تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس
#1
عاوز عند فتح البرنامج يدور على اكبر id فى الداتا جريد فيو ويحمل القيم اللى موجودة فى نفس السطر داخل التسكت بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تابع الرابط التالي:
http://stackoverflow.com/questions/17160...umn-vb-net

تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: العزابي , العزابي , amgad525
#3
اشكرك جدا جدا جدا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
لكن غير فعال اخى يعنى انا برتب الدااتا جريد فيو descending بيجيب اصغر قيمة وليس اكبر قيمة
انا عاوز يشوف اكبر قيمة فى الداتا بيز كلها فى ال column id ويحمل الداتا بتاعتة

انا عاوز اشوف اكبر id فى ال column اللى اسمة id وبناءا علية احمل القيم اللى جنب ال Id دة فى التسكت بوكس يعنى مثلا الاسم العنوان كدة وميكنش لية دعوة بترتيب الداتا جريد فيو يدور فى الداتا بيز كلها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب اخي ارفق مثال ليتسنى المساعدة


تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525 , amgad525
#6
السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
SELECT Max(ID) As MyID,Fname,Lname,Adrs From EMployee 
إسرائيل إلى زوال ...  وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525
#7
اخى مش عارف ارفع البرنامج مساحتة اكبر من المسموح
باختصار انا عاوز اشوف اكبر id ويحمل القيم اللى جنبة يعنى column 1 ,2,3,4,,, وهكذا فى تكست بوكس
المشكلة فى الكود بتاعك اخر ابراهيم انى الترتيب ساعات بيتلغبط وبالتالى عند فتح البرنامج بيجيب قيم مش صح 
انا رابط عن طريق المعالج

(16-12-16, 07:30 PM)khodor1985 كتب : السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
SELECT Max(ID) As MyID,Fname,Lname,Adrs From EMployee 

مش نافع بيجبلى ايرور كتير 
انا رابط عن طريق المعالج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
?????????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
اخي العزيز
جرب الكود التالي
PHP كود :
Try
 
           Dim cmd As New OleDbCommand()
 
           con.Open()
 
           With cmd
                
.Connection con
                
.CommandText "Select FName , LName  , Address , Age From Emp_Info_TB Where id = (Select Max(Id) From Emp_Info_TB)  group by FName , LName  , Address , Age"
 
               Dim dr = .ExecuteReader
                If dr
.HasRows Then
                    dr
.Read()
 
                   FNametxt.Text dr(0)
 
                   LNametxt.Text dr(1)
 
                   Addresstxt.Text dr(2)
 
                   Agetxt.Text dr(3)
 
                   dr.Close()
 
               End If
 
           End With
        Catch ex 
As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
       End Try 

و اطلع على المرفق 

تحياتي ..


الملفات المرفقة
.rar   Getdata.rar (الحجم : 179.26 ك ب / التحميلات : 40)
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  التننقل خلال الداتا جريد makky 0 17 أمس, 11:00 PM
آخر رد: makky
  [VB.NET] طلب رابط تحميل Visual Basic 2010 Express Mostafa elo 1 29 أمس, 05:54 PM
آخر رد: elgokr
  جلب الروابط داخل النصوص بالريجيكس ابو روضة 1 77 20-11-18, 03:01 AM
آخر رد: ابو روضة
  التعامل مع مراكز رفع او تحميل الصور dasktop 15 223 19-11-18, 08:32 PM
آخر رد: elgokr
  ترتيب السجلات داخل الكريستل ريبورت makky 0 26 19-11-18, 07:48 PM
آخر رد: makky
  داتا جريد فيو SonBasel 2 72 19-11-18, 04:22 PM
آخر رد: SonBasel
  سؤال بخصوص حفظ قيمة في الكومبو بوكس abdullhadi999 7 151 17-11-18, 02:52 PM
آخر رد: elgokr
  اريد ترقيم الداتا جريد فيو سمير جمال 6 111 15-11-18, 01:32 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  محتاج اضافة داخل الفيجوال بيسك 2010 Mohamed Magdy 2 54 14-11-18, 02:55 PM
آخر رد: Mohamed Magdy
  ضبط وضع الكتابة داخل الليست بوكس ابو روضة 4 90 13-11-18, 02:23 AM
آخر رد: ابو روضة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم