تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال عن كودين للاداة Button
#1
انا عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح موقع فى اداة Web browser

وكمان عايز كود لـ Button اما ادوس عليه يفتح Embed code (زى فيديو على اليوتيوب مثلا)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
جواب السؤال الاول:
كود :
Dim aurl As Uri
        aurl = New Uri(TextBox1.Text)
        WebBrowser1.Url = aurl

السؤال الاخر لم افهمه لكن خمنت انك تقصد مصدر الصفحة
عند حدث WebBrowser1_DocumentCompleted الخاص بالويب براوزر اكتب

كود :
Form2.RichTextBox1.Text = WebBrowser1.DocumentText
        Form2.Show()
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
رحمك الله أبا الليث
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Zakaria Yahya , kslawy


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  سؤال فى ادوات الديف اكسبريس salah mansour 5 32 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: salah mansour
  سؤال في ريبورت فيو زيد زينوبي 1 39 منذ 11 ساعة مضت
آخر رد: alma2
  [VB.NET] احتاج تعديل الكود يخص تشغيل Button حسب user domin hglogtd 4 104 22-05-17, 09:25 AM
آخر رد: hglogtd
  سؤال فى الداتا جريد salah mansour 1 90 21-05-17, 12:09 AM
آخر رد: boudyonline
  سؤال مهم فى اجازت العاملين salah mansour 9 135 17-05-17, 01:07 AM
آخر رد: salah mansour
Exclamation سؤال حول طباعة تقارير RDLC ndjakoub 1 40 16-05-17, 12:45 AM
آخر رد: alma2
  سؤال بخصوص التحكم بالمحرك عن طريق الحاسوب Basil Abdallah 2 61 16-05-17, 12:29 AM
آخر رد: alma2
  سؤال فى اجازات العاملين salah mansour 3 90 13-05-17, 02:57 AM
آخر رد: mansoor
  [VB.NET] اجعل ملفات Dll جزء من مشروعك مع سؤال 0theghost0 1 71 12-05-17, 10:47 PM
آخر رد: silverlight
  سؤال Mohamed20 1 58 12-05-17, 03:48 AM
آخر رد: mansoor

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم