تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طلب حاجة بخصوص label
#1
انا عامل label عايز اربط label بملف text عشان انا اكتب اى حاجة تظهر فى الـ label امسح يبقى ال label فاضى

الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
في المرفقات ستجد مثالا مكتوب بنسخة الفيجوال استوديو 2015
سوف يعطيك فكرة عن كيفة بناء ملف و الكتابة الي الملف و القراءة من الملف
الكود الموجود في المرفقات يصلح فقط لقراءة و كتابة تكست وحيد من و الي الملف الذي يتم بناؤه تحت فهرس المشروع

لو محتاج أكواد أسهل قليلا لك يمكنك الإعتماد علي الكلاس My.Computer.FileSystem
عليك فقط أن تدرس الكلاس و هو موجود في اللينك التالي
الرابــــــــــــط


الملفات المرفقة
.rar   Test_ReadWriteSingleText.rar (الحجم : 59.11 ك ب / التحميلات : 36)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
label1.Text = My.Computer.FileSystem.ReadAllText("d:\اسم الملف.txt")

ضع هذا الكود في زر
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
السلام عليكم

ممكن توضح أكثر، ماذا تقصد بربط label بملف text ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
عايز اعمل زاى شريط اخبار متحرك ان انا اضيف فى ويظهر الكلام فى ال label ويتحرك بس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
سؤالك الأصلي لم يتطرق لتحريك التكست
عموما الأن لديك المثال الخاص بقراءة التكست من الملف في الرد السابق
و الكود التالي يوضح كيف تقوم بعملية تحريك للتكست و هذه أسهل طريقة لك بدون الدخول في متاهة رسم التكست

افتح مشروع و اضف Label و تايمر للفورم

و اكتب الكود بالشكل التالي

PHP كود :
Public Class Form1

    Dim animationBuilder 
As New System.Text.StringBuilder
    Dim animationDirection 
As Boolean True

    Private Sub Form1_Load
(sender As ObjectAs EventArgsHandles MyBase.Load
        Label1
.AutoSize True
        Label1
.Dock DockStyle.Bottom
        Label1
.Text "first news........... second news............. third news ......................"
 
       Timer1.Start()
 
   End Sub

    Private Sub Timer1_Tick
(sender As ObjectAs EventArgsHandles Timer1.Tick
        If animationBuilder
.Length 0 Then animationBuilder.Append(Label1.Text)
 
       If animationDirection Then
            animationBuilder
.Insert(0animationBuilder(animationBuilder.Length 1))
 
           animationBuilder.Remove(animationBuilder.Length 11)
 
       Else
            animationBuilder
.Append(animationBuilder(0))
 
           animationBuilder.Remove(01)
 
       End If
 
       Me.Label1.Text animationBuilder.ToString
    End Sub

End 
Class 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  بخصوص Microsoft Visual Basic 2008 Express Edition kewely 3 51 منذ 21 دقيقة مضت
آخر رد: Anas Mahmoud
  مساعدة بخصوص حفظ عدد داخل datagridview chankar 18 297 , 02:46 AM
آخر رد: chankar
  مساعدة بخصوص حفظ عدد داخل datagridview chankar 0 50 16-09-20, 09:19 PM
آخر رد: chankar
  استفسار بخصوص حجم قاعدة بيانات سيكوال سيرفر momani33 0 29 16-09-20, 02:22 PM
آخر رد: momani33
  [VB.NET] سوال بخصوص اداه JbsaPrintDataGridView.dll للطباعه jassim316 4 716 15-09-20, 03:47 AM
آخر رد: lira.dox
  حاجة غريبة بتحصل فى قاعدة البيانات mostafa nada 4 86 14-09-20, 08:41 AM
آخر رد: الوايلي
  سؤال بخصوص CellBackcolor Selection in Datagridview .net yazanahmed 2 73 13-09-20, 12:07 AM
آخر رد: T 1
  [سؤال] تغير لون Label عند الضغط عليه (على أساس إجابة صحيحة) HUNTER25 8 207 07-09-20, 01:56 AM
آخر رد: Hasaneen
  [سؤال] بخصوص متابعة تواريخ انتهاء الوثائق محمد العامر 9 355 06-09-20, 12:40 AM
آخر رد: محمد العامر
  السلام عليكم ممكن توضيح بسيط بخصوص البحث داخل الليست بوكس اليوم السابع 5 297 21-08-20, 01:40 PM
آخر رد: اليوم السابع

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم