تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة ارجو المساعده اعادة فتح فورم مفتوح
#1
PHP كود :
  Dim fore As New Form1
        fore
.MdiParent Me
        fore
.Show() 
حاولت بــ IF FORE.SHOW=TRUE
حاولت بشوية اكواد ومتحلتش وده كود فتحه 

ارجو المساعده
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تقصد اعادة تنشيط النافذة لو كانت مصغر او بالخلفية او تقصد فتح نسخة جديدة من النافذة ؟؟

هذا الامر لفتح الفورم
PHP كود :
Form1.Show() 



هذا الامر لإعادة تنشيط الفورم
PHP كود :
Form1.Activate() 
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(29-07-17, 12:31 PM)ابو خالد كتب : تقصد اعادة تنشيط النافذة لو كانت مصغر او بالخلفية او تقصد فتح نسخة جديدة من النافذة ؟؟

الكود ده عند الضغط على رزار الفتح 
فمشكلتى لو مفتوح ميعدش فتحه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
استخدم هذا الامر
PHP كود :
FORE.Show() 
FORE.Activate() 
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل كونكت , نبيل كونكت
#5
يا اخي رتب الكلام عشان افهمك وشي ثاني
إقتباس :فممكن اطمع فى كلب

هذه موجوة في الفيجوال

ايش الي تبي تفهمه من الكود بالضبط
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل كونكت
#6
(29-07-17, 12:49 PM)ابو خالد كتب : يا اخي رتب الكلام عشان افهمك وشي ثاني
إقتباس :فممكن اطمع فى كلب

هذه موجوة في الفيجوال

ايش الي تبي تفهمه من الكود بالضبط

اسف والله على الغلطه دى كنت اقصد طلب
وهى كود مكانه فى الفورم واسف بجد يا ابو خالد 
PHP كود :
FORMPRO.Location.0
        FORMPRO
.Location.

فى حاجات كتير فى المنتدى لسه موصلتش لمحرلة الاندماج فيها كالرد مع كتابه الكود او ما شابه والاقتباس والكلام ده و بشكر حضرتك بجد علشان كنت بستخدم كود الفتح بشكل غلط اصلا وحضرتك صححتلى الكود و طلبى التانى كان فى تحديد مكان عرض الفورم الى هو الـLocation
وعلى فكره حضرتك انا مبتدى بس شغال على برنامج مبيعات واترد عليا بروح اتعلم قبل كده فى المنتدى قريب فبشكر حضرتك على الرد
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
بالنسبة لتحديد مكان الفورم بالنافذة هناك خاصية اسمها StartPosition فيها اختيارات لظهور الفورم
تقدر تغير الخاصية من الخصائص للفورم وتقدر تكتبها كود

PHP كود :
Fore.StartPosition FormStartPosition.CenterScreen 

او هذا
PHP كود :
Fore.StartPosition FormStartPosition.Manual 
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل كونكت
#8
الف شكر يا بشمهندس ابو خالد
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو خالد , ابو خالد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] مشكلة اضافة نص و صورة ادخل الاداء RichTextBox alims 10 313 24-11-21, 02:01 PM
آخر رد: alims
  [SQL] مشكلة بطئ سرعة البرنامج المتصل بقاعدة بيانات على النت mmaalmesry 4 201 24-11-21, 12:23 PM
آخر رد: mmaalmesry
  مشكلة عند فتح البرنامج Lathe1 0 98 22-11-21, 12:20 PM
آخر رد: Lathe1
  [VB.NET] مشكلة عند تصدير بيانات الداتا جريد فيو الي ملف وورد moftah70 0 110 21-11-21, 01:44 AM
آخر رد: moftah70
  [سؤال] مشكلة في تحميل صفحة ويب في webprowser muad 1 105 17-11-21, 09:19 PM
آخر رد: muad
Lightbulb [سؤال] عندي مشكلة في تحزيم مشروع zeyimerg 4 531 16-11-21, 03:07 PM
آخر رد: Theshaoui
  سؤال في الفيجوال بيسك ارجو المساعدة abdalaziz224 3 296 13-11-21, 03:16 PM
آخر رد: kaled2025
  [VB.NET] رجاء اريد كود فيجوال بحث عن ملف في كمبيوتر داخل فورم jam3h 4 205 10-11-21, 02:54 PM
آخر رد: Anas Mahmoud
  مشكلة اللغة العربية فى قاعدة البيانات SQL فى موقع SMARTERASP.NET mmaalmesry 5 287 10-11-21, 03:10 AM
آخر رد: Jounior_P
  [سؤال] مشكلة حلقة التكرار جملة select alims 5 201 07-11-21, 02:29 PM
آخر رد: alims

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم