تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لانشاء فولدر فى مسار محدد بالفيجوال بيسك
#1
السلام عليكم اساتذتنا

هذا الكود يقوم بانشاء فولدر فى مسار محدد و يعمل معى جيدا

Imports System.Management
Public Class form1



و هذا فى زر امر
 System.IO.Directory.CreateDirectory("C:\Program Files\nabil")


و لكن فى بعض الاجهزة محمية و هذا الكود لا يفلح معها 



فهل ممكن تعديل الكود لانشاء الملف دون تعديل اعدادات الويندوز
و شكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
   

   

   

   

   
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: ممدوح
#3
شكرا اخى على الرد 

اعذرنى لسوء فهمى

انت ظللت كود به جمله شرطية if و كتبت على الصورة   ترجم

هل تقصد اقوم بترجمتها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 
   

واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: ممدوح , nabil.1710
#5
(07-11-16, 06:03 PM)zinom كتب : تقبل اعتزاري اخي

  "الرد السريع نظرا لضيق الوقت هوا ماجعلني اقدم الرد بهذه الطريقه " 


______________________________________________

- فقط  ضع الكود ده
كود :
<requestedExecutionLevel  level="requireAdministrator" uiAccess="false" />

مكان  الكود ده
كود :
  <requestedExecutionLevel  level="asInvoker" uiAccess="false" />

اما الترجمه

- فالبرنامج يخبرنا انه   لو محتاج تغير في مستوي التحكم في الحساب الخاص بالويندوز الي هوا  التحكم في المستخدم

غير الكود ده بالكود ده  زي مانا ارفقتهم فوق


ودي هيا ايوزر كنترول من داخل الويندوز
 


واعتزر مره اخري
واي استفسار تحت امرك
جزاكم الله خيرا اخى الكريم قد تم المطلوب و شكرا
الرد
تم الشكر بواسطة: zinom


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] احتاج الي تحويل هذا المشروع من السي شارب الي الفيجوال بيسك مشروع صغير abo3li8555 5 248 21-11-19, 02:07 AM
آخر رد: Benmouha
  طريقة عمل KeyGen بالفيجوال بيسك دوت نت EHAB.NET 17 5,744 17-11-19, 04:32 PM
آخر رد: alsouf
  عاوز اعرف اكبر رقم فى عمود من خلال السنة بالفجوال بيسك عمرو نجيب 1 77 13-11-19, 11:19 PM
آخر رد: smalw
  [VB.NET] هل ينفع ان ادمج مشورع بالغه بايثون مع مشروع في الفيجوال بيسك اليوم السابع 0 69 09-11-19, 12:32 AM
آخر رد: اليوم السابع
  [VB.NET] محتاح احول كود بسيط من c# الي فيجوال بيسك اليوم السابع 1 108 08-11-19, 08:14 PM
آخر رد: محمد كريّم
  ممكن نعمل برنامج بالفيجوال بيسك ونعرف البرنامج كم مستخدمة sherf 4 290 01-11-19, 01:12 AM
آخر رد: 3booody
Rainbow [VB.NET] الإتصال بقاعدة بيانات على النت بواسطة تطبيق فجول بيسك علي إبراهيم الحاج علي 4 349 15-10-19, 05:15 PM
آخر رد: علي إبراهيم الحاج علي
  مشكلة فى المشروع المصمم بفيجوال بيسك 2012 مروان العليانى 4 254 12-10-19, 05:48 PM
آخر رد: elgokr
  كود فيجوال بيسك تغيير لون النص في الوورد mostafa12 0 129 07-10-19, 03:57 PM
آخر رد: mostafa12
  [VB.NET] مسار قاعدة البيانات محمد اسماعيل 12 379 06-10-19, 01:52 PM
آخر رد: محمد اسماعيل

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم