تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير
#1
ما هو كود ربط  الداتا  القرد فيو  بكريستال ريبوت وعرض البيانات من الداتا  في التقارير
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اخى الغالى هذا مثال بال #c  لاكن ممكن تعمل نفس الطريقة بال vb.net تفحص الربط التالى
تعبئة الكريستال ريبورت من الداتا جريد
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] ملأ الداتا سيت من الداتاقريد فيو و ربط الريبورت فيو معها larbihamri 1 28 منذ 5 ساعة مضت
آخر رد: elgokr
  التفقيد في التقارير altho8 3 2,140 13-05-18, 06:48 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  البيانات لاتظهر فى الداتا جريد فيو احمد خطاب خطاب 2 67 12-05-18, 01:08 AM
آخر رد: احمد خطاب خطاب
  سؤال بخصوص الداتا جريد فيو احمد خطاب خطاب 9 190 07-05-18, 11:56 PM
آخر رد: ramadan 2018
  [VB.NET] التاريخ الهجري مع الداتا جريد فيو فراس الغزي 9 110 03-05-18, 03:58 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  نقل من الداتا 1 إلى الداتاغريد 2 حافظ حافظ 2 87 02-05-18, 01:33 PM
آخر رد: حافظ حافظ
  [VB.NET] كود اخفاء عمود من الداتا قريد فيو hglogtd 2 62 01-05-18, 12:55 AM
آخر رد: hglogtd
  طلب زيادة قيمة في الداتا جريد فيو Codack 6 618 22-04-18, 04:59 AM
آخر رد: سعود
  [سؤال] استعراض الداتا جريد فيو بين تاريخين الو0 3 141 16-04-18, 05:27 AM
آخر رد: الو0
  [VB.NET] رفعت قاعدة بيانات access على Google Drive ولم استطع استعراض التقارير؟؟ abomo3ath 2 155 14-04-18, 03:08 PM
آخر رد: abomo3ath

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم