تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] مشكلة فى كود sql
#1
دلوقتى عايز احفظ البيانات فى القاعدة البيانات بس كل ماجى احفظ يقولى فى خطاء فى الكود ده


ده الكود بالكامل

كود :
Imports System.Data
Imports System.Data.SqlClient
Imports Microsoft.VisualBasic
Public Class Form2
   Dim conn As New SqlConnection("Data Source=DESKTOP-C3FPNGU;Initial Catalog=New_customer;Integrated Security=true")
   Dim da As New SqlDataAdapter
   Dim ds As New DataSet
   Dim cmd As New SqlCommand

   Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
       cmd = New SqlCommand("INSERT INTO Customer(land_line, [N1-landline], N, Address, mobile_number, National_ID, Package_type) VALUES (@land_line," &
          "  @[N1-landline], @N, @Address, @obile_number, @National_ID, @Package_type)", conn)



       With cmd.Parameters
           .AddWithValue("@land_line", TextBox1.Text).DbType = DbType.Double
           .AddWithValue("@[N1-landline]", TextBox2.Text).DbType = DbType.String
           .AddWithValue("@N", TextBox3.Text).DbType = DbType.String
           .AddWithValue("@Address", TextBox4.Text).DbType = DbType.String
           .AddWithValue("@mobile_number", TextBox5.Text).DbType = DbType.Double
           .AddWithValue("@National_ID", TextBox6.Text).DbType = DbType.Double
           .AddWithValue("@Package_type", ComboBox2.Text).DbType = DbType.Double

       End With
       If conn.State = ConnectionState.Open Then
           conn.Close()
       End If
       conn.Open()
       cmd.ExecuteNonQuery()
       conn.Close()

   End Sub

   Private Sub Form2_Load(sender As Object, e As EventArgs) Handles MyBase.Load
       Dim da As New SqlDataAdapter("SELECT * FROM Customer", conn)
       da.Fill(ds, "Customer")

   End Sub
End Class

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
معلونة لم يستطع الكود تحويلها من نص الى رقم

هذا تعديل
PHP كود :
With cmd.Parameters
           
.AddWithValue("@land_line"TextBox1.Text
           .
AddWithValue("@[N1-landline]"TextBox2.Text)
           .
AddWithValue("@N"TextBox3.Text)
           .
AddWithValue("@Address"TextBox4.Text)
           .
AddWithValue("@mobile_number"TextBox5.Text)
           .
AddWithValue("@National_ID"TextBox6.Text)
           .
AddWithValue("@Package_type"ComboBox2.Text)
       
End With 

لكن اجعل الادوات التي المفروض تحتوي رقم في Val مثل
PHP كود :
.AddWithValue("@mobile_number"Val(TextBox5.Text)) 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
نفس المشكلة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
حدد نوع كل عمود لنعرف المشكلة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
نوع كل عمود فى قاعدة البيانات ؟


عايز اعمل سجل جديد
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
عندك land_line وSubscription price وmobile_number وNational_ID هذه كلها ارقام لازم تتاكد ان الأداوات الخاصة بها تحتوي ارقام فقط
وعندك signup date تاريخ لازم تتاكد الاداة الخاصة بها تحتوي تاريخ صحيح
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
معلش انا لسه جديد فى قواعد البيانات ممكن تقولى يعنى اتاكد ازاى ؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
(11-04-17, 08:04 PM)abdualla كتب : لكن اجعل الادوات التي المفروض تحتوي رقم في Val مثل
PHP كود :
.AddWithValue("@mobile_number"Val(TextBox5.Text)) 

يعني الشغلة ما هي قواعد بيانات
الشغلة تحويل نوع أي بيانات في الفجوال بيسك
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في تحديث البيانات محمد بن عطية 3 22 منذ 9 دقيقة مضت
آخر رد: عبدالله الدوسري
  جملة select بها مشكلة atefkhalf2004 5 49 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: عبدالله الدوسري
  مشكلة في توليد arabic qr code osmana2005 5 720 21-01-18, 02:04 PM
آخر رد: ndjakoub
  مشكلة طباعة الفاتورة في برنامج كاشير ibraheam 2 71 20-01-18, 03:24 PM
آخر رد: sendbad100
  مشكلة عند تخزين البيانات من اداة داتا قرايد فيو الى قاعدة البيانات nooralcown 4 63 19-01-18, 09:19 PM
آخر رد: الوايلي
  مشكلة بعد تنصيب البرنامج على جهاز العميل الوايلي 16 236 19-01-18, 09:05 PM
آخر رد: الوايلي
  [VB.NET] مشكلة بعد عمل publish for project sirnon 2 48 19-01-18, 07:30 PM
آخر رد: sirnon
Photo مشكلة عند عرض البيانات داخل داتا قرايد فيو nooralcown 1 36 19-01-18, 09:23 AM
آخر رد: محمود صالح
  [VB.NET] مشكلة في برنامج لتسديد اشتراكات شهرية الحسين احمد 7 213 18-01-18, 03:13 AM
آخر رد: الحسين احمد
  استخدمت هذه الطريقة للبحث ضمن datagrideview وعندي مشكلة nooralcown 5 99 16-01-18, 07:18 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم