تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكله فى الريبورت فييور
#1
حد يقدر يساعدنى فى المشكله دى يا جماعه انا مش فاهم بجد حاجه 
ملحقه فى الصوره


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
يبدو أنك وضعت الجدول Tablix3 داخل أحدى خلايا الأداة Tablix2 أو داخل الأداة List
الرد
تم الشكر بواسطة: نبيل فتحى
#3
(25-01-18, 01:52 PM)طالب برمجة كتب : يبدو أنك وضعت الجدول Tablix3 داخل أحدى خلايا الأداة Tablix2 أو داخل الأداة List

نفس المشكله


الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله بالريكوست اليوم السابع 2 51 29-05-20, 06:23 PM
آخر رد: اليوم السابع
  مشكله في الوصول الى قاعدة بيانات 2007 عند تغيرها 2016 alshandodi 7 120 29-05-20, 11:34 AM
آخر رد: معاند الحظ
  مشكله في namespace alshandodi 5 96 21-05-20, 06:21 PM
آخر رد: معاند الحظ
Rainbow عاجل جدا . مشكله في مشروع و خطأ غريب theend200x 2 241 08-05-20, 03:56 AM
آخر رد: سعود
  حل مشكله ظهور رموز غريبه اليوم السابع 2 122 05-05-20, 09:38 PM
آخر رد: اليوم السابع
  حل مشكله البرنامج لايعمل عندنا تشغيل مهمه علي ChromeDriver مثلا developermedo111 1 108 26-04-20, 02:31 AM
آخر رد: mohamedahmed1
Smile مشكله فى ExecuteNonQuery ارجو المساعده هشام السيد 3 137 21-04-20, 09:03 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  مشكله بسيطه بالريجكس حاولت كتير فيها قبل الموضوع اليوم السابع 7 184 19-04-20, 02:08 AM
آخر رد: ابو ليلى
  عندي مشكله لم اعرف ما سببها اليوم السابع 1 130 06-04-20, 09:35 PM
آخر رد: محمد كريّم
  [VB.NET] كيف يمكن للمستخدم يختار المحتوى الذي يريد طباعته في الريبورت فيو larbihamri 6 247 02-04-20, 09:50 PM
آخر رد: asemshahen5

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم