تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال عن كودين للاداة Button
#1
انا عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح موقع فى اداة Web browser

وكمان عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح Embed code (زى فيديو على اليوتيوب مثلا)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
جواب السؤال الاول:
كود :
Dim aurl As Uri
        aurl = New Uri(TextBox1.Text)
        WebBrowser1.Url = aurl

السؤال الاخر لم افهمه لكن خمنت انك تقصد مصدر الصفحة
عند حدث WebBrowser1_DocumentCompleted الخاص بالويب براوزر اكتب

كود :
Form2.RichTextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentText
        Form2.Show()
كل مااعرفه في البرمجة تجدونه هنا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Zakaria Yahya , kslawy


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تغير مكان ال panel ديناميكيا حسب مكان ال button. Rabeea Qbaha 4 75 12-12-17, 08:20 PM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  سؤال في تعبئة داتاجريد فيو صف صف وليس داتا سورس Abdelazez.Ahmad 3 103 07-12-17, 05:40 PM
آخر رد: المتألق9
  [VB.NET] سؤال في قاعدة بيانات sql بالفجوال ستوديو hglogtd 2 79 29-11-17, 12:30 AM
آخر رد: hglogtd
  سؤال بسيط 2 !! mohammedvego 0 42 28-11-17, 05:18 PM
آخر رد: mohammedvego
  [VB.NET] سؤال :- بخصوص ال textbox dubai.eig 6 113 21-11-17, 06:29 PM
آخر رد: dubai.eig
  سؤال في Regular Expression aftfm 2 127 20-11-17, 04:22 AM
آخر رد: Najy Ibraheem
  سؤال في ال Sql server khaled12345 16 264 19-11-17, 01:03 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] سؤال :- في تصميم الفورم dubai.eig 0 71 15-11-17, 11:09 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] سؤال لخبراء الداتا جريد محمد اسماعيل 3 118 10-11-17, 12:55 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [VB.NET] سؤال : بخصوص الفورم dubai.eig 6 130 09-11-17, 07:16 PM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم