تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موضوع مش لاقى ليه اجابة نهائى ارجو الحل؟
#1
اولا

عند تشغيل البرنامج بينزل الملفات فى مكان فى النسخة تمام

وبعد كده البرنامج بيشتغل لوكل هوست وبورت




ثانيا


[صورة مرفقة: 14895852990451.png]







ثالثا
عند تشغيل البرنامج بينشاء بورت هنا
[صورة مرفقة: 148958533871171.png]


الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
طيب حد يقولى الطريقة حتى ازاى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم

اخ مصطفى السؤال غير واضح

ابدا بالكود وارفقه لكي تتضح الصورة اكثر للجميع

يعطيك العافية
(( يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي ))

الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(15-03-17, 05:46 PM)abulayth كتب : السلام عليكم

اخ مصطفى السؤال غير واضح

ابدا بالكود وارفقه لكي تتضح الصورة اكثر للجميع

يعطيك العافية
تمام

المشروع اهو تمام
الملف مضغوط اول ما البرنامج يشتغل بيفك الضغط عن الملف وبينقل الفولدر الى برتشن الE تمام بس بعد كدة عايز اتصل بالملفات دى داخل البرنامج فقط وشكرااااااا

الكود الخاص بالفك والنقل المجلد
كود :
       Dim Dir As String = My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.Temp
       Dim Filename As String = Dir + "ak.zip"
       IO.File.WriteAllBytes(Filename, My.Resources.ak)
       Dim zipFile As String = "ak.zip"
       Dim targetDirectory As String = "E:\"

       Using zip As Ionic.Zip.ZipFile = Ionic.Zip.ZipFile.Read(zipFile)
           zip.Password = "1995"
           zip.ExtractAll(targetDirectory, Ionic.Zip.ExtractExistingFileAction.DoNotOverwrite)
       End Using

       Console.WriteLine("Zip file has been successfully extracted.")
       Console.Read()


ثانيا الاتصال بالملف من المجلد ازاى بقي ؟
كود :
       WebBrowser1.Navigate("رابط الملف هنا")


الروابط الى هيتم الاتصال بيها داخل البرنامج الى عليها سهم المجلد موجود فى برتشن ال E المجلد اسمو aK


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication4.rar (الحجم : 2.3 م ب / التحميلات : 42)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هو الموضوع ده ممكن يكون tcp client او Http Server بس مش عارف بصراحة الموضوع مهم جداااااا
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] عند استدعاء استعلام اكسيس تعطى قيمة مختلفة على vb.net فما الحل ؟ omarmiga 2 76 25-10-18, 10:03 PM
آخر رد: ahmedmansour
  [سؤال] ارجو المساعدة في تصحيح هذا الكود لزر الحفظ gharib 0 88 19-10-18, 12:39 PM
آخر رد: gharib
  [درس فيديو] أحب أن أسال أعضاء المنتدى سؤال بخصوص موضوع ( الشرح من خلال عمل فيديو صوت وصورة ) عبدالله الدوسري 21 637 03-10-18, 07:18 PM
آخر رد: larbihamri
  كيفية التعامل عند حفظ سطر بقيمة فارغة وظهور رسالة خطأ؟ [ تم الحل ] Hazem1 2 131 23-09-18, 11:23 AM
آخر رد: elgokr
  فكرة مشروع بالفيجوال بيسك وقاعده بيانات اكسس ارجو المساعده خالد كامل1 3 239 18-09-18, 01:34 PM
آخر رد: elgokr
  ارجو المساعده ضرورى mhmd mega 2 136 17-09-18, 01:43 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  استفسار عن حماية او كسر البرامج مجموعه اسئله قد يكون الحل ارجو المساعده thementalist 1 223 15-09-18, 08:21 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  استفسار بخصوص الحماية ارجو الرد من الخبراء abo philomena 7 250 10-09-18, 08:24 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] ارجو المساعدة في crystal report 0theghost0 5 213 04-09-18, 12:01 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] أرجو اجابة هذا السؤال ahmedngah36 5 187 27-08-18, 08:41 AM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم