تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيف اتعامل مع الداتا اقرد فيو واستخدامها في التقارير
#1
ما هو كود ربط  الداتا  القرد فيو  بكريستال ريبوت وعرض البيانات من الداتا  في التقارير
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اخى الغالى هذا مثال بال #c  لاكن ممكن تعمل نفس الطريقة بال vb.net تفحص الربط التالى
تعبئة الكريستال ريبورت من الداتا جريد
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى صفوف الداتا جريد فيو احمد خطاب 1 73 07-02-19, 03:51 AM
آخر رد: حريف برمجة
  تشغيل progress bar مع تحميل الداتا %Eman% 9 364 22-01-19, 03:22 PM
آخر رد: %Eman%
Exclamation [VB.NET] طباعة DataGridViewer في جدول التقارير sniperjawadino 2 177 21-01-19, 04:28 PM
آخر رد: sniperjawadino
  [VB.NET] ;سؤال كيفية تعديل المدخلات في (الداتا قريد فيو ) قبل الحفظ في قاعدة البيانات EYADISMAIL 4 263 16-01-19, 01:26 AM
آخر رد: EYADISMAIL
  ما هو كود حفظ البيانات من الداتا جريد فيو إلى قاعدة البيانات kofa 5 1,916 07-01-19, 01:49 AM
آخر رد: EYADISMAIL
  اريد كود الحذف والتعديل بدون الداتا جريد فيو سمير جمال 2 146 06-01-19, 07:31 PM
آخر رد: سمير جمال
  سؤال فى الداتا جريد فيو احمد خطاب 5 235 03-01-19, 08:59 PM
آخر رد: احمد خطاب
  تجميع البيانات في الداتا قريد المتألق9 2 175 01-01-19, 03:02 AM
آخر رد: المتألق9
  ظهور الأرباح في الداتا قريد فيو نور الهدى الهدى 6 314 30-12-18, 05:42 PM
آخر رد: asemshahen5
  بطئ جمع قيمة عامود في الداتا قريد eeee2 5 198 29-12-18, 01:34 AM
آخر رد: اسامه الهرماوي

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم