مساعده فى الReportViewer

تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مساعده فى الReportViewer
#1
مبقليش كتير شغال على ReportViewer  وفى مشكله ان كل الفواتير بتظهر تحت بعض اتحلت بقت كل فاتوره بتظهر فى ورقه لوحدها بس المشكله انى عايز فاتوره واحده تظهر اما الى رقمها فى التكست بوكس او اخر فاتوره اتحفظت وحاولت انى اكتب اسم الشركه فى الفاتوره كجدول لوحده مفيش حاجه بتظهر كل الجداول الى فى العلاقه بس الى بيظهر وده كود اللود الخاص بفورم التقرير

كود :
  'Dim dt As New DataTable
       'Dim da As New OleDbDataAdapter
       'da = New OleDbDataAdapter("select * from DataTable1 where id=" & folder.txtnamper.Text & "", con)
       'da.Fill(dt)



       'TODO: This line of code loads data into the 'dbvDataSet.DataTable1' table. You can move, or remove it, as needed.
       Me.DataTable1TableAdapter.Fill(Me.dbvDataSet.DataTable1)


       Me.Width = ReportViewer1.Width
       Me.ReportViewer1.RefreshReport()
       Me.ReportViewer1.RefreshReport()

 


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم و رحمة الله 
هذا مثال  لكيفية طباعة رقم الفاتورة المطلوب 
اتمنى الاستفادة منه 

   
   


.rar   Sub_Reports.rar (الحجم : 333.79 ك ب / التحميلات : 43)
لا اله الا الله الحنان المنان
الرد
تم الشكر بواسطة: zaer , نبيل فتحى , sendbad100 , sendbad100
#3
أنت بعد التعبئة ما ربطت النتيجة بالتقرير

هذا تعديل

كود :
      'Dim dt As New DataTable
      'Dim da As New OleDbDataAdapter("select * from DataTable1 where id=" & folder.txtnamper.Text & "", con)
      'da.Fill(dt)

      'TODO: This line of code loads data into the 'dbvDataSet.DataTable1' table. You can move, or remove it, as needed.
      Me.DataTable1TableAdapter.Fill(Me.dbvDataSet.DataTable1)

      Me.ReportViewer1.LocalReport.DataSources(0).Value = Me.dbvDataSet.DataTable1

      Me.Width = ReportViewer1.Width
      Me.ReportViewer1.RefreshReport()
الرد
تم الشكر بواسطة: Amir_Alzubidy , Amir_Alzubidy
#4
(23-10-17, 04:35 PM)Amir_alzubidy كتب : السلام عليكم و رحمة الله 
هذا مثال  لكيفية طباعة رقم الفاتورة المطلوب 
اتمنى الاستفادة منه 

عدلت على الكود بحيث بعد الحفظ ممكن يطبع الفاتوره ال قبلها وبتطبع بالفعل شاكر جداا يا بشمهندس 
بس فى خطا بيظهر اول مبطبع الفاتوره من مكان تانى فى الكود ممكن تعدلهولى لو سمحت 
كود :
 Me.DataTable1TableAdapter.Fill(Me.dbvDataSet.DataTable1)
           Me.ReportViewer1.RefreshReport()
           Dim Text_String As Integer = (folder.txtnamper.Text - 1)
           Me.DataTable1BindingSource.Filter = "(ID=" & Text_String & ")"
           Me.Width = ReportViewer1.Width
           Me.ReportViewer1.RefreshReport()

(23-10-17, 06:30 PM)نبيل فتحى كتب :
(23-10-17, 04:35 PM)Amir_alzubidy كتب : السلام عليكم و رحمة الله 
هذا مثال  لكيفية طباعة رقم الفاتورة المطلوب 
اتمنى الاستفادة منه 

عدلت على الكود بحيث بعد الحفظ ممكن يطبع الفاتوره ال قبلها وبتطبع بالفعل شاكر جداا يا بشمهندس 
بس فى خطا بيظهر اول مبطبع الفاتوره من مكان تانى فى الكود ممكن تعدلهولى لو سمحت 
كود :
 Me.DataTable1TableAdapter.Fill(Me.dbvDataSet.DataTable1)
           Me.ReportViewer1.RefreshReport()
           Dim Text_String As Integer = (folder.txtnamper.Text - 1)
           Me.DataTable1BindingSource.Filter = "(ID=" & Text_String & ")"
           Me.Width = ReportViewer1.Width
           Me.ReportViewer1.RefreshReport()
رسالة الخطا فى الصوره


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم ورحمة الله 
تعديل المرفق 

.rar   Sub_Reports.rar (الحجم : 339.87 ك ب / التحميلات : 42)
لا اله الا الله الحنان المنان
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل فتحى , zaer
#6
(23-10-17, 08:34 PM)Amir_alzubidy كتب : السلام عليكم ورحمة الله 
تعديل المرفق 

بشكر حضرتك يا بشمهندس امير بس برده المشكله فى الكود الى كتبته فوق و فى مشكله انى مش عارف اصلا ادمج الريبورت التانى فى الريبورت الاول اصلا علشان لسه خبرتى ضعيفه فى التقارير بقرر شكرى لحضرتك ولو تبسط الموضوع اكتر بتعديل الكود وتوضيح بسيط اذاى ادمج التقرارير وشكرايا بشمهندس امير بجد لمجهودك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(23-10-17, 04:35 PM)Amir_alzubidy كتب : السلام عليكم و رحمة الله 
هذا مثال  لكيفية طباعة رقم الفاتورة المطلوب 
اتمنى الاستفادة منه 

اتغلبت الحمد الله على المشكله بفضل الله ثم حضرتك بس دمج التقريرين مش عارف ادمجهم على الرغم من انى بعمل كل حاجه ودورت فى كل مكان بتطلع رسالة 
"data retrieval failed for the subreport"
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
   

Created By : C# Code 


.rar   SubReports.rar (الحجم : 309.66 ك ب / التحميلات : 30)
لا اله الا الله الحنان المنان
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل فتحى
#9
(24-10-17, 10:25 PM)Amir_alzubidy كتب : Created By : C
بحاول اجرب فى كل حاجه التقرير برده مبيظهرش 
ذى فى الصوره كده


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
اهلا بك اخي فتحي
لا بأس
ارجو منك ان ترفق المشروع
على الرحب و السعة
لا اله الا الله الحنان المنان
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل فتحى


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مساعده في كود التعديل فراس محي 7 114 09-08-18, 05:18 PM
آخر رد: elgokr
  مساعده بخصوص طباعه داتا قريد فراس محي 4 95 01-08-18, 11:28 AM
آخر رد: فراس محي
  طلب مساعده كود بالفيجوال بيسك 2010 للمحترفين معاذ ابراهيم العامري 20 531 22-07-18, 11:16 PM
آخر رد: elgokr
Information [VB.NET] السلام عليكم اخوان ممكن مساعده بكود حذف فراس محي 3 115 27-06-18, 12:37 PM
آخر رد: boudyonline
Information مساعده حول كود ! YousefOkasha 3 92 17-06-18, 03:10 AM
آخر رد: elgokr
Thumbs Up مساعده برمجيه ipv.o 1 62 29-05-18, 06:08 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] احتاج مساعده بسيطه منكم في ال Crystal Reports mazenk 0 101 02-05-18, 01:39 AM
آخر رد: mazenk
  مطلوب مساعده فى كود تحقق سلامه محمد11 3 105 28-04-18, 08:59 PM
آخر رد: سلامه محمد11
  مساعده في أرسال رسائل sms DOX.1 2 151 20-04-18, 04:14 AM
آخر رد: DOX.1
  احتاج مساعده في تحويل كود الاستعلام Marwan9990 0 103 15-04-18, 12:31 PM
آخر رد: Marwan9990

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم