تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مساعده لجعل الفوورم يفتح Maximized
#1
بصرف النظر عن محتواه
بحيث يفتح بملىء الشاشه
ارجو المساعده علشا اتنهى من اول مشروع ليا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
[attachment=15753 كتب :نبيل فتحى pid='107547' dateline='1508101867']بصرف النظر عن محتواه
بحيث يفتح بملىء الشاشه
ارجو المساعده علشا اتنهى من اول مشروع ليا
 
ممكن تضيف الكود داه في الفورم لود 
بتغير طبعا فورم 1 الي اسم الفورم الي عندك
form1.WindowState = FormWindowState.Maximized
وممكن من الخواص بتاعت الفورم تغير windows state الي maxmized


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل فتحى
#3
تسلم يا هندسه
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مساعده في تصحيح الكود dubai.eig 4 92 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: elgokr
Smile [VB.NET] مساعده في برمجة فاحص ايميلات AMJEDK 3 64 19-02-19, 03:30 PM
آخر رد: AMJEDK
  مساعده بخصوص تقرير report viewer ahmed.max1 3 107 22-01-19, 12:43 AM
آخر رد: elgokr
Exclamation مساعده في مشروع تخرجي مهم جدا RFY 0 130 25-11-18, 11:18 PM
آخر رد: RFY
  [VB.NET] ممكن كود لجعل حجم الفورم لايتغير sari 6 1,371 17-11-18, 02:57 AM
آخر رد: Samy_Amin
  مساعده فى البحث عن اسم بدلاله رقم vb2010 4 250 28-10-18, 11:22 PM
آخر رد: elgokr
  مساعده بتصميم قاعدة البيانات Rabeea Qbaha 6 335 26-10-18, 04:33 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  مساعده فى التريفيو vb2010 2 184 24-10-18, 08:12 PM
آخر رد: vb2010
  ماهى الطريقه الصحيحة لجعل الموردد عميل ايضا خالد كامل1 2 157 19-10-18, 12:06 AM
آخر رد: خالد كامل1
  [VB.NET] مساعده :- في تعديل كود الطباعه dubai.eig 9 411 11-10-18, 02:34 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم