تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تحميل قيم اكبرid فى الداتا جريد فيو داخل تسكت بوكس
#1
عاوز عند فتح البرنامج يدور على اكبر id فى الداتا جريد فيو ويحمل القيم اللى موجودة فى نفس السطر داخل التسكت بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تابع الرابط التالي:
http://stackoverflow.com/questions/17160...umn-vb-net

تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: العزابي , العزابي , amgad525
#3
اشكرك جدا جدا جدا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
لكن غير فعال اخى يعنى انا برتب الدااتا جريد فيو descending بيجيب اصغر قيمة وليس اكبر قيمة
انا عاوز يشوف اكبر قيمة فى الداتا بيز كلها فى ال column id ويحمل الداتا بتاعتة

انا عاوز اشوف اكبر id فى ال column اللى اسمة id وبناءا علية احمل القيم اللى جنب ال Id دة فى التسكت بوكس يعنى مثلا الاسم العنوان كدة وميكنش لية دعوة بترتيب الداتا جريد فيو يدور فى الداتا بيز كلها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب اخي ارفق مثال ليتسنى المساعدة


تحياتي ..
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525 , amgad525
#6
السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
SELECT Max(ID) As MyID,Fname,Lname,Adrs From EMployee 
إسرائيل إلى زوال ... وسوف تثبت الأيام ذلك ... قريباً إن شاء الله.
الرد
تم الشكر بواسطة: amgad525
#7
اخى مش عارف ارفع البرنامج مساحتة اكبر من المسموح
باختصار انا عاوز اشوف اكبر id ويحمل القيم اللى جنبة يعنى column 1 ,2,3,4,,, وهكذا فى تكست بوكس
المشكلة فى الكود بتاعك اخر ابراهيم انى الترتيب ساعات بيتلغبط وبالتالى عند فتح البرنامج بيجيب قيم مش صح 
انا رابط عن طريق المعالج

(16-12-16, 07:30 PM)khodor1985 كتب : السلام عليكم أخي العزيز ورحمة الله وبركاته
PHP كود :
SELECT Max(ID) As MyID,Fname,Lname,Adrs From EMployee 

مش نافع بيجبلى ايرور كتير 
انا رابط عن طريق المعالج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
?????????????????
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
اخي العزيز
جرب الكود التالي
PHP كود :
Try
 
           Dim cmd As New OleDbCommand()
 
           con.Open()
 
           With cmd
                
.Connection con
                
.CommandText "Select FName , LName  , Address , Age From Emp_Info_TB Where id = (Select Max(Id) From Emp_Info_TB)  group by FName , LName  , Address , Age"
 
               Dim dr = .ExecuteReader
                If dr
.HasRows Then
                    dr
.Read()
 
                   FNametxt.Text dr(0)
 
                   LNametxt.Text dr(1)
 
                   Addresstxt.Text dr(2)
 
                   Agetxt.Text dr(3)
 
                   dr.Close()
 
               End If
 
           End With
        Catch ex 
As Exception
            MsgBox
(ex.Message)
 
       End Try 

و اطلع على المرفق 

تحياتي ..


الملفات المرفقة
.rar   Getdata.rar (الحجم : 179.26 ك ب / التحميلات : 40)
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  استخدام كود البحث ثم عند عدم وجود نتيجة في الداتا جريدفيو تظهر رسالة Hazem1 11 194 19-09-18, 07:00 PM
آخر رد: elgokr
  التصدير من الداتا الى الاكسل العيدروس 7 163 18-09-18, 04:18 AM
آخر رد: العيدروس
  تلوين صف باللون الأحمر في الداتا جريدفيو بناءً على قيمة مُحددة Hazem1 1 90 16-09-18, 10:27 PM
آخر رد: aljzazy
  كيف يُمكن عرض خيارات داخل combobox بناء على ظهور شهر مُعين وسنة مُعين بأداةDatetimepi Hazem1 5 131 15-09-18, 02:36 AM
آخر رد: Hazem1
  تلوين كل صفين مثلا ابيض والصفين الاخريين رصاصي وهاكذا لكل الداتا جريد فيو وشكرا mbk2006 3 86 13-09-18, 10:18 AM
آخر رد: elgokr
  اضغط على الداتا غريد برمجيا حافظ حافظ 12 219 12-09-18, 09:56 PM
آخر رد: حافظ حافظ
  [سؤال] عرض برنامج داخل اخر DK-x 3 76 12-09-18, 09:43 PM
آخر رد: elgokr
  هو ينفع وضع الاكواد داخل Module ابو روضة 13 258 11-09-18, 01:49 AM
آخر رد: ابو روضة
  مُشكلة في حفظ البيانات داخل الداتاجريدفيو في بعض الأحيان Hazem1 7 196 10-09-18, 09:34 PM
آخر رد: Hazem1
  تعبئة الداتا جريد من الجدول ( بالوضع المنفصل ) Abdelazez.Ahmad 13 798 06-09-18, 09:21 PM
آخر رد: asemshahen5

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم