تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توزيع ملفات فى ال program files
#1
Question 
عندى كتالوجات لمنتجات PDF وعايز ابرمج زارير تفتح كل كتالوج على حدى وعايز اخلى البرنامج يوزع الملفات فى الprogram files وبعدين يفتحها مش فى مكان انا محدده فى فولدر .
ارجو يكون السؤال واضح
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
عفواً لم اتفهم للطلب فاتمنا لو يكون فى توضيح اكتر
ولعل افيدك واحد من الاخوة يفيدوك ان شاء الله
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
هحاول اوضحلك الكلام بالصور
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
PHP كود :
System.Diagnostics.Process.Start("C:\اسم الملف.pdf"

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
انا عايز لما اعمل البرنامج exe مكونش مرتبط بمكان زى ده ""C:\اسم الملف.pdf"" عايز اخلى الملفات تتفتح من الtemp مثلا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
قم بإضافتها إلي ملفات الـ resources

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#7
وتستخدم الكود التالي لفتح الملف من الـ Resources
PHP كود :
Imports System.IO
Imports System
.Diagnostics 
PHP كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Button1.Click
    Dim pdf 
As Byte() = My.Resources.SamplePdf
    Using tmp 
As New FileStream("test.pdf"FileMode.Create)
    
tmp.Write(pdf0pdf.Length)
    
End Using
    Process
.Start("test.pdf")
  
End Sub 

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
شكرا ليك جدا .. هحاول اعمل البرنامج النهارده واقولك النتيجه Rolleyes
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
الكود ده لبرمجه BUTTON1
PHP كود :
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.ObjectByVal e As System.EventArgsHandles Button1.Click
    Dim pdf 
As Byte() = My.Resources.SamplePdf
    Using tmp 
As New FileStream("test.pdf"FileMode.Create)
    
tmp.Write(pdf0pdf.Length)
    
End Using
    Process
.Start("test.pdf")
  
End Sub 

انما الكود ده يتحط فين ؟؟
PHP كود :
Imports System.IO
Imports System
.Diagnostics 
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
في بداية الـ Class

RolleyesRolleyesRolleyes
{‏‏ يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَالَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ‏ }

 " Mohamed M. Bedair     -     " Abu Anas
Genius Live , Egypt
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  تعريف ملفات الرسورس بالكلاس bidaya 2 77 19-09-17, 03:30 PM
آخر رد: bidaya
  كيفية نسخ ملفات في مجلد الـ System32 أو أي مجلد خاص بالوندوز بواسطة ملف الـ Setup نبيل فتحى 5 139 09-09-17, 01:51 AM
آخر رد: نبيل فتحى
  مساعده فى حماية او تشفير ملفات البرنامج نبيل فتحى 2 132 06-09-17, 08:16 AM
آخر رد: نبيل فتحى
Music [كود] هل لدى احد فكره عن كيفيه ارسال ملفات صوتيه عبر الشبكة badrkamel 1 102 23-08-17, 02:23 AM
آخر رد: zinom
  القضاء علي ملفات البرنامج ddemed 10 308 01-07-17, 07:13 AM
آخر رد: silverlight
  [سؤال] The Program Has Been Stoped ddemed 6 157 07-06-17, 02:56 AM
آخر رد: mstfa1991
  [VB.NET] اجعل ملفات Dll جزء من مشروعك مع سؤال 0theghost0 1 182 12-05-17, 10:47 PM
آخر رد: silverlight
  كيف أضيف أداة تقرأ ملفات PDF إلى فيجوال 2010 محمد بن عطية 2 211 09-05-17, 07:59 PM
آخر رد: safalo
  ملفات dll bidaya 7 287 09-05-17, 01:34 AM
آخر رد: bidaya
  [VB.NET] كيفية قراءة ملفات bin وتثبيتها 0theghost0 3 188 04-05-17, 02:02 PM
آخر رد: 0theghost0

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم