تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار بسيط عن الداتا جريد فيو و عملية البيع
#1
بسم الله الرحمن الرحيم

انا بعمل برنامج مبيعات
عندي مشكلة صغيرة

انا عاوز اكتب امر للبرنامج لما اضيف نفس السلعه مرة تانية
ميعملشي السلعه مرتين ف الداتا جريد فيو
انا عاوز يبقي مرة واحدة بس الكمية تبقي +1 اي تزيد واحد

التيكست بوكس اللي بكتب فيه الباركود اسمه Textsearch.Text 

                                و العمود الاول في الداتا جريد فيو هو بتاع الباركود = DataGridView1.Columns(0)

ارجو المساعده ........
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
For 0 To DataGridView1.Rows.Count 1

                If dgv1
.Rows(I).Cells(0).Value Textsearch.Text.Trim Then
                    DataGridView1
.Rows(I).Cells(3).Value += 1
                    Exit Sub
                End 
If
 
           Next 

 DataGridView1.Rows(I).Cells(3).Value += 1 = خانة الكمية
بالتوفيق ان شاء الله
اللهم يا ارحم الراحمين ارحم اخي اباليث رحمة واسعة
 
الرد
تم الشكر بواسطة: عبـدالله
#3
للأسف ولا اول طريقة نافعه و لا الثانية ايضا ..
طيب هل في حل اني بدل ما اختار اخر صف اتضاف اللي هي RowCount - 1 او الصف الحالي اللي هي CurrentRow
انه يبحث في العمود بتاع الباركود كله ؟؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تعبئة الداتا جريد فيو عن طريق اللست بوكس او التشك بوكس ismaeel 3 107 , 05:42 PM
آخر رد: ismaeel
  سوال عن اضافه كمبو بوكس الى الداتا جريد فيو alazhry 2 156 09-10-21, 06:45 PM
آخر رد: ahmed4
  لماذا ظهور هذا الخطا فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 3 201 08-10-21, 07:11 PM
آخر رد: خالد كامل1
  هل يوجد كود برمجى او طريقه لعمل هذا فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 3 195 08-10-21, 07:04 PM
آخر رد: خالد كامل1
  اضافة اداة التاريخ والوقت الى داتا جريد فيو خالد20 4 285 30-09-21, 10:52 PM
آخر رد: خالد20
  الانتقال إلى سجل محدد في الداتا قرايد فيو بدون استخدام select معتز حسن 6 667 30-09-21, 04:00 PM
آخر رد: معتز حسن
  [سؤال] استفسار عن دالة لحساب الارقام المتشابهة نيمو 7 324 27-09-21, 09:30 PM
آخر رد: ماشي
  [VB.NET] السلام عليكم عندي استفسار بخصوص الكلاسات AhmedRamadan 3 372 18-09-21, 08:02 PM
آخر رد: العطر الرايق
  استفسار بخصوص فيجوال ستوديو 2013 AhmedRamadan 3 248 17-09-21, 09:02 PM
آخر رد: العطر الرايق
  [VB.NET] استفسار بخصوص التقارير في .net Core 5 mrfenix93 1 186 17-09-21, 08:17 PM
آخر رد: asemshahen5

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم