تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موضوع مش لاقى ليه اجابة نهائى ارجو الحل؟
#1
اولا

عند تشغيل البرنامج بينزل الملفات فى مكان فى النسخة تمام

وبعد كده البرنامج بيشتغل لوكل هوست وبورت




ثانيا


[صورة مرفقة: 14895852990451.png]







ثالثا
عند تشغيل البرنامج بينشاء بورت هنا
[صورة مرفقة: 148958533871171.png]


الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
طيب حد يقولى الطريقة حتى ازاى
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم

اخ مصطفى السؤال غير واضح

ابدا بالكود وارفقه لكي تتضح الصورة اكثر للجميع

يعطيك العافية
(( يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي ))

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(15-03-17, 05:46 PM)abulayth كتب : السلام عليكم

اخ مصطفى السؤال غير واضح

ابدا بالكود وارفقه لكي تتضح الصورة اكثر للجميع

يعطيك العافية
تمام

المشروع اهو تمام
الملف مضغوط اول ما البرنامج يشتغل بيفك الضغط عن الملف وبينقل الفولدر الى برتشن الE تمام بس بعد كدة عايز اتصل بالملفات دى داخل البرنامج فقط وشكرااااااا

الكود الخاص بالفك والنقل المجلد
كود :
       Dim Dir As String = My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.Temp
       Dim Filename As String = Dir + "ak.zip"
       IO.File.WriteAllBytes(Filename, My.Resources.ak)
       Dim zipFile As String = "ak.zip"
       Dim targetDirectory As String = "E:\"

       Using zip As Ionic.Zip.ZipFile = Ionic.Zip.ZipFile.Read(zipFile)
           zip.Password = "1995"
           zip.ExtractAll(targetDirectory, Ionic.Zip.ExtractExistingFileAction.DoNotOverwrite)
       End Using

       Console.WriteLine("Zip file has been successfully extracted.")
       Console.Read()


ثانيا الاتصال بالملف من المجلد ازاى بقي ؟
كود :
       WebBrowser1.Navigate("رابط الملف هنا")


الروابط الى هيتم الاتصال بيها داخل البرنامج الى عليها سهم المجلد موجود فى برتشن ال E المجلد اسمو aK


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication4.rar (الحجم : 2.3 م ب / التحميلات : 31)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
هو الموضوع ده ممكن يكون tcp client او Http Server بس مش عارف بصراحة الموضوع مهم جداااااا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ارجو المساعدة وفقكم الله samawi 3 46 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: sendbad100
  [ تمّ الحل ] : إضافة أداة التشيك بوكس عبد العزيز البسكري 4 54 16-01-18, 07:56 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [ تمّ الحل ] : إظهار الرّسم البياني على صفحة التّقرير عبد العزيز البسكري 6 119 14-01-18, 12:37 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [ تمّ الحل ] : الرسم البياني عبد العزيز البسكري 8 126 11-01-18, 02:45 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [ تمّ الحل ] : عدم تحريك الفورم عبد العزيز البسكري 2 73 08-01-18, 08:45 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  ارجو المساعدة في طباعة الفاتورة VB.NET 1 64 06-01-18, 04:42 AM
آخر رد: محمود صالح
  [ تمّ الحل ] : إضافة التّاريخ و التّوقيت عبد العزيز البسكري 2 92 06-01-18, 03:27 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [ تمّ الحل ] : إشكالية حول الحفظ و الحذف بقاعدة البيانات عبد العزيز البسكري 10 314 02-01-18, 10:36 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [تمّ الحل ] : البحث و إظهار قيمة عدّة جداول عبد العزيز البسكري 2 109 28-12-17, 07:36 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  كودى داتاجريدفيو وبه خطا ارجو الاصلاح sirnon 5 129 27-12-17, 02:03 AM
آخر رد: sirnon

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم