سؤال عن كودين للاداة Button

تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال عن كودين للاداة Button
#1
انا عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح موقع فى اداة Web browser

وكمان عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح Embed code (زى فيديو على اليوتيوب مثلا)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
جواب السؤال الاول:
كود :
Dim aurl As Uri
        aurl = New Uri(TextBox1.Text)
        WebBrowser1.Url = aurl

السؤال الاخر لم افهمه لكن خمنت انك تقصد مصدر الصفحة
عند حدث WebBrowser1_DocumentCompleted الخاص بالويب براوزر اكتب

كود :
Form2.RichTextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentText
        Form2.Show()
الرد
تم الشكر بواسطة: Zakaria Yahya , kslawy


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال عن كيفية عمل شرط في الكريستال ريبورت ُEmam 10 218 13-08-18, 05:50 PM
آخر رد: ُEmam
  سؤال عن متطلبات المواد nagoma 14 204 10-08-18, 07:26 PM
آخر رد: elgokr
  سؤال بخصوص القريد فيو نور الهدى الهدى 6 97 08-08-18, 01:34 PM
آخر رد: محمد كريّم
  سؤال في التكست بوكس ُEmam 5 85 04-08-18, 06:05 PM
آخر رد: ُEmam
  سؤال في الكريستال ريبورت ُEmam 13 268 01-08-18, 05:20 PM
آخر رد: GameOver
  [VB.NET] سؤال حول cristal report alipro 1 55 31-07-18, 07:35 AM
آخر رد: GameOver
  سؤال في الداتا جريد فيو ُEmam 6 117 30-07-18, 06:59 AM
آخر رد: elgokr
  سؤال حول sql server 2p14 alipro 1 58 27-07-18, 08:24 PM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] سؤال حول الcristal report alipro 3 99 27-07-18, 02:57 AM
آخر رد: alipro
  سؤال حول امر الطباعة الفورية Osama Bayoumy 2 78 25-07-18, 09:40 PM
آخر رد: Osama Bayoumy

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم