تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة بسيطة بس غلبتني يا شباب --الحمد لله اتحلت
#1
السلام عليكم الاخوة الاحباب

عساكم بالف خير ان شاء الله


الاخوة الاحباب عملت المشروع المرفق بس فيه خطأ في الاضافة والتعديل

راجعت الكود كتير بس للاسف ما وصلت للخطا

فبرجاء فحص المرفق

مع جزيل الشكر


الملفات المرفقة
.rar   Power2.rar (الحجم : 115.53 ك ب / التحميلات : 59)
تم الشكر بواسطة:
#2
اخي الكريم
ماهي القصة مع الاضافة والتعديلSmile
يمكن هذا ثالث مثال .
والحل نفس الحلول السابقة حاول مرة ومرة حتى تعرف.
[جاري النظر ...]
تم الشكر بواسطة:
#3
(19-07-17, 08:37 PM)سعود كتب : اخي الكريم
ماهي القصة مع الاضافة والتعديلSmile
يمكن هذا ثالث مثال .
والحل نفس الحلول السابقة حاول مرة ومرة حتى تعرف.
[جاري النظر ...]

اخي سعود المنقذ Smile

والله عملت اكثر من جدول بنفس الطريقة ومشي الحال الحمد لله

بس في الجدول ده مش عارف معصلج ليه Smile
تم الشكر بواسطة:
#4
اخي الفاضل :
حاول البحث لتعرف الحل
عموما راجع جملة Insert وستكتشف الخطأ بنفسك في ترتيب الحقول
Don't Be The Perfect one
be the right one
تم الشكر بواسطة:
#5
بمراجعة البرنامج توجد بعض الاخطاء كالآتي :

في قاعدة البيانات : احذف المسافات الخالية من اسماء الحقول ، ويجب عليك عمل الحقول الخاصة بالتواريخ من النوع Date/Time

عدل اسماء الحقول بعد ازالة المسافات الخالية في جملة Insert وستعمل معك
Don't Be The Perfect one
be the right one
تم الشكر بواسطة:
#6
(20-07-17, 06:52 PM)boudyonline كتب : بمراجعة البرنامج توجد بعض الاخطاء كالآتي :

في قاعدة البيانات : احذف المسافات الخالية من اسماء الحقول ، ويجب عليك عمل الحقول الخاصة بالتواريخ من النوع Date/Time

عدل اسماء الحقول بعد ازالة المسافات الخالية في جملة Insert  وستعمل معك

السلام عليكم

عملت اللي حضرتك قولته ولكن للاسف لسه

ويظهر هذا الخطأ  Huh


الملفات المرفقة صورة/صور
   

.rar   Power22.rar (الحجم : 115.43 ك ب / التحميلات : 38)
تم الشكر بواسطة:
#7
الخطا اللي بالصورة هو بسبب حقل فارغ من نوع date او datetime و لاتعتبر مشكلة يمكن معالجة هذا الحقل او العمود بكود بسيط كان تشترط او تفحص القيمة هل هي فارغة ام لا .
تم الشكر بواسطة:
#8
(20-07-17, 08:09 PM)سعود كتب : الخطا اللي بالصورة هو بسبب حقل فارغ من نوع date او datetime و لاتعتبر مشكلة يمكن معالجة هذا الحقل او العمود بكود بسيط كان تشترط او تفحص القيمة هل هي فارغة ام لا .

اخويا سعود ملات كل الحقول وبرضة لسه Smile

من فضلك شوف المرفق Huh Huh Huh


الملفات المرفقة
.rar   Power222.rar (الحجم : 116.75 ك ب / التحميلات : 41)
تم الشكر بواسطة:
#9
هذا إسمو تخبيص

يا أخي استخدم أداة Convert.ToDateTime وبتنحل المشكلة
تم الشكر بواسطة:
#10
(20-07-17, 08:41 PM)mazen1993 كتب : هذا إسمو تخبيص

 ليه بس كده يا اخويا مازن

انا قولتلك المشكلة بسيطة بس والله غلبتني

انا اشتغلت اكتر من مشروع بنفس الاسلوب

بس والله مش عارف الجدول ده ماله

وعامة يا سيدي شكرا لذوقك
تم الشكر بواسطة: سعود


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكلة في screenshot Hatem Zahran 2 116 , 09:44 PM
آخر رد: Hatem Zahran
Exclamation [VB.NET] فزعتكم شباب ... كيفية عرض جداول وأعمدة قاعدة البيانات أبو خالد الشكري 7 308 26-11-21, 05:53 PM
آخر رد: سعود
  [سؤال] مشكلة اضافة نص و صورة ادخل الاداء RichTextBox alims 10 356 24-11-21, 02:01 PM
آخر رد: alims
  [SQL] مشكلة بطئ سرعة البرنامج المتصل بقاعدة بيانات على النت mmaalmesry 4 236 24-11-21, 12:23 PM
آخر رد: mmaalmesry
  مشكلة عند فتح البرنامج Lathe1 0 106 22-11-21, 12:20 PM
آخر رد: Lathe1
  [VB.NET] مشكلة عند تصدير بيانات الداتا جريد فيو الي ملف وورد moftah70 0 125 21-11-21, 01:44 AM
آخر رد: moftah70
  [سؤال] مشكلة في تحميل صفحة ويب في webprowser muad 1 115 17-11-21, 09:19 PM
آخر رد: muad
Lightbulb [سؤال] عندي مشكلة في تحزيم مشروع zeyimerg 4 540 16-11-21, 03:07 PM
آخر رد: Theshaoui
  مشكلة اللغة العربية فى قاعدة البيانات SQL فى موقع SMARTERASP.NET mmaalmesry 5 297 10-11-21, 03:10 AM
آخر رد: Jounior_P
  [سؤال] مشكلة حلقة التكرار جملة select alims 5 207 07-11-21, 02:29 PM
آخر رد: alims

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم