تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عايز كود بسيط خاص بال list box
#1
عايز الكلام الى بيظهر فى الليست بوكس يبقى فى الواسط يعنى فى نصف الليست بوكس
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
لازم ترسم هذا
او الحل الاسهل لك أن تقوم بعمل Indent للمدخلات الخاصة ب الليست بوكس
و المقصد هنا ان تضيف فراغ مناسب قبل كل Item يتم إدخالها الي الليست بوكس
الدالة التالية ستوضح لك كيف تقوم فكرة عمل Indent
PHP كود :
   Private Function Indentleft(As String) As String
        Return s
.PadLeft(s.Length 1"          "c)
 
   End Function 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] سؤال بسيط حسن الجلب 5 393 06-09-21, 08:08 AM
آخر رد: حسن الجلب
  ممكن توضيح بسيط فى الداتا جريد فيو خالد كامل1 1 485 04-09-21, 07:14 PM
آخر رد: ابو انس
  موضوع اعتقد انه بسيط خالد كامل1 2 372 21-08-21, 10:26 AM
آخر رد: abomo3ath
  عايز كود يقفل البرنامج ده URLSnooper عند فتح البرنامج الخاص بى يقفل البرنامج لو تم تغ masport tv 0 316 20-07-21, 03:38 PM
آخر رد: masport tv
  طلب بسيط Hatem Zahran 0 185 10-07-21, 10:30 PM
آخر رد: Hatem Zahran
  طلب بسيط من احبتى فى الله المتميزين وسهل تم الحل عن طريق (ابو انس +mrfenix93) خالد كامل1 5 666 05-07-21, 09:21 PM
آخر رد: ابو انس
  [سؤال] السلام عليكم عايز كود اتصال لقاعده بيانات اكسس 2013 محميه بكلمه سر حسن الجلب 2 527 03-07-21, 01:59 PM
آخر رد: adam mostafa
  لو عايز اعمل اعلانات لمنتج معين Lathe1 1 382 26-05-21, 01:30 AM
آخر رد: Lathe1
  [سؤال] سؤال بسيط حسن الجلب 2 400 07-05-21, 12:44 AM
آخر رد: ابو انس
  [سؤال] عايز كودرن حسن الجلب 2 542 15-04-21, 05:08 AM
آخر رد: معاند الحظ

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم