تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اما اكتب داتا فى التكست بوكس يدور عليها فى اى سطر ويزود على cell تانية 1
#1
عندى داتا جريد فيو وتسكت بوكس اما بكتب مثلا فى التكست بوكس line 1 يروح يشوفة فى اى سطر فى الداتا جريد فيو ويزود فى الخانة اللى اسمها actual qty يزود عليها 1 يعنى لو هى 1 يزود عليها 1 يبقى 2   ولو line 2 يروح يدور فين line 2 ويروح للخانة اللى اسمها actual qty بتاعة line 2 ويزود عليها 1 
ازاى اعمل الحركة دى 
انا رابط عن طريق المعالج بين الداتا جريد فيو والاكسس


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اخي العزيز
جرب الكود التالي في حدث (TextChanged) للـ (TextBox):
PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(2).Value TextBox1.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: araxis
#3
اشكركككككككك
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم النعيمي
#4
الشكر لله

تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب لو فية فى تكست بوكس 4 حاجة زى كدة 32ed3170 lcm 000001 32d2710 عاوز اقول لو التكست بوكس 4 يحتوى على حاجة شبة كدة فى الداتا جريد فيو فى ال cell اللى اسمها modelname يزود على الخانة 1 يعنى باختصار يدور على جزء من الجملة دى كلها موجودة فى الداتا جريد فيو ولا لا ولو موجودة يزود على ال cell 1
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
??????????????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(1).Value TextBox4.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

PHP كود :
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(1).Value TextBox4.Text Then
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525
#8
http://vb4arb.com/vb/thread-16489.html
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
استاذ ابراهيم
دى مانفعت لانى كما ذكرت اريك جزء من جملة وليس يساوى الجملة كلها يعنى انا بكتب جملة فى تكست بوكس الجملة دى فيها جزء موجود فى cell فى الداتا جريد فيو فيروح يشوف هى فى اى cell ويزود للخانة رقم 5 اللى فى نفس السطر 1

ستاذ امجد تظهرلى هذة الرسالة

انا عاوز اقول لو الجملة اللى فى التكست بوكس 4 فيها حاجة تشبة اى cell من ال cells اللى موجودة فى داتا جريد فيو رقم 3 تروح للسطر اللى موجود فيها القيمة دى وتزود لل cell رقم 5 فى نفس السطر واحد  
معنى ذلك انى تكست بوكس 4 ليس تماما يساوى cell فى الداتا جريد فيو وانما هناك جزء فى الجملة الموجودة فى تكست بوكس 4 موجودة فى الداتا جريد فية


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
PHP كود :
Dim Str As String TextBox4.Text
For rowindex As Int16 0 To DataGridView1.RowCount 1
            If Str
.Contains(DataGridView1.Rows(rowindex).Cells(1).Value.ToStringThen
                DataGridView1
.Rows(rowindex).Cells(5).Value += 1
            End 
If
 
       Next 

السطور اعلاه حسب ما فهمت الفكرة منك

تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال بخصوص تشيك ليست بوكس نور الهدى الهدى 1 33 أمس, 09:31 PM
آخر رد: حريف برمجة
  طريقة عرض قيمتين فى تكست بوكس واحد سمير جمال 1 64 16-01-19, 01:58 PM
آخر رد: حريف برمجة
  ازاى اغير من شكل الفورم فى الفيجوال بيسك mostafa nada 3 105 06-01-19, 11:08 PM
آخر رد: aljzazy
  نقل صف من داتا جريد فيو احمد خطاب 5 115 28-12-18, 05:39 AM
آخر رد: حريف برمجة
  كود نقل من التيكست بوكس للكومبو بوكس احمد خطاب 6 120 28-12-18, 01:33 AM
آخر رد: احمد خطاب
  نسخ معلومات من داتا تيبل الى داتا تيبل ثانيه SonBasel 0 68 27-12-18, 04:27 PM
آخر رد: SonBasel
  توسيع اداة الليست بوكس ابو روضة 7 187 24-12-18, 05:29 PM
آخر رد: a.wagdi
  أريد ربط تكست بوكس له زر بـ TabControal ( للأهمية )... التفاصيل في الداخل . PeterGhattas082460 0 74 15-12-18, 03:45 PM
آخر رد: PeterGhattas082460
  [VB.NET] داتا جريد فيو M.SOFT 0 87 08-12-18, 03:51 PM
آخر رد: M.SOFT
  سؤال بخصوص الكتابة داخل داتا جريد احمد خطاب 3 134 05-12-18, 11:35 AM
آخر رد: احمد خطاب

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم