تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] طلب شرح كيفيه ارفاق الملفات داخل البرنامج والاتصال بها دون ان يراها احد
#1
دلوقتى انا بعمل برنامج بيشغل قنوات

المشغل ده ليه ملفات وانا عاملها على استضافة

ينفع الملفات دى تبقى فى البرنامج نفسو واتصل بيها من خلال البرنامج وعند تشغيل البرنامج localhost

يعنى عند تشغيل البرنامج يشتغل لوكل هوست وبورت ويتصل بالمشغل داخل البرنامج والروابط بتشتغل فى المشغل عن طريق الانترنت


دلوقتى ازاى ارفق الملفات داخل البرنامج دون ان حد يراها تمام اى طريق بس ياريت يكون فى مثال
الرد
تم الشكر بواسطة: Mohamed20
#2
السلام عليكم

إن كانت الملفات للقراءة فقط، أي لا تحتاج للتعديل عليها وحفظها من جديد،
فبإمكانك وضعها في الريسورس Resources الخاص بالبرنامج،
ثم تتم قراءتها بواسطة كود شبيه بالتالي
كود :
Dim s As String = My.Resources.file1

طبعا لن ترى نوع الملف مثل txt أوjpg وغيرها
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
الملف الى داخل البرنامج من نوع php وملفات تانى بس اصدى ان محدش يقدر شوفها تبقى مخفيها حتى لو هيتم احفظها فى ملف dll بس واتصل بيها فى البرنامج من خلال الملف بس مش عارف ازاى لو حضرتك تعرف قولى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
تحتاج لتنفيذ الفكرة ان تكتب الكود علي مرحلتين

المرحلة الأولي
تحتاج الي مشروع منفصل ليس له علاقة بالمشروع الاصلي
وهنا تكون ملفاتك موجودة في فولدر المشروع او في الريسورس او اي مكان علي الهارد ديسك
ثم تقرا كل ملف علي حده و تقوم بتحويلة الي مصفوفة بايت ثم تكتبها في ملف
وهذا  الملف ممكن تشفيره و تصميمة بشكل لا يعرف محتوياته غيرك انت
وهذا الملف هو الذي سوف تستخدمه في برنامجك الرئيسي

المرحلة الثانية
تأخذ الملف الناتج من المرحلة الأولي و تضيفه لفهرس المشروع او الي الريسورس
و تقرأ بياناته حين تحتاجها و تستخدمها في برنامجك الرئيسي كيفما يحلو لك


الفكرة بسيطة يا أخ مصطفي فقط  ثق بنفسك و قدراتك و علي فكرة جميع  الاكواد التي تحتاجها لتنفيذ ذلك موجودة بالموقع
فقط عليك أن تدرس الموضوع و تقضي بعضا من وقتك لفهم الأمر
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
طيب ممكن تساعدنى وتقولى مثلا الموضوع الاول بيتكلم عن انى نوع العملية الى هشتغل بيها عشان ابحث عنها فى اليوتيوب او حضرتك تساعدنى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
كل ملف له لديك له بيانات تختلف عن الأخر لذلك تحتاج الي الأتي لتنفيذ المرحلة الأولي
أن تكتب كلاس بسيط و تمرر له بيانت كل ملف لديك مثل اسم الملف و فهرس الملف الاصلي او نوع الملف و اشياء من هذا القبيل
ثم تقوم بقراءة كل الملفات و تمررها الي الكلاس الذي بدوره يجب ان يتم حفظه علي هيئة مصفوفة في الملف الرئيسي
المشكلة في حالتك انك محتاج كود تفصيل و لا أعلم هل من الممكن ان تجد ما تريد تماما علي النت أم لا

علي فكرة فيه حل تاني ممكن تستغني به عن المرحلة الأولي تماما وهو انك تحفظ الملفات في ملف اكسس و تشفره خاصة أن معظم الملفات لديك مهما كان نوعها سهل تحويلها الي مصفوفة بايت

انظر الرابط التالي

الرابط
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
اصبر يومان سأقوم ب تركيب الفيجوال استوديو علي الكمبيوتر لأني للأسف كنت حذفته و لسوف أكتب لك الفكرة
الرد
تم الشكر بواسطة: Mohamed20
#8
(13-03-17, 08:44 PM)silverlight كتب : اصبر يومان سأقوم ب تركيب الفيجوال استوديو علي الكمبيوتر لأني للأسف كنت حذفته و لسوف أكتب لك الفكرة

سؤال اذا امكن اجد بعد المشريع c++ يمكن تشغيل المفات عن طريق جعلها 
كود :
Dim rawData As Byte() = { _
    &H4D, &H5A, &H90, &H00, &H03, &H00, &H00, &H00, &H04, &H00, &H00, &H00, _
    &HFF, &HFF, &H00, &H00, &HB8, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, _
    &H40, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, _
    &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, _
    &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, _
    &HE0, &H00, &H00, &H00, &H0E, &H1F, &HBA, &H0E, &H00, &HB4, &H09, &HCD, _
    &H21, &HB8, &H01, &H4C, &HCD, &H21, &H54, &H68, &H69, &H73, &H20, &H70, _
    &H72, &H6F, &H67, &H72, &H61, &H6D, &H20, &H63, &H61, &H6E, &H6E, &H6F, _
    &H74, &H20, &H62, &H65, &H20, &H72, &H75, &H6E, &H20, &H69, &H6E, &H20, _
    &H44, &H4F, &H53, &H20, &H6D, &H6F, &H64, &H65, &H2E, &H0D, &H0D, &H0A, _
    &H24, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H68, &H10, &H84, &H2D, _
    &H2C, &H71, &HEA, &H7E, &H2C, &H71, &HEA, &H7E, &H2C, &H71, &HEA, &H7E, _
    &H32, &H23, &H7F, &H7E, &H3F, &H71, &HEA, &H7E, &H0B, &HB7, &H91, &H7E, _
    &H2B, &H71, &HEA, &H7E, &H2C, &H71, &HEB, &H7E, &H5C, &H71, &HEA, &H7E, _
    &H32, &H23, &H6E, &H7E, &H1C, &H71, &HEA, &H7E, &H32, &H23, &H69, &H7E, _
    &HA2, &H71, &HEA, &H7E, &H32, &H23, &H7B, &H7E, &H2D, &H71, &HEA, &H7E, _
    &H52, &H69, &H63, &H68, &H2C, &H71, &HEA, &H7E, &H00, &H00, &H00, &H00, _
    &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, &H00, _
    &HD2, &HC3, &HC5, &H58, &H00, &H00, &H00, &H00, &H50, &H45, &H00, &H00, _
    &H4C, &H01, &H04, &H00, &H74, &HA5, &H00, &H50, &H00, &H00, &H00, &H00 _
}
لاكن بلغة c++ هل يمكن صنع نفس الطريقة فى  vb.net و هل يمكن تشغيل جميع الصيغ ؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
خلاص هستنا حضرتك وبرضو هبحث يمكن الاقى حاجة
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] كيف يمكن تفادي مشكلة اقلاع البرنامج اكثر من مرة larbihamri 4 69 اليوم, 03:29 AM
آخر رد: YousefOkasha
  [VB.NET] كيفية جعل قيمة افتراضية من داخل كومبوبوكس موجود في داتا جريد فيو محمد صلاح ابراهيم 4 81 16-07-18, 02:31 PM
آخر رد: elgokr
  رفع الملفات إلي مختلف المواقع YousefOkasha 2 101 15-07-18, 05:53 PM
آخر رد: YousefOkasha
  [VB.NET] اريد كود منع المستخدم من الكتابة داخل الكمبو بوكس alfaiz678 2 56 13-07-18, 04:12 PM
آخر رد: alfaiz678
  كود جمع صنف داخل القريد فيو نور الهدى الهدى 5 105 09-07-18, 07:16 PM
آخر رد: نور الهدى الهدى
  عرض اسماء الاجهزة داخل الشبكة المحلية atefkhalf2004 10 150 30-06-18, 08:48 PM
آخر رد: elgokr
  ماهو تصميمك لهذا البرنامج ؟ hichem1 5 155 28-06-18, 03:55 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] كودتشغيل البرنامج مع بدء تشغيل الويندوز alswade 1 76 25-06-18, 12:44 PM
آخر رد: YousefOkasha
Star [VB.NET] التعامل مع مواقع رفع الملفات عن طريق برنامجك YousefOkasha 0 54 23-06-18, 11:01 PM
آخر رد: YousefOkasha
  طريقة عمل عداد لمستخدمين البرنامج YousefOkasha 17 357 22-06-18, 03:35 PM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم