تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ازاى اما اكتب قيمة فى التكست بوكس يتاكد انها مش موجودة فى الداتا جريدفيو
#1
عندى تكسكت بوكس بكتب فية داتا ا ادوس انتر المفروض الداتا دى بتروح للداتا جريد فيو عاوز اما ادوس انتر يتاكد الاول انها مش موجودة فى الداتا جريد فيو قبل اما اضفها يعنى لو موجودة يدينى رسالة مش موجودة يضفها عادى بس طريقة غير try catch
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(07-12-16, 07:04 AM)araxis كتب : عندى تكسكت بوكس بكتب فية داتا ا ادوس انتر المفروض الداتا دى بتروح للداتا جريد فيو عاوز اما ادوس انتر يتاكد الاول انها مش موجودة فى الداتا جريد فيو قبل اما اضفها يعنى لو موجودة يدينى رسالة مش موجودة يضفها عادى بس طريقة غير try catch

أتمنى يكون مقارب لطلبك


الملفات المرفقة
.rar   New folder (2).rar (الحجم : 66.58 ك ب / التحميلات : 50)
Email : mrma11581@gmail.com
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] فلتره البيانات في الداتا بيز حسن الجلب 4 83 , 12:47 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  كيفيه جعل عمود في الداتا قريد ياخد لون خاص؟ Abuzakria 2 72 28-11-20, 11:13 PM
آخر رد: Abuzakria
  جعل الزر في الداتا قريد تقبل اكثر من سطر المتألق9 0 61 22-11-20, 04:17 PM
آخر رد: المتألق9
  [VB.NET] كيف أجعل التكست بوكس يغير لونه حسب القيم Necro PC 2 127 20-11-20, 01:31 PM
آخر رد: Necro PC
  [سؤال] الارقام الانجليزية في الداتا جريد فيو mohammed_abdu 1 108 18-11-20, 05:55 PM
آخر رد: INFLaaTy.cR
  هل استطيع الاتصال بقاعدة بيانات Access موجودة على سيرفر خارجي mohamedgadain61 4 236 05-11-20, 05:24 PM
آخر رد: kiki
  طريقة جمع ارقام من تكست بوكس دفعة واحدة Codack 2 183 02-11-20, 03:14 AM
آخر رد: Codack
  تغيير نص التكست بوكس في كريستال ريبورت Mohammed Nafa 0 159 27-10-20, 08:56 PM
آخر رد: Mohammed Nafa
  [سؤال] طريقة ربط التكست بالداتا جريد فيو ابو يوسف 4 2,296 26-10-20, 04:20 PM
آخر رد: هاني هاني
  [VB.NET] اخذ قيمة الProgressBar من صفحة ويب aldery 1 113 25-10-20, 07:44 PM
آخر رد: bidaya

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم