موضوع مش لاقى ليه اجابة نهائى ارجو الحل؟

تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
موضوع مش لاقى ليه اجابة نهائى ارجو الحل؟
#1
اولا

عند تشغيل البرنامج بينزل الملفات فى مكان فى النسخة تمام

وبعد كده البرنامج بيشتغل لوكل هوست وبورت




ثانيا


[صورة مرفقة: 14895852990451.png]







ثالثا
عند تشغيل البرنامج بينشاء بورت هنا
[صورة مرفقة: 148958533871171.png]


الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
طيب حد يقولى الطريقة حتى ازاى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
السلام عليكم

اخ مصطفى السؤال غير واضح

ابدا بالكود وارفقه لكي تتضح الصورة اكثر للجميع

يعطيك العافية
(( يَا أَيَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعِي إِلَى رَبِّكِ رَاضِيَةً مَرْضِيَّةً فَادْخُلِي فِي عِبَادِي وَادْخُلِي جَنَّتِي ))

الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(15-03-17, 05:46 PM)abulayth كتب : السلام عليكم

اخ مصطفى السؤال غير واضح

ابدا بالكود وارفقه لكي تتضح الصورة اكثر للجميع

يعطيك العافية
تمام

المشروع اهو تمام
الملف مضغوط اول ما البرنامج يشتغل بيفك الضغط عن الملف وبينقل الفولدر الى برتشن الE تمام بس بعد كدة عايز اتصل بالملفات دى داخل البرنامج فقط وشكرااااااا

الكود الخاص بالفك والنقل المجلد
كود :
       Dim Dir As String = My.Computer.FileSystem.SpecialDirectories.Temp
       Dim Filename As String = Dir + "ak.zip"
       IO.File.WriteAllBytes(Filename, My.Resources.ak)
       Dim zipFile As String = "ak.zip"
       Dim targetDirectory As String = "E:\"

       Using zip As Ionic.Zip.ZipFile = Ionic.Zip.ZipFile.Read(zipFile)
           zip.Password = "1995"
           zip.ExtractAll(targetDirectory, Ionic.Zip.ExtractExistingFileAction.DoNotOverwrite)
       End Using

       Console.WriteLine("Zip file has been successfully extracted.")
       Console.Read()


ثانيا الاتصال بالملف من المجلد ازاى بقي ؟
كود :
       WebBrowser1.Navigate("رابط الملف هنا")


الروابط الى هيتم الاتصال بيها داخل البرنامج الى عليها سهم المجلد موجود فى برتشن ال E المجلد اسمو aK


الملفات المرفقة
.rar   WindowsApplication4.rar (الحجم : 2.3 م ب / التحميلات : 42)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
هو الموضوع ده ممكن يكون tcp client او Http Server بس مش عارف بصراحة الموضوع مهم جداااااا
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] أرجو اجابة هذا السؤال ahmedngah36 3 35 أمس, 05:56 AM
آخر رد: elgokr
  ارجو المساعده اريد عمل البرنامج يتحدث تلقائيا بشرط بدون تحميل الاصدار الجديد ahmedngah36 4 119 30-07-18, 06:38 AM
آخر رد: GameOver
  خطأ فى اتصال بقاعدة بيانات 2007 فى عمل كريستال ريبوت ارجو التفسير خالد كامل1 1 72 09-07-18, 03:39 AM
آخر رد: boudyonline
  ارجو تصحيح الكود التالي bidaya 1 54 30-06-18, 09:24 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] عند ربط الاكسل بالفيجول بيسك دوت نت تظهر رسالة خطأ ممكن الحل اسيل1 1 83 28-06-18, 08:23 AM
آخر رد: elgokr
Photo ايه المشكله هنا وايه الحل لو سمحتم خالد كامل1 4 86 21-06-18, 06:38 AM
آخر رد: elgokr
  ارجو المساعدة في هذا الخطاء ibrahimmakhool 1 102 05-06-18, 02:07 AM
آخر رد: mrnooo2000
  ما الحل فى هذه الرسالة اثناء الحفظ محمد ابوخليل 5 121 14-05-18, 12:42 AM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] عايز اعرف ايه السبب وايه الحل؟ RaiseEvent الماجيك مسعد 6 158 11-05-18, 09:16 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  [VB.NET] (تم الحل)مساعدة في تغيير اسم حقل في جدول blida02 5 148 11-05-18, 06:05 PM
آخر رد: boudyonline

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم