تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مثال بسيط على تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال البرنامج
#1
Brick 
السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة 
اقدم لكم مثال بسيط جدا عن تسجيل الدخول الى الفيسبوك من خلال عدد 2 Textbox
عن طريق اداة المتصفح اتمنى ان تنال اعجابكم 

هى فقط فقيرة الى بعض المزايا منها ليس لكل المواقع فقط للفيسبوك ولكن يمكنك تعديلها لتتماشي مع 
اى موقع او ادراج كومبو بوكس وتعديل على الاكواد ليتناسب مع معظم المواقع .
التحميل من المرفقات  Heart 


.zip   webcomp.zip (الحجم : 28.94 ك ب / التحميلات : 118)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: bahgat okasha
#2
جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
- التطبيق لو عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول

(23-11-16, 07:16 PM)bahgat okasha كتب : جميل .. ويمكنك تطوير الفكره عبر اخذ النقاط التاليه في الاعتبار

- حاول دايما في التعامل مع htmlElements تستخدم عبارة try catch لقنص الاخطاء
-  التطبيق لو  عملتله ريستارت هيفتح وهو عامل تسجيل دخول فلو حاولت تعمل تسجيل دخول تاني هيجيب رسالة خطأ لانه ببساطه مش هيلاقي text box mail,pass ولا button login .. هتحتاج تخليه يعمل logout في الحدث form  closing او تبحث في بداية التشغيل عن تسجيل الدخول من عدمه
- وممكن تطور الفكره انك تبدأ تقرأ بيانات المستخدم زي الاسم والصوره الشخصيه وغيرها من البيانات والجروبات والبيدجات وممكن تنشر وتتحكم في حساب الفيسبوك بطريقه قد تكون قريبه من تطبيق الفيسبوك العادي اللي علي الموبايل

بس طبعا الموضوع هيكون معقد أكتر من كده بكتييييير
وطبعا استعمال htmlelement هيخلي البرنامج بطيييييئ جدا بالمقارنه باستخدام Facebook API

في النهايه اتمني لك التوفيق
تقبل مروري وفائق تحياتي

رائع
ولكن كيف ستحل مشكله اذا كان هناك لايوجد id للحقول
شاهد كود صفحه دخول
ممكن تعدلوا على الكود السابق


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
فعلا هذا ما وجدتة وما زال هناك محاولات لتخطى هذه المشكلة

اشكركم على حسن مروركم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] طريقة عمل برنامج تسجيل دخول احترافى بالفيجوال بيسك 2010 Mina Botros 4 432 18-09-17, 12:48 PM
آخر رد: Mina Botros
Rainbow مثال - استيراد البيانات من Excel إلي ListView Genius Live 8 4,189 06-09-17, 07:12 PM
آخر رد: محمد سالم المحترف
  ابسط مثال للتصاريح سعود 41 8,633 06-09-17, 02:21 PM
آخر رد: سعود
  مثال: كيفية اقتطاع صورة من صورة أخري بإستخدام الماوس silverlight 8 740 06-09-17, 02:20 PM
آخر رد: العواد الصغير
  [مشروع] واخيرا تم ايجاد حل عند تكبير البرنامج على حسب كل الشاشات shado1796 9 3,535 15-08-17, 03:38 AM
آخر رد: eng.molinux
  [مثال] مثال لإرسال الرسائل من الاجهزة الفرعية الى برنامج سيرفر ابو ليلى 3 625 28-07-17, 01:46 PM
آخر رد: IBRA939
  [مشروع] مثال لنشر تحديثات تطبيقك للعملاء سعود 24 9,323 03-07-17, 07:38 PM
آخر رد: Mina Botros
  [مشروع] برنامج حفظ المستندات وبيانات الدخول للمواقع والمنتديات محمود بكرى 2 241 04-06-17, 09:53 PM
آخر رد: محمود بكرى
  ربط البرنامج بالسكانر و المسح الضوئي صبري زينوبي 13 1,876 16-05-17, 03:02 AM
آخر رد: safalo
  [مثال] مثال لنسخ وإستعادة قاعدة البيانات ( تحديث) نسخ تلقائي للقاعدة حسب اليوم والساعة جميل علي 42 5,906 14-05-17, 09:58 AM
آخر رد: جميل علي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم