تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
استفسار .....؟؟؟ نرجوا لمن استطاع المساعدة مساعدتنا..
#1
Exclamation 
السلام عليكم ورحمة الله وبر كاته

نرجوا المساعدة

عندي button1  مثلا واضع فيه كود  وفيه حلقة for...next   ولما يتنفد ياخد بعض الوقت 
فاوريد عند الضغط على ال  button    يخرج خط به نسبة المئوية لتقدم العمل او اي حاجة توضح ان الفورم مشغولة لتنفيذ الامر 
بالله اللي يعرف يفيدنا...وشكرا
والسلام عليكم
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
يعنى عايز مثلا لو لما يكون اللوب شغال بيكون فى بروجرس بار شغال مع اللوب ولا ايه مش واضح اوي بالنسبة لي طلبك ؟
ممكن توضح اكثر ولو ترسل مثال تشرح عليه المشكله عندك هيكون افضل
وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
(19-06-17, 03:00 AM)WAEL ABED كتب : يعنى عايز مثلا لو لما يكون اللوب شغال بيكون فى بروجرس بار شغال مع اللوب ولا ايه مش واضح اوي بالنسبة لي طلبك ؟
ممكن توضح اكثر ولو ترسل مثال تشرح عليه المشكله عندك هيكون افضل
وشكرا
السلام عليكم.....
عنددي كود موجود في زرbutton,  كتالي

 Private Sub Button11_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button11.Click

        ' هدا كود لزيادة السنويةللاجازات
        Button11.Enabled = False
        Me.Enabled = False
        vac_newyear.Clear()
        vac_newyearadapter = New OleDbDataAdapter("select  file_no ,vac_bal ,yr_vac ,vac_bal_year from pers_data order by birthdate", con)
        vac_newyearadapter.Fill(vac_newyear)

        Dim loop1 As New Integer
        loop1 = BindingContext(vac_newyear).Count - 1
        Dim v As New Integer

        Dim no As New Integer

        For i = 0 To loop1
            v = 0
            no = 0
            no = vac_newyear.Rows(i).Item(0).ToString
            v = vac_newyear.Rows(i).Item(1) + vac_newyear.Rows(i).Item(2)
          
            'vac_newyear.Rows(i).Item(1) = v

            Dim cmd As New OleDbCommand("update pers_data set vac_bal=@vac_bal,vac_bal_year=@vac_bal_year   where file_no=" & no, con)
            cmd.Parameters.Add("@vac_bal", OleDbType.Numeric).Value = Val(v) 'vac_newyear.Rows(i).Item(1).ToString 'dt2.Rows(pos).Item(2)
            cmd.Parameters.Add("@vac_bal_year", OleDbType.VarChar).Value = TextBox10.Text

            If con.State = ConnectionState.Open Then con.Close()
            con.Open()
            cmd.ExecuteNonQuery()
            cmd.Dispose()
            con.Close()


        Next
        pers_data_load()

        load_dgv_vac()

        DataGridView1.DataSource = vac_tab
        MsgBox("تمت عملية احتساب الاجازات  بنجاح" & TextBox10.Text, MsgBoxStyle.Information, "إحتساب الاجازات")

        Me.Enabled = True



اريد عند البدء في تنفيد الكود يظهر نسبة التقدم في نسبة انجاز المهمة الموكلة لهمثلا زي اللي يظهر عند النسخ


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  استفسار من اهل الخبره ابو دانه 7 141 17-01-18, 10:57 PM
آخر رد: أسامة السالمي
  المساعدة في كود الفلتر khaled12345 7 83 09-01-18, 12:49 AM
آخر رد: khaled12345
  المساعدة في كود البحث المتعدد khaled12345 3 110 07-01-18, 12:35 AM
آخر رد: khaled12345
  ارجو المساعدة في طباعة الفاتورة VB.NET 1 63 06-01-18, 04:42 AM
آخر رد: محمود صالح
  استفسار بخصوص اختصار اسم الصنف في شاشة المبيعات ملهمـ 2 78 02-01-18, 06:23 PM
آخر رد: ملهمـ
  استفسار عن البيع عن طريق الوحدات ملهمـ 2 90 31-12-17, 08:56 PM
آخر رد: ملهمـ
  استفسار بسيط !! mohammedvego 4 112 27-12-17, 02:23 PM
آخر رد: abiza
  [VB.NET] استفسار :- بخصوص البحث في قاعدة البيانات dubai.eig 4 138 27-12-17, 12:01 PM
آخر رد: dubai.eig
  [سؤال] استفسار بسيط بخصوص الريجكس ابو روضة 0 46 27-12-17, 02:31 AM
آخر رد: ابو روضة
  استفسار عن تحكم في بيانات الجريد فيو بواسطة دروب لست Marwan9990 0 51 23-12-17, 08:35 AM
آخر رد: Marwan9990

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم