تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لانشاء فولدر فى مسار محدد بالفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم اساتذتنا

هذا الكود يقوم بانشاء فولدر فى مسار محدد و يعمل معى جيدا

Imports System.Management
Public Class form1



و هذا فى زر امر
 System.IO.Directory.CreateDirectory("C:\Program Files\nabil")


و لكن فى بعض الاجهزة محمية و هذا الكود لا يفلح معها 



فهل ممكن تعديل الكود لانشاء الملف دون تعديل اعدادات الويندوز
و شكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
   

   

   

   

   
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
شكرا اخى على الرد 

اعذرنى لسوء فهمى

انت ظللت كود به جمله شرطية if و كتبت على الصورة   ترجم

هل تقصد اقوم بترجمتها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 
   

واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: ممدوح , nabil.1710
#5
(07-11-16, 06:03 PM)zinom كتب : تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 


واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
جزاكم الله خيرا اخى الكريم قد تم المطلوب و شكرا
الرد
تم الشكر بواسطة: zinom


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Exclamation [VB.NET] هل يوجد ويب بروزر غير الويب البروزر الموجود على الفجوال بيسك ويعمل بشكل صحيح SnTnt 8 256 , 05:46 PM
آخر رد: mohamedahmed1
  [سؤال] مصمم با الفيجول بيسك 2012 مروان العليانى 1 85 04-01-20, 11:00 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  عرض جزء محدد من الصفحة داخل اداة ويب براوزر ابو روضة 8 189 29-12-19, 10:26 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] ممكن لينك تحميل فيجوال بيسك 2015 bakriano30@yahoo.com 10 709 12-12-19, 09:08 PM
آخر رد: امانى السيد
  استعلام عن راتب موظف خلال شهر محدد بسام محمدغانم 0 91 12-12-19, 07:19 PM
آخر رد: بسام محمدغانم
  [vb6.0] تحويل مشروع فيجوال 2010 الى فيجوال بيسك 6 KMBH 2 188 11-12-19, 11:25 PM
آخر رد: alfaiz678
Photo [VB.NET] السلام عليكم اخواني واخواتي سوال بسيط في الفيجوال بيسك 2010 معا قاعدت بيانات اكسس 201 hosamloveme888@yahoo.com 1 163 09-12-19, 02:32 AM
آخر رد: hosamloveme888@yahoo.com
  [VB.NET] احتاج الي تحويل هذا المشروع من السي شارب الي الفيجوال بيسك مشروع صغير abo3li8555 5 339 21-11-19, 02:07 AM
آخر رد: Benmouha
  طريقة عمل KeyGen بالفيجوال بيسك دوت نت EHAB.NET 17 5,983 17-11-19, 04:32 PM
آخر رد: alsouf
  عاوز اعرف اكبر رقم فى عمود من خلال السنة بالفجوال بيسك عمرو نجيب 1 120 13-11-19, 11:19 PM
آخر رد: smalw

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم