تقييم الموضوع :
  • 1 أصوات - بمعدل 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] سؤال عن كود بسيط بحاجة لافادتى به
#1
السلام عليكم ورحمة الله

اخبركم جميعاً

كنت محاتج للكود التالى يقوم بتخزين ما هو فى textbox لملف notepad
دون الحاجة لتحديد المسار تلقائى ومع توضيح مكان حفظ الملف بالكود
كمثال هيكون فى مجلد temp خاصة النظام

على علم بالتالى
وكنت بحاجة للتوضيح التالى عندى كالشكل التالى

textbox1 || textbox2 || Button1

وليكن قيمة textbox2 = 1
وقيمة textbox1 = ahmed

محتاج عند الضغط على Button1 يحفظ القيم دول داخل notepad
على الشكل 1=ahmed

ولو عملت بيانات تانية زى

وليكن قيمة textbox2 = 2
وقيمة textbox1 = mohamed

عند الضغط على Button1 يحفظ القيم دول داخل notepad
على الشكل 2=mohamed اسفل المخزون السابق

او مع كل مرة ينشاء ملف notepad ويكون الاسم بقيمة textbox2
والمدخل بداخله هو قيمة textbox1

ولو تكرر وصدف ان textbox2 = 2 وضغط على Button1 تظهر رسالة وليكن ان سبق وتم حفظ الملف اخر بنفس القيمة دى اللى هو notepad

------------------------------------------

الحاجة التانية محتاج عكس الحاجة دى
بحيث لما تكون قيمة التالى
textbox2 = 1
واضغط على Button2 يخلى قيمة textbox1 = ما بداخل الملف
لو هيكون هو ملف واحد ومحتوى على مثلاً 1=ahmed يكتب كلمة ahmed فقط فى textbox1

يارب اللى محتاجة من الكلام الكتر يكون وضح انا عارف انها بسيطة وسهلة معاكم
ان شاء الله

بس كتر الكلام بيحسس ان الموضوع كبير Smile Big Grin

وتمنياتى لكم الشكر لكل من يشارك فى المساعدة Blush Heart
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
PHP كود :
Dim re As String "C://"

        
TextBox1.Text "=" TextBox2.Text
        Console
.WriteLine(r
الــباقي عليك تعمل المسار الي تبيه يحفظه لك فيه ...
تذكر ايظاً عشان يحفظ تلقائي جرب تخلي الحدف في الــ change



[صورة مرفقة: g5qidgW.jpg]

ســبحــانك الـلهم بـحمدك , الـلهم لا عــلم لـنا الى مــأ علــمتــنا , الـلهـم علــمنـا ما جــهلـنا وانــفـعنــا بــما عــلمــتنـا انــك انـتَ الـسـميع الــعلــيم الـحكـيم ~~!I!

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: الشاكي لله
#3
تسلم يا حبيبى Heart
الامر فى الكتابة فى ملف الامر السهل بس اللى مش سهل معايا هى ازاى استدعى جزء معين من ملف من خلال سطر واحد

ومع ذلك بسبب ان انا احترت فى جعلتها بقيم setting للارتياح Big Grin
ومنها لعدم كثرة الملفات أو تعدد الاسطر فى الكتابة داخل الملف
بمجرد مرة واحدة يتم تنفيذه بعد كده يتجهله تماماً Smile

الحاجة اللى نفسى اعملها فعلاً التالى
ان انا اخد قيمة خط الانترنت من Upload و Download

وليكن مثلاً بفكرة رابط تحميل ويقولى قيمة Download فى الثانية كام
وكذلك ارفع ملف ززى فكرة FTP ويتم احتساب قيمة Upload فى الثانية

ودى فعلاً اللى مش عارف اعملها نهائى وبحثت بكل الطرق ولم اجدها
ونفسى فى حد عنده خبرة يفدنى فيها Smile
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
متابع Big Grin
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
Blush ايه الاحراج دا ههههههههههههه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
هنــاك امثــله كثـــــيره في الانترنت , تـمثل بـرامج FTP ابـحث اخــي



[صورة مرفقة: g5qidgW.jpg]

ســبحــانك الـلهم بـحمدك , الـلهم لا عــلم لـنا الى مــأ علــمتــنا , الـلهـم علــمنـا ما جــهلـنا وانــفـعنــا بــما عــلمــتنـا انــك انـتَ الـسـميع الــعلــيم الـحكـيم ~~!I!

الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [مشروع] سؤال حول كيفية ربط السكانر بمشروع vb.net safalo 1 46 19-09-17, 03:48 PM
آخر رد: أبو نوره
  [سؤال] اعذروني اخواني سؤال في الفيس بوك لسه مبتدئ 0 40 16-09-17, 02:09 PM
آخر رد: لسه مبتدئ
  سؤال مستعجل اخواني Amjad 5 141 08-09-17, 07:20 PM
آخر رد: طـلال
  سؤال مستعجل اخواني وضروري Amjad 2 100 08-09-17, 05:42 AM
آخر رد: Amjad
  [سؤال] سؤال ضروري (الصوره) DF.12 0 75 28-08-17, 03:08 PM
آخر رد: DF.12
  [سؤال] سؤال بخصوص الListBox ابو روضة 12 414 23-08-17, 03:46 PM
آخر رد: ابو ليلى
  سؤال من الخبراء خاص بالتحزيم نبيل كونكت 0 62 19-08-17, 10:40 AM
آخر رد: نبيل كونكت
  سؤال الاتصال بقاعدة بيانات عن طريق Web Service كفاح 8 194 12-08-17, 01:29 AM
آخر رد: سلامات
  [سؤال] هل الكود التالي يمكن ان يسجل صوت الكومبيوتر بعد تعديل بسيط سعود 4 135 09-08-17, 03:56 AM
آخر رد: سعود
  [سؤال] سؤال عن الرقم القومى عادل م 2 122 08-08-17, 05:12 PM
آخر رد: Amir_alzubidy

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم