تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لانشاء فولدر فى مسار محدد بالفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم اساتذتنا

هذا الكود يقوم بانشاء فولدر فى مسار محدد و يعمل معى جيدا

Imports System.Management
Public Class form1



و هذا فى زر امر
 System.IO.Directory.CreateDirectory("C:\Program Files\nabil")


و لكن فى بعض الاجهزة محمية و هذا الكود لا يفلح معها 



فهل ممكن تعديل الكود لانشاء الملف دون تعديل اعدادات الويندوز
و شكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
   

   

   

   

   
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
شكرا اخى على الرد 

اعذرنى لسوء فهمى

انت ظللت كود به جمله شرطية if و كتبت على الصورة   ترجم

هل تقصد اقوم بترجمتها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 
   

واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ممدوح , nabil.1710
#5
(07-11-16, 06:03 PM)zinom كتب : تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 


واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
جزاكم الله خيرا اخى الكريم قد تم المطلوب و شكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: zinom


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] اريد طريقة لتشفير اكواد الفيجوال بيسك طارق سليمان 0 33 24-05-17, 05:14 PM
آخر رد: طارق سليمان
Lightbulb [سؤال] كيف اعمل sutup بالفيجوال بيسك الاصدار2013؟ moh_g 1 57 17-05-17, 05:13 AM
آخر رد: samawi
  مساعده في قاعدة بيانات بالفيجوال a_abdullah 9 284 11-05-17, 11:54 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] ربط فيجوال بيسك 2008 بــ SQL2000 محمد بوقزاحة 2 56 09-05-17, 11:16 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة
  [VB.NET] التعامل مع الوقت وقسمته فى فيجوال بيسك دوت نت TAMER ELMORSY 2 84 30-04-17, 01:42 PM
آخر رد: TAMER ELMORSY
  [VB.NET] بخصوص الطباعه لشي محدد adel27 7 379 22-04-17, 02:00 PM
آخر رد: IBRA939
  مساعده في حذف واضافة وتحديث قاعدة بيانات بالفيجوال a_abdullah 6 206 21-04-17, 05:44 PM
آخر رد: a_abdullah
  اريد رابط تحميل فيجوال بيسك 2015 كود برمجي 3 205 19-04-17, 07:10 PM
آخر رد: كود برمجي
  [سؤال] اعدادات الشاشة في منظومة مصممة بفيجوال بيسك 2012 diab4diab 3 121 13-04-17, 05:09 PM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] مشكلة فى قراءة بعض الاوامر فى الفيجول بيسك Mohamed371 4 174 10-04-17, 07:30 PM
آخر رد: Mohamed371

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم