تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير
#1
ما هو كود ربط  الداتا  القرد فيو  بكريستال ريبوت وعرض البيانات من الداتا  في التقارير
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اخى الغالى هذا مثال بال #c  لاكن ممكن تعمل نفس الطريقة بال vb.net تفحص الربط التالى
تعبئة الكريستال ريبورت من الداتا جريد
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  اريد ترقيم الداتا جريد فيو سمير جمال 6 110 15-11-18, 01:32 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  سؤال فى الداتا جريد فيو احمد خطاب 2 84 11-11-18, 11:19 PM
آخر رد: احمد خطاب
  كيف اتعامل مع اتجاه النص DOX.1 8 155 10-11-18, 09:30 PM
آخر رد: DOX.1
Big Grin يرجى المساعدة في ترتيب البيانات في الداتا جريد فيو ahmadpal 3 53 05-11-18, 10:41 PM
آخر رد: ahmadpal
  مشكله في الداتا سيت makky 2 68 05-11-18, 05:23 PM
آخر رد: makky
  إضافة حقل جديد في الداتا سيت Emam emam 12 269 03-11-18, 08:43 PM
آخر رد: حريف برمجة
  سؤال في الداتا جريد فيو Emam emam 5 118 03-11-18, 12:16 PM
آخر رد: elgokr
  سؤال في الداتا جريد فيو Emam emam 3 120 01-11-18, 05:18 PM
آخر رد: Emam emam
  عاوز اعرف ازاى اتعامل مع هذا الموقع بدون ويب براوزر ابو روضة 4 196 24-10-18, 07:47 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] فلتر الداتا قريد فيو عن طريق لون الخلية larbihamri 2 96 24-10-18, 06:20 PM
آخر رد: larbihamri

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم