تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مساعده فى تعديل كود لو سمحتوا
#1
PHP كود :
 Private Sub ComboBox1_SelectedIndexChanged(sender As ObjectAs EventArgsHandles ComboBox1.SelectedIndexChanged
        cmd 
= New OleDb.OleDbCommand(String.Format("select id from MAKH where I_ITEM = '{0}'"ComboBox1.Text), con)
 
       con.Open()
 
       Dim dr As OleDb.OleDbDataReader cmd.ExecuteReader
        If dr
.Read() Then
            TextBox5
.Text dr(0)
 
           TextBox1.Focus()
 
       End If
 
       con.Close()
 
   End Sub
    Private Sub ComboBox2_SelectedIndexChanged
(sender As ObjectAs EventArgsHandles ComboBox2.SelectedIndexChanged
        cmd 
= New OleDb.OleDbCommand(String.Format("select id from MAKH where I_ITEM = '{0}'"ComboBox2.Text), con)
 
       con.Open()
 
       Dim dr As OleDb.OleDbDataReader cmd.ExecuteReader
        If dr
.Read() Then
            TextBox4
.Text dr(0)
 
           TextBox7.Focus()
 
       End If
 
       con.Close()
 
   End Sub 
الـ sup  الاول شغال تمام
بمجرد انى افتح الفورم بياخد قيمته ويحطها فى TextBox5.Text ولو بغير فى الكومبو بوكس بيتغير 
المشكله فى الـ sup  التانى TextBox4.Text مش بياخد قيمه الا لما اختار اى قيمه من الكومبو بوكس مع العلم ان فى قيمه فى الكومبو بوكس اصلا  Sad
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ا/ نبيل الكود الي حضرتك ارفقته يعتبر ناقص
- بنأً علي كلام حضرتكمجرد انى افتح الفورم بياخد قيمته ويحطها فى TextBox5.Text)

شوف حضرتك - حدث الفورم لود وراجع الاكواد الموجوده فيه

اكيد هتلاقي انك قمت بتمرير قيمة الكومبوبوكس للتيكست بوكس 5

وده معني كلام حضرتك

اذا كان كده - يبقي طبق نفس الفكره علي البوكس التاني

واذا لم يكن - ارجو من حضرتك ارفاق مثال لمراجعة الكود مع حضرتك

   
اللهم صلي علي نبي (الرحمه) محمد رسول الله وبارك علي اله وصحابته والتابعين  واحقن دماء امتنا واجعل بأسنا علي اعدائنا يا ارحم الراحمين
[b]امين [/b]



الرد
#3
(30-12-17, 08:48 PM)zinom كتب :
ا/ نبيل الكود الي حضرتك ارفقته يعتبر ناقص
- بنأً علي كلام حضرتكمجرد انى افتح الفورم بياخد قيمته ويحطها فى TextBox5.Text)

شوف حضرتك - حدث الفورم لود وراجع الاكواد الموجوده فيه

اكيد هتلاقي انك قمت بتمرير قيمة الكومبوبوكس للتيكست بوكس 5

وده معني كلام حضرتك

اذا كان كده - يبقي طبق نفس الفكره علي البوكس التاني

واذا لم يكن - ارجو من حضرتك ارفاق مثال لمراجعة الكود مع حضرتك
بشكر حضرتك على الرد  انا دمجت الصفحتين مع بعض وحلتها بكده مدام  فى واحد شغال وقللت بكده من مساحة البرنامج والكود
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم