET] برنامج كيفية حماية البرنامج من استخدامه اكثر من مرة shwehdi4pc 4 651 29-01-17, 12:32 PM
آخر رد: dr heart
  مشروع بسيط باستخدام تقنية ADO.net يوضح فيه اضافة تعديل وحذف adel2012 4 212 28-01-17, 09:58 PM
آخر رد: khodor1985
Lightbulb [مثال] مثال ابلاغ عملائك بوجود تحديث للبرنامج Basil Abdallah 12 516 23-01-17, 10:49 PM
آخر رد: ausamaxp
  [مشروع] مثال لنشر تحديثات تطبيقك للعملاء سعود 15 7,821 23-01-17, 10:43 PM
آخر رد: ausamaxp
  برنامج تسجيل و تسجيل دخول رائع ahmedelkady 7 2,777 23-01-17, 02:45 AM
آخر رد: aboyasneen
  ابسط مثال للتصاريح سعود 38 6,192 10-01-17, 07:20 PM
آخر رد: solbi
  [مشروع] واخيرا تم ايجاد حل عند تكبير البرنامج على حسب كل الشاشات shado1796 8 3,035 26-12-16, 04:50 PM
آخر رد: IBRA939
  مثال تغيير ثيم البرنامج وقت التشغيل honest 3 671 26-12-16, 04:44 PM
آخر رد: IBRA939

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم