تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس
#1
عاوز عند فتح البرنامج يدور على اكبر id فى الداتا جريد فيو ويحمل القيم اللى موجودة فى نفس السطر داخل التسكت بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تابع الرابط التالي:
http://stackoverflow.com/questions/17160...umn-vb-net

تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: العزابي , العزابي , amgad525
#3
اشكرك جدا جدا جدا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
لكن غير فعال اخى يعنى انا برتب الدااتا جريد فيو descending بيجيب اصغر قيمة وليس اكبر قيمة
انا عاوز يشوف اكبر قيمة فى الداتا بيز كلها فى ال column id ويحمل الداتا بتاعتة

انا عاوز اشوف اكبر id فى ال column اللى اسمة id وبناءا علية احمل القيم اللى جنب ال Id دة فى التسكت بوكس يعنى مثلا الاسم العنوان كدة وميكنش لية دعوة بترتيب الداتا جريد فيو يدور فى الداتا بيز كلها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب اخي ارفق مثال ليتسنى المساعدة


تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525 , amgad525
#6
اخى مش عارف ارفع البرنامج مساحتة اكبر من المسموح
باختصار انا عاوز اشوف اكبر id ويحمل القيم اللى جنبة يعنى column 1 ,2,3,4,,, وهكذا فى تكست بوكس
المشكلة فى الكود بتاعك اخر ابراهيم انى الترتيب ساعات بيتلغبط وبالتالى عند فتح البرنامج بيجيب قيم مش صح 
انا رابط عن طريق المعالج

(16-12-16, 07:30 PM)khodor1985 كتب : السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
SELECT Max(ID) As MyID,Fname,Lname,Adrs From EMployee 

مش نافع بيجبلى ايرور كتير 
انا رابط عن طريق المعالج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
?????????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
اخي العزيز
جرب الكود التالي
PHP كود :
Try
 
           Dim cmd As New OleDbCommand()
 
           con.Open()
 
           With cmd
                
.Connection con
                
.CommandText "Select FName , LName  , Address , Age From Emp_Info_TB Where id = (Select Max(Id) From Emp_Info_TB)  group by FName , LName  , Address , Age"
 
               Dim dr = .ExecuteReader
                If dr
.HasRows Then
                    dr
.Read()
 
                   FNametxt.Text dr(0)
 
                   LNametxt.Text dr(1)
 
                   Addresstxt.Text dr(2)
 
                   Agetxt.Text dr(3)
 
                   dr.Close()
 
               End If
 
           End With
        Catch ex 
As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
       End Try 

و اطلع على المرفق 

تحياتي ..


الملفات المرفقة
.rar   Getdata.rar (الحجم : 179.26 ك ب / التحميلات : 40)
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مساعدة في إضافة row في جريد فيو Codack 1 43 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: اسامه الهرماوي
  [VB.NET] الكتابة في أداة تيكس بوكس برمجيا sniperjawadino 6 190 19-09-20, 03:13 AM
آخر رد: sniperjawadino
  [VB.NET] عاوز كود يظهر ماسج بوكس بعد تخطي اعلان ahmed112001 0 53 18-09-20, 03:24 PM
آخر رد: ahmed112001
  مساعدة بخصوص حفظ عدد داخل datagridview chankar 18 378 18-09-20, 02:46 AM
آخر رد: chankar
  كود تعبئة الكومبو داخل الداتا قريد فيو عمور2016 30 718 17-09-20, 11:13 PM
آخر رد: asemshahen5
  مساعدة بالكتابه داخل التكست بوكس eeee2 5 137 17-09-20, 12:39 AM
آخر رد: Anas Mahmoud
  مساعدة بخصوص حفظ عدد داخل datagridview chankar 0 69 16-09-20, 09:19 PM
آخر رد: chankar
  المساعدة في انشاء شريط تحميل progress bar MustafaShaker 0 56 16-09-20, 05:41 PM
آخر رد: MustafaShaker
  كيف يتم عمل قناع ادخال للتيسكت بوكس في الفيجوال بيسك دوت نت؟ adnan gharbi 2 92 15-09-20, 02:53 PM
آخر رد: adnan gharbi
  هل استطيع وضع مجلد فيه برنامج وملفاته dll معه وادمجن داخل ادات في فيجوال بيسك jam3h 0 58 13-09-20, 11:14 PM
آخر رد: jam3h

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم