تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
الداتا ببتلغبط لما الكمبيوتر بيتفطع عنة الكهربا مرة واحدة
#1
عامل برنامج رابط ماببن الداتا جريد فيو والاكسس عن طريق المعالج ساعات لما الكهربا بتقطع مرة واحدة عن الكمبيوتر وبفتح تانى الاقى الداتا اتلغبطط مرة واحدة فى ملف الاكسس وفى البرنامج مع انى بعمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اتوقع عمل save كل ثانية اوتوماتيك ب timer سببلك مشكلة

ايه الحفظ اللي كل ثانية، اول مرة اشوف مبرمج بيعمل كدا!

معقول كل ثانية معقول!
اخي استفد من الاكواد بتعديلها بما يحقق مطلبك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
التايمر محطوط فية شرط معين كل ثانية اتحقق بيسيف متحققش مبيسيفش
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اخي الكريم - لوهله ارجو ان تضع نفسك مكان اي شخص يريد المساعده
كيف لي ان اساعدك وانت لم تعرض مشكلتك - اين هي المشكله
- يعني انت بتقول انك رابط الداتا جريد بالاكسس عن طريق المعالج # يعني ايه - ارجو ان تشرح الطريقه لاستفيد منك
-يعني ايه الداتا اتلخبطتت - تلخببط - بانهو شكل - يعني الاي دي مكان الاسم ده قاصدك والا ايه - باردو ما فهمتش النقطه دي
---------- رجاء انا لا اعدل عليك - ولكن.......
كان الاولي انك تفولي -- ده الشكل الطبيعي للداتا - وده لما الكهربه بتقطع
وده الكود الي انا بستخدمه
ممكن لما تشرح بالطريقهد دي تلاقي نفسك وصلت للحل لوحدك
واعقد ان الي هيساعد هيفهم
------------------------------------------
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة: أبو عمر
#5
يعنى انا عامل البرنامج اول اما بيفتح بيقرا اخر سطر فى الداتا جريد فيو تمام واالقيم الى فى اخر سطر دى بتتحط فى كذة تكست بوكس عند فتح البرنامج ساعات بقى يجبلى قيم تانية من سطر تانى اللى هومثلا متعلم علية بالاسود مع انى مش دى اخر داتا انا دخلتها


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
اخي

ممكن ترفق الكود المستخدم
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كود تعبئة الكومبو داخل الداتا قريد فيو عمور2016 30 612 17-09-20, 11:13 PM
آخر رد: asemshahen5
  [سؤال] هل ممكن كود فيجوال بيسك لزر تغير تاريخ الكمبيوتر للوراء وكود اخر ارجاعه طبيبعي jam3h 11 206 14-09-20, 12:32 PM
آخر رد: asemshahen5
  طريقة عرض بيانات جدولين في الداتا قريد ZaerAllail 7 245 05-09-20, 01:44 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  [VB.NET] محتاج كود عرض اكثر من جدول فى داتا جرد فيو واحدة عن طريق اختيار الجدول من كومبوكس mohammed1994 1 165 01-09-20, 04:56 PM
آخر رد: اسامه الهرماوي
  طريقه تحميع كميات صنف معين فى الداتا جريد فيو بباركود الصنف خالد كامل1 1 160 31-08-20, 10:23 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  سؤال فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 1 139 28-08-20, 08:42 AM
آخر رد: حريف برمجة
  [سؤال] انا لوانا ضفت coulmns ل dt أو datagridviw ازاي اغير نوع الداتا بتاعه الصف منه 3 165 27-08-20, 10:09 PM
آخر رد: asemshahen5
  ي جماعه دلوقتي لما بنقل الداتا للعميل اسم السيرفر بيبقي متغير ف الربط اللي انا عملو م Hosam Ashraf Elwakel 2 168 25-08-20, 02:56 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  طريفه اضافه ROW الى الداتا جريد فيو برمجيا بالكود خالد كامل1 9 456 21-08-20, 02:05 AM
آخر رد: خالد كامل1
  اريد استرجاع شئ فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 2 205 14-08-20, 08:54 PM
آخر رد: خالد كامل1

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم