تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية فتح البرنامج ب resolution معين
#1
ازاى اخلى البرنامج يشتغل window state : Maximized و فى نفس الوقت ب resolution معين غير معتمد على resolution  الجهاز اللى شغال عليه البرنامج
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
الحل هنا
الرد
تم الشكر بواسطة: sendbad100


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيفية الطباعة مباشرة المتألق9 4 281 21-04-18, 11:43 AM
آخر رد: ملهمـ
  [سؤال] كيفية الحصول علي مساحة مجلد بالبايت في فجول بيسك Iman Mohamed Omran 2 65 21-04-18, 05:23 AM
آخر رد: سعود
  [نقاش] عندك مشكلة فى كود او البرنامج مش شغال تعالا هنا elmezo 1 52 20-04-18, 11:49 AM
آخر رد: عبدالرحمن المكاوي
Thumbs Up كيفية تشغيل وإغلاق الادوات الذكية لويندوز 7 عن طريق الكود رمضان محمد 14 1,695 17-04-18, 07:49 PM
آخر رد: رمضان محمد
  [سؤال] كيفية عرض بيانات بطريقة افقية abdelbasyer 1 68 12-04-18, 10:20 PM
آخر رد: tarek
  [VB.NET] مشكلة اثناء فتح البرنامج والوقت قد تم الانتهاء لايتضلل بالاحمر 0theghost0 1 64 12-04-18, 10:26 AM
آخر رد: 0theghost0
  مساعده في كود عرض عدد معين من صفوف الداتا جريد فيو emamtron2014 9 265 11-04-18, 01:00 AM
آخر رد: emamtron2014
  [سؤال] كيفية تصدير datagridview الى pdf Dr.Sherif Alazizi 5 1,886 10-04-18, 06:12 PM
آخر رد: Ram132
Photo عند فتح تقرير البرنامج بيعمل logout قاعدة بيانات mysql servo_eng 0 60 08-04-18, 07:17 PM
آخر رد: servo_eng
  [VB.NET] كيفية حفظ ملف التسجيل الصوتي الي رابط مباشر e-coder 3 93 06-04-18, 02:55 PM
آخر رد: e-coder

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم