تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] طباعة الفورم بشكل كامل VB.Net
#1
كنت عاوز كود ينفع اني اطبع بيه الفورم غير printform لان الفورم عندي كبيره فلما بتطبع بتجيب نص الشاشه بس ومفيش اي control للاعدادات بتظبطلي الموضوع ده فهل حد عنده اي اقتراح يساعدني ؟؟؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم و رحمة الله
هذا موضوع قريب جداً لطلبك اخي الكريم

طباعة الفورم
الرد
تم الشكر بواسطة: sendbad100 , abdualla
#3
متشكر جدا 
الكود شغال فعلا بس مشكلته انه ده بيدي امر للطابعه علي طول ومش بيوريني شكل الطباعه هيبقي عامل ازاي ...لازم يكون الطابعه معايا وهي حاليا مش معايا فهبقي اجرب لما اكون جمب الطابعه انشاء الله
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
(11-04-17, 02:29 PM)Sameh Hamdy كتب : متشكر جدا 
الكود شغال فعلا بس مشكلته انه ده بيدي امر للطابعه علي طول ومش بيوريني شكل الطباعه هيبقي عامل ازاي ...لازم يكون الطابعه معايا وهي حاليا مش معايا فهبقي اجرب لما اكون جمب الطابعه انشاء الله

السلام عليكم   

اطبع على الطابعة الافتراضية   Microsoft XPS Document Writer

التي تظهر في الصورة  

كي تحفظ في ملف ثم شاهد الملف


الملفات المرفقة صورة/صور
   
السلام عليكم  احبائي 
بسبب انشغالي  قل  عطائي  -- اعتذر منكم  --  وسال الله العلي القدير  ان لا يشغلنا الا بطاعته.
اشكر كل الاخوة في المنتدى الرائع الذين ساعدوني خاصة والذين يساعدون الجميع -- اسال الله العلي القدير ان يكتب اجرهم مضاعفا ويرزقهم الجنة.
الرد
#5
ان شاء الله ستجد ضالتك فى هذا الموضوع

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=19642
الرد
تم الشكر بواسطة: abdualla
#6
ماشاءالله جزاكم الله خيرا
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طباعة مربعات النص من علي النموذج مباشرة السيد الجوهري 4 78 18-04-18, 08:55 AM
آخر رد: السيد الجوهري
  المساعدة - في حل مشكلة حجم الفورم Mohamed El Meziani 1 57 18-04-18, 02:39 AM
آخر رد: ملهمـ
  كيف يمكن طباعة مربعات النص الموجودة علي الفورم مباشرة السيد الجوهري 2 80 12-04-18, 11:37 PM
آخر رد: السيد الجوهري
  سؤال في اسم الفورم اثناء التصميم والتشغيل emamtron2014 1 54 11-04-18, 06:27 PM
آخر رد: aftfm
Information [VB.NET] طباعة ناتج المقارنة Salma Soliman 2 55 10-04-18, 10:16 PM
آخر رد: Salma Soliman
  [سؤال] هل يوجد طريقة لاطفاء بعض وظائف الويندوز من خلال الفورم؟ Iman Mohamed Omran 1 70 30-03-18, 08:30 PM
آخر رد: سعود الشامان
  [سؤال] كيفيفة تشغيل الفورم فقط في وضع المسؤول ؟ Iman Mohamed Omran 1 74 29-03-18, 04:54 AM
آخر رد: سعود الشامان
Photo [سؤال] كيفية وضع اختصارات االازرار داخل الفورم لتنقل بين Buttons ؟ Iman Mohamed Omran 6 253 22-03-18, 08:14 PM
آخر رد: Iman Mohamed Omran
  [VB.NET] سؤال حول خصائص الفورم hadeel 2 102 21-03-18, 01:08 AM
آخر رد: محمود صالح
  ارجو المساعده في كود تغيير خلفية الفورم emamtron2014 0 65 19-03-18, 04:54 AM
آخر رد: emamtron2014

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم