تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة
#1
عامل برنامج رابط ماببن الداتا جريد فيو والاكسس عن طريق المعالج ساعات لما الكهربا بتقطع مرة واحدة عن الكمبيوتر وبفتح تانى الاقى الداتا اتلغبطط مرة واحدة فى ملف الاكسس وفى البرنامج مع انى بعمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتوقع عمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer سببلك مشكلة

ايه الحفظ اللي كل ثانية، اول مرة اشوف مبرمج بيعمل كدا!

معقول كل ثانية معقول!
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
التايمر محطوط فية شرط معين كل ثانية اتحقق بيسيف متحققش مبيسيفش
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخي الكريم - لوهله ارجو ان تضع نفسك مكان اي شخص يريد المساعده
كيف لي ان اساعدك وانت لم تعرض مشكلتك - اين هي المشكله
- يعني انت بتقول انك رابط الداتا جريد بالاكسس عن طريق المعالج # يعني ايه - ارجو ان تشرح الطريقه لاستفيد منك
-يعني ايه الداتا اتلخبطتت - تلخببط - بانهو شكل - يعني الاي دي مكان الاسم ده قاصدك والا ايه - باردو ما فهمتش النقطه دي
---------- رجاء انا لا اعدل عليك - ولكن.......
كان الاولي انك تفولي -- ده الشكل الطبيعي للداتا - وده لما الكهربه بتقطع
وده الكود الي انا بستخدمه
ممكن لما تشرح بالطريقهد دي تلاقي نفسك وصلت للحل لوحدك
واعقد ان الي هيساعد هيفهم
------------------------------------------
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: أبو عمر
#5
يعنى انا عامل البرنامج اول اما بيفتح بيقرا اخر سطر فى الداتا جريد فيو تمام واالقيم الى فى اخر سطر دى بتتحط فى كذة تكست بوكس عند فتح البرنامج ساعات بقى يجبلى قيم تانية من سطر تانى اللى هومثلا متعلم علية بالاسود مع انى مش دى اخر داتا انا دخلتها


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي

ممكن ترفق الكود المستخدم
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  التعامل مع الداتا قريد aftfm 1 24 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: محمود بكرى
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 4 111 26-05-17, 08:30 PM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] كيف ممكن اوقف عدد كبير من BackgroundWorker دفعة واحدة e-coder 2 64 23-05-17, 03:40 AM
آخر رد: silverlight
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 100 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  حساب عدد الصفوف في الداتا جريد فيو khaled12345 7 127 16-05-17, 09:17 PM
آخر رد: محمود بكرى
  كيف تكون جملة insert في جدول بشرط وفي خلية واحدة فقط ahmedfa71 0 36 16-05-17, 07:05 PM
آخر رد: ahmedfa71
  استراد وزتصدير الداتا الي الاكسيل khaled12345 2 116 12-05-17, 06:58 PM
آخر رد: khaled12345
  مساعدة في البحث في الداتا جريد فيو khaled12345 2 103 10-05-17, 11:17 AM
آخر رد: khaled12345
  طلب كود بخصوص الداتا قردفيو الراس الكبيرة 16 402 01-05-17, 01:06 PM
آخر رد: الراس الكبيرة
  هل فيه كتاب يشرح التعامل مع الداتا ست في فيجوال دوت نت 2008 samawi 3 114 30-04-17, 10:44 PM
آخر رد: ابو ليلى

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم