تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] طباعة الفورم بشكل كامل VB.Net
#1
كنت عاوز كود ينفع اني اطبع بيه الفورم غير printform لان الفورم عندي كبيره فلما بتطبع بتجيب نص الشاشه بس ومفيش اي control للاعدادات بتظبطلي الموضوع ده فهل حد عنده اي اقتراح يساعدني ؟؟؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم و رحمة الله
هذا موضوع قريب جداً لطلبك اخي الكريم

طباعة الفورم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: sendbad100 , abdualla
#3
متشكر جدا 
الكود شغال فعلا بس مشكلته انه ده بيدي امر للطابعه علي طول ومش بيوريني شكل الطباعه هيبقي عامل ازاي ...لازم يكون الطابعه معايا وهي حاليا مش معايا فهبقي اجرب لما اكون جمب الطابعه انشاء الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(11-04-17, 02:29 PM)Sameh Hamdy كتب : متشكر جدا 
الكود شغال فعلا بس مشكلته انه ده بيدي امر للطابعه علي طول ومش بيوريني شكل الطباعه هيبقي عامل ازاي ...لازم يكون الطابعه معايا وهي حاليا مش معايا فهبقي اجرب لما اكون جمب الطابعه انشاء الله

السلام عليكم   

اطبع على الطابعة الافتراضية   Microsoft XPS Document Writer

التي تظهر في الصورة  

كي تحفظ في ملف ثم شاهد الملف


الملفات المرفقة صورة/صور
   
السلام عليكم  احبائي 
بسبب انشغالي  قل  عطائي  -- اعتذر منكم  --  وسال الله العلي القدير  ان لا يشغلنا الا بطاعته.
اشكر كل الاخوة في المنتدى الرائع الذين ساعدوني خاصة والذين يساعدون الجميع -- اسال الله العلي القدير ان يكتب اجرهم مضاعفا ويرزقهم الجنة.
الرد }}}}
#5
ان شاء الله ستجد ضالتك فى هذا الموضوع

http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=19642
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: abdualla
#6
ماشاءالله جزاكم الله خيرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Photo [VB.NET] توسيط عنوان الفورم فارس احمد السيد 4 54 منذ 37 دقيقة مضت
آخر رد: فارس احمد السيد
  [سؤال] طباعة تقرير ibraheam 4 78 اليوم, 01:12 AM
آخر رد: ibraheam
  مشكلة طباعة الفاتورة في برنامج كاشير ibraheam 2 66 20-01-18, 03:24 PM
آخر رد: sendbad100
  فتح الفورم بشكل تاني محمود صالح 9 160 18-01-18, 03:49 PM
آخر رد: silverlight
  إستفسار حول إضافة الفورم للمشروع عبد العزيز البسكري 2 43 18-01-18, 01:10 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [VB.NET] طريقىة استخدام هذا المديول واستدعاؤه في الفورم ssayed111 1 42 16-01-18, 10:57 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  اختيار بيانات من حقل بشكل عشوائي zaid1 0 36 14-01-18, 02:38 AM
آخر رد: zaid1
  كيف جعل مابداخل الفورم يكون في الوسط عند تكبير الفورم في حالة التشغيل طالب 22 6 745 13-01-18, 02:06 AM
آخر رد: محمد محمود الغرياني
  [VB.NET] أريد طباعة جدول غير مرتبط بقاعدة بيانات DATAGREDVIEW YASSINEZG 10 125 10-01-18, 05:51 AM
آخر رد: YASSINEZG
  [ تمّ الحل ] : عدم تحريك الفورم عبد العزيز البسكري 2 79 08-01-18, 08:45 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم