تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة بسيطة في الداتا تايب data type أتمنى المساعدة
#1
مرحبا شباب الفيجوال Smile

بدون مقدمات لدي مشكلة بسيطة،، عملت برنامج تعليمي بسيط في البرنامج  يقوم اليوزر بإدخال حرف واحد فقط داخل textbox
بس للأسف عند عمل test للمدخلات(textbox) تظهر معي رسالة خطأ

PHP كود :
{"Conversion from string "ts" to type 'Boolean' is not valid."



أعتقد أنه السبب هو data type أو حاجة زي كذا والله أعلم للأسف الملف حجمه كبير للرفع بس يا ريت لو في أحد يعرف سبب المشكلة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
هذة المشكله حدثت لانك تدخل قيمة من نوع string فى متغير من نوع Boolean و التى تكون قيمتها اما True او False
  Smile It's easy if you try
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
اخي العزير لكي تجبر المستخدم من ادخال حرف واحد ضع الخاصية maxlength = 1

او قم برفع المشروع
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في الإتصال بقاعدة الAccess ارجوكم مساعدة فراس صلاح 0 13 منذ 3 ساعة مضت
آخر رد: فراس صلاح
  [نقاش] عندك مشكلة فى كود او البرنامج مش شغال تعالا هنا elmezo 1 32 منذ 8 ساعة مضت
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Lightbulb مشكلة عند حفظ الفاتورة atef_020 19 309 18-04-18, 08:44 PM
آخر رد: ismail abdullah
  المساعدة - في حل مشكلة حجم الفورم Mohamed El Meziani 1 55 18-04-18, 02:39 AM
آخر رد: ملهمـ
  [كود] حل مشكلة داتا سورس (ليست بوكس ) عبدالرحمن المكاوي 7 629 16-04-18, 08:36 PM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  طلب زيادة قيمة في الداتا جريد فيو Codack 4 523 16-04-18, 07:58 PM
آخر رد: ahmad omar
  حل مشكلة في الفيجوال بيسك عبدالرحمن المكاوي 5 58 16-04-18, 11:33 AM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
  [سؤال] استعراض الداتا جريد فيو بين تاريخين الو0 3 97 16-04-18, 05:27 AM
آخر رد: الو0
  مشكلة فى اضافة windows media player محمد البلتاجى 2 49 15-04-18, 10:01 AM
آخر رد: ابو روضة
Rainbow مشكلة تشغيل من اليوتيوب vb.net aldery 2 82 12-04-18, 07:38 PM
آخر رد: aldery

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم