تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير
#1
ما هو كود ربط  الداتا  القرد فيو  بكريستال ريبوت وعرض البيانات من الداتا  في التقارير
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
Rainbow 
كود :
Dim rptDoc As CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.ReportDocument
  rptDoc = New CrystalReport1
  rptDoc.SetDataSource(DataGridView1
  Form2.CrystalReportViewer1.ReportSource = rptDoc
  Form2.ShowDialog()
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كود تعبئة الكومبو داخل الداتا قريد فيو عمور2016 30 627 17-09-20, 11:13 PM
آخر رد: asemshahen5
  طريقة عرض بيانات جدولين في الداتا قريد ZaerAllail 7 246 05-09-20, 01:44 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  [VB.NET] سؤال في التقارير Hamza Elshare 1 113 01-09-20, 04:33 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  طريقه تحميع كميات صنف معين فى الداتا جريد فيو بباركود الصنف خالد كامل1 1 161 31-08-20, 10:23 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  سؤال فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 1 141 28-08-20, 08:42 AM
آخر رد: حريف برمجة
  [سؤال] انا لوانا ضفت coulmns ل dt أو datagridviw ازاي اغير نوع الداتا بتاعه الصف منه 3 166 27-08-20, 10:09 PM
آخر رد: asemshahen5
  أدوات التقارير غير موجودة فى الفيجوال أرجو المساعدة talatm 7 250 26-08-20, 01:57 AM
آخر رد: talatm
  ي جماعه دلوقتي لما بنقل الداتا للعميل اسم السيرفر بيبقي متغير ف الربط اللي انا عملو م Hosam Ashraf Elwakel 2 170 25-08-20, 02:56 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  طريفه اضافه ROW الى الداتا جريد فيو برمجيا بالكود خالد كامل1 9 457 21-08-20, 02:05 AM
آخر رد: خالد كامل1
  اريد استرجاع شئ فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 2 205 14-08-20, 08:54 PM
آخر رد: خالد كامل1

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم