تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس
#1
عاوز عند فتح البرنامج يدور على اكبر id فى الداتا جريد فيو ويحمل القيم اللى موجودة فى نفس السطر داخل التسكت بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تابع الرابط التالي:
http://stackoverflow.com/questions/17160...umn-vb-net

تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: العزابي , العزابي , amgad525
#3
اشكرك جدا جدا جدا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
لكن غير فعال اخى يعنى انا برتب الدااتا جريد فيو descending بيجيب اصغر قيمة وليس اكبر قيمة
انا عاوز يشوف اكبر قيمة فى الداتا بيز كلها فى ال column id ويحمل الداتا بتاعتة

انا عاوز اشوف اكبر id فى ال column اللى اسمة id وبناءا علية احمل القيم اللى جنب ال Id دة فى التسكت بوكس يعنى مثلا الاسم العنوان كدة وميكنش لية دعوة بترتيب الداتا جريد فيو يدور فى الداتا بيز كلها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب اخي ارفق مثال ليتسنى المساعدة


تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525 , amgad525
#6
السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
SELECT Max(ID) As MyID,Fname,Lname,Adrs From EMployee 
إسرائيل إلى زوال ...  وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525
#7
اخى مش عارف ارفع البرنامج مساحتة اكبر من المسموح
باختصار انا عاوز اشوف اكبر id ويحمل القيم اللى جنبة يعنى column 1 ,2,3,4,,, وهكذا فى تكست بوكس
المشكلة فى الكود بتاعك اخر ابراهيم انى الترتيب ساعات بيتلغبط وبالتالى عند فتح البرنامج بيجيب قيم مش صح 
انا رابط عن طريق المعالج

(16-12-16, 07:30 PM)khodor1985 كتب : السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
SELECT Max(ID) As MyID,Fname,Lname,Adrs From EMployee 

مش نافع بيجبلى ايرور كتير 
انا رابط عن طريق المعالج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
?????????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
اخي العزيز
جرب الكود التالي
PHP كود :
Try
 
           Dim cmd As New OleDbCommand()
 
           con.Open()
 
           With cmd
                
.Connection con
                
.CommandText "Select FName , LName  , Address , Age From Emp_Info_TB Where id = (Select Max(Id) From Emp_Info_TB)  group by FName , LName  , Address , Age"
 
               Dim dr = .ExecuteReader
                If dr
.HasRows Then
                    dr
.Read()
 
                   FNametxt.Text dr(0)
 
                   LNametxt.Text dr(1)
 
                   Addresstxt.Text dr(2)
 
                   Agetxt.Text dr(3)
 
                   dr.Close()
 
               End If
 
           End With
        Catch ex 
As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
       End Try 

و اطلع على المرفق 

تحياتي ..


الملفات المرفقة
.rar   Getdata.rar (الحجم : 179.26 ك ب / التحميلات : 40)
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في تصدير الداتا الى PDF alshandodi 0 10 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: alshandodi
  [VB.NET] الفلترة ضمن الليست بوكس EMADSSS 0 24 أمس, 10:31 PM
آخر رد: EMADSSS
  تعبئة الليست بوكس عند الإختيار من الكومبوكس مصمم هاوي 1 45 16-02-19, 03:09 AM
آخر رد: أحمد النجار
  كيف كتابة الارقام العشرية فى التسكت بوكس سمير جمال 0 41 13-02-19, 06:39 PM
آخر رد: سمير جمال
  جلب احد الاسطر من التكست بوكس anes 3 111 10-02-19, 08:43 PM
آخر رد: fouadhdfouad
  سؤال فى صفوف الداتا جريد فيو احمد خطاب 1 76 07-02-19, 03:51 AM
آخر رد: حريف برمجة
  [Acces2007] كيف يمكن استخدام اداة WebBrowser4 داخل الاكسز بدون حفظ الروابط المستخدمة على الجهاز come2playati 0 42 05-02-19, 09:04 PM
آخر رد: come2playati
  تعبئة الليست بوكس ابو روضة 5 165 02-02-19, 04:46 AM
آخر رد: حريف برمجة
  كيفية حساب عدد تشيك بوكس محدد في التقرير Emam emam 5 193 01-02-19, 04:02 AM
آخر رد: princelovelorn
  مطلوب عرض تفاصيل بيانات داخل Texbox عن طريق ListView ... احتاج كود استعلام mohamedgadain61 9 273 30-01-19, 06:42 AM
آخر رد: حريف برمجة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم