تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير
#1
ما هو كود ربط  الداتا  القرد فيو  بكريستال ريبوت وعرض البيانات من الداتا  في التقارير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اخى الغالى هذا مثال بال #c  لاكن ممكن تعمل نفس الطريقة بال vb.net تفحص الربط التالى
تعبئة الكريستال ريبورت من الداتا جريد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Lightbulb [مثال] تحويل التاريخ الميلادي الى هجري داخل الداتا جريد من قاعدة بيانات اكسس محمود بكرى 20 485 30-08-17, 02:37 PM
آخر رد: محمود بكرى
  نسخ البيانات من الداتا جريد الى داتا جريد اخري احمد الامين 1 112 28-08-17, 05:07 AM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] كيف أسوي بحث في الداتا جريد فيو فقط بالتكست بوكس بدون زر oni 3 134 27-08-17, 12:17 AM
آخر رد: سعود
  مساعده من الخبراء فى تنسيق الداتا جريد فيو نبيل كونكت 3 136 22-08-17, 11:50 PM
آخر رد: أبو نوره
  بخصوص العرض فى الداتا جريد فيو نبيل كونكت 5 159 21-08-17, 04:07 AM
آخر رد: نبيل كونكت
  كيفية انهاء الفرز فى الداتا جريد فيو نبيل كونكت 2 93 18-08-17, 01:03 PM
آخر رد: نبيل كونكت
  الداتا جريد فيو بتعرض الوقت بالتاريخ نبيل كونكت 4 151 16-08-17, 01:51 AM
آخر رد: نبيل كونكت
  تنسيق الخط في columnsheader في الداتا جريد فيو غير ثابت تناسيم 1 94 04-08-17, 08:42 AM
آخر رد: zinom
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 8 406 20-06-17, 05:01 AM
آخر رد: khaled12345
  دمج عدد من الداتا جريد فيو وعرضها في داتا جريد فيو واحدة khaled12345 5 252 16-06-17, 08:11 PM
آخر رد: khaled12345

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم