تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لانشاء فولدر فى مسار محدد بالفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم اساتذتنا

هذا الكود يقوم بانشاء فولدر فى مسار محدد و يعمل معى جيدا

Imports System.Management
Public Class form1



و هذا فى زر امر
 System.IO.Directory.CreateDirectory("C:\Program Files\nabil")


و لكن فى بعض الاجهزة محمية و هذا الكود لا يفلح معها 



فهل ممكن تعديل الكود لانشاء الملف دون تعديل اعدادات الويندوز
و شكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
   

   

   

   

   
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
شكرا اخى على الرد 

اعذرنى لسوء فهمى

انت ظللت كود به جمله شرطية if و كتبت على الصورة   ترجم

هل تقصد اقوم بترجمتها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 
   

واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: ممدوح , nabil.1710
#5
(07-11-16, 06:03 PM)zinom كتب : تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 


واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
جزاكم الله خيرا اخى الكريم قد تم المطلوب و شكرا
الرد
تم الشكر بواسطة: zinom


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] اضافة سكربت في مشروع فيجوال بيسك Alaamakkawi 6 163 , 01:23 PM
آخر رد: Alaamakkawi
  [VB.NET] تحويل كود VBA إلى لغة الفيجوال بيسك دوت نت freehego 7 155 , 12:24 PM
آخر رد: freehego
  [VB.NET] ممكن مساعدتي في اكمال مشروعي في فيجوال بيسك hothif 2 303 23-03-20, 11:13 PM
آخر رد: IBRA99000
  [VB.NET] ممكن سيريال تفعيل فيجوال بيسك 2010 bakriano30@yahoo.com 4 1,481 20-03-20, 04:34 PM
آخر رد: hamadz
  [VB.NET] مشكلة في مسار الملفات thabit 1 123 20-03-20, 03:10 PM
آخر رد: معاند الحظ
  هل يوجد في معرض القصيم للكتاب كتب فيجوال بيسك؟ nowiglah 2 92 09-03-20, 01:14 PM
آخر رد: alsalamoni
  [VB.NET] ممكن التعديل على المثال بتبديل أدوات ديف اكسبريس إلى أدوات فيجوال بيسك rfhdgd 3 148 24-02-20, 03:06 AM
آخر رد: alsalamoni
  فيجوال بيسك 2010 المبرمج العبقري 5 2,486 21-02-20, 10:47 PM
آخر رد: مستر فرفوش
  كيفية فتح ملف pdf بشرط محدد aftfm 3 240 14-02-20, 02:25 PM
آخر رد: سامي محمد
  عندما قمت بعمل publisher نشر البرنامج التدريبي بالفيجوال بيسك علي كمبيوتر ثاني Moneam 6 317 13-02-20, 09:21 AM
آخر رد: Moneam

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم