تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كيفية التعامل بفيجوال بيسيك 6 داخل بيئه فيجوال بيسيك 2010
#1
احتاج سورس برنامج ولو بسيط
مصمم باستخدام فيجوال بيسيك دوت نت 2010 بصيغه اكواد فيجوال بيسيك 6
لان مش عايزة تضبط معى بالرغم ادماج مكتبه
Microsoft Activex data objects 2..8 library
بالرغم انى بعمل على فيجوال 6 كويس
فاتمنى من له سورس برنامج بسيط يكرمنى به
وله من الف تحية
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
محتاج اتعامل مع فيجوال بيسيك 10 باستخدام مكتباك اكود فيجوال 6
لو مينفعش اخبرونا
ولو ينفعش محتاج مثال صغير جدا او على الاقل كيفيه ادراج الاكواد فى الموديول والفورم
ولكم منى جزيل الشكر
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(25-01-18, 07:22 PM)amro1965 كتب : محتاج اتعامل مع فيجوال بيسيك 10 باستخدام مكتباك اكود فيجوال 6
لو مينفعش اخبرونا
ولو ينفعش محتاج مثال صغير جدا او على الاقل  كيفيه ادراج الاكواد فى الموديول والفورم
ولكم منى جزيل الشكر

اخي متفتكرش ان الفجوال بيسك دوت نت هو تطوير لفجوال بيسك6

ده غير ده خالص الا بعض الامور البسيطة جدا من حيث المسمى فقط

حاضرتك قول المثال الى عاوزه في ايه بشرح مفصل وان شاء الله نلبي طلبك
صلى الله على نبينا محمد
اخيكم / محمود صالح
  قال الزهري رحمه الله  
 مــا عُـــبـِد الله بشئ أفضل من العلم 
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] كيفية عمل ارشيف للملفات المحفوظة عاصم النجار 4 130 03-06-20, 08:11 PM
آخر رد: kiki
  ما سبب هذة المشكلة vb-2010 new_programer 7 141 30-05-20, 07:22 AM
آخر رد: سعود
  مساعدة في خل مشكلة فيجوال بيسك mennad sofiane 4 88 28-05-20, 03:10 AM
آخر رد: mennad sofiane
  [سؤال] اداه فيجوال بيسك منه 2 62 27-05-20, 07:35 PM
آخر رد: منه
  [VB.NET] اريد اضافة امر الغاء الامر او العملية اي عملية داخل الفروم بشكل كامل Ahmed TEAM YEMEN 8 240 25-05-20, 08:51 PM
آخر رد: Ahmed TEAM YEMEN
  كيفية التعديل على برنامج hasanqo 1 79 21-05-20, 06:45 AM
آخر رد: معاند الحظ
  [سؤال] الطباعة من وورد بواسطة فيجوال بيسك AnasAlhussain 4 108 19-05-20, 04:42 AM
آخر رد: AnasAlhussain
  سؤال في طريقة التعامل مع قاعدة البيانات عند تحزيم المشروع adnan gharbi 4 300 15-05-20, 01:03 PM
آخر رد: adnan gharbi
  [سؤال] كيفية عمل شاشة اصناف المطاعم عاصم النجار 0 63 14-05-20, 08:35 AM
آخر رد: عاصم النجار
  [VB.NET] QR CODE داخل ريبورت فيوير khairallah 0 57 13-05-20, 11:45 PM
آخر رد: khairallah

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم