تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة
#1
عامل برنامج رابط ماببن الداتا جريد فيو والاكسس عن طريق المعالج ساعات لما الكهربا بتقطع مرة واحدة عن الكمبيوتر وبفتح تانى الاقى الداتا اتلغبطط مرة واحدة فى ملف الاكسس وفى البرنامج مع انى بعمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اتوقع عمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer سببلك مشكلة

ايه الحفظ اللي كل ثانية، اول مرة اشوف مبرمج بيعمل كدا!

معقول كل ثانية معقول!
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
التايمر محطوط فية شرط معين كل ثانية اتحقق بيسيف متحققش مبيسيفش
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخي الكريم - لوهله ارجو ان تضع نفسك مكان اي شخص يريد المساعده
كيف لي ان اساعدك وانت لم تعرض مشكلتك - اين هي المشكله
- يعني انت بتقول انك رابط الداتا جريد بالاكسس عن طريق المعالج # يعني ايه - ارجو ان تشرح الطريقه لاستفيد منك
-يعني ايه الداتا اتلخبطتت - تلخببط - بانهو شكل - يعني الاي دي مكان الاسم ده قاصدك والا ايه - باردو ما فهمتش النقطه دي
---------- رجاء انا لا اعدل عليك - ولكن.......
كان الاولي انك تفولي -- ده الشكل الطبيعي للداتا - وده لما الكهربه بتقطع
وده الكود الي انا بستخدمه
ممكن لما تشرح بالطريقهد دي تلاقي نفسك وصلت للحل لوحدك
واعقد ان الي هيساعد هيفهم
------------------------------------------
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: أبو عمر
#5
يعنى انا عامل البرنامج اول اما بيفتح بيقرا اخر سطر فى الداتا جريد فيو تمام واالقيم الى فى اخر سطر دى بتتحط فى كذة تكست بوكس عند فتح البرنامج ساعات بقى يجبلى قيم تانية من سطر تانى اللى هومثلا متعلم علية بالاسود مع انى مش دى اخر داتا انا دخلتها


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي

ممكن ترفق الكود المستخدم
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] ملأ الداتا سيت من الداتاقريد فيو و ربط الريبورت فيو معها larbihamri 1 28 منذ 5 ساعة مضت
آخر رد: elgokr
  البيانات لاتظهر فى الداتا جريد فيو احمد خطاب خطاب 2 67 12-05-18, 01:08 AM
آخر رد: احمد خطاب خطاب
  سؤال بخصوص الداتا جريد فيو احمد خطاب خطاب 9 190 07-05-18, 11:56 PM
آخر رد: ramadan 2018
  [VB.NET] التاريخ الهجري مع الداتا جريد فيو فراس الغزي 9 110 03-05-18, 03:58 AM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  نقل من الداتا 1 إلى الداتاغريد 2 حافظ حافظ 2 87 02-05-18, 01:33 PM
آخر رد: حافظ حافظ
  [VB.NET] كود اخفاء عمود من الداتا قريد فيو hglogtd 2 62 01-05-18, 12:55 AM
آخر رد: hglogtd
  هل يوجد ملف يقوم بتنصيب جميع اصدارات الفريم ورك دفعتا واحدة nabil.1710 2 67 30-04-18, 04:58 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  طلب زيادة قيمة في الداتا جريد فيو Codack 6 618 22-04-18, 04:59 AM
آخر رد: سعود
  حفظ التاكسات مرة واحدة بالحقل حافظ حافظ 2 110 19-04-18, 11:16 PM
آخر رد: حافظ حافظ
  [سؤال] استعراض الداتا جريد فيو بين تاريخين الو0 3 141 16-04-18, 05:27 AM
آخر رد: الو0

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم