تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] ممكن توضيح كيفية تشغيل البرنامج او عمل البرنامج
#1
ده برنامج لتفعيل البرنامج بمعنى انو النسخة البرنامج تبقى تجريبي لمدة معينة وبعد كدة لو عايز البرنامج بيطلب كود التفعيل وفى كود بيطلع عند تشغيل البرنامج على جهاز الشخص الكود ده متهيقلى بيبقى كود الهارد ديسك الخاص بالجهاز حاجة زاى كدة  ازاى بقى اربط البرنامج التفعيل بالبرنامج بتاعى 



الملفات المرفقة
.zip   Serial_Maker.zip (الحجم : 46.23 ك ب / التحميلات : 41)
.zip   FilterTextBox.zip (الحجم : 19.91 ك ب / التحميلات : 26)
.zip   SerialBox.zip (الحجم : 34.43 ك ب / التحميلات : 35)
.zip   Trial_Maker_src.zip (الحجم : 70.5 ك ب / التحميلات : 36)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
عن طريق ربط برنامج التفعيل وبرنامجك بقاعدة بيانات موقع
Basil Abdallah 

الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(05-02-18, 05:45 PM)Basil Abdallah كتب : عن طريق ربط برنامج التفعيل وبرنامجك بقاعدة بيانات موقع

تمام طيب ممكن شرح الطريقة وحل مشكلة البرنامج عشان مش شغال فى خطاء بس انا متهيقلى ان البرنامج ده مش محتاج موقع
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
شرح طريقة عمل المرفقات موجود في نفس الرابط الذي أخذت الموضوع منه
Application Trial Maker
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري
#5
الخطاء اهو عندى تشغيل البرنامج

   
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
هذا الخطأ يحدث عندما تريد تنفيذ تطبيق عبارة عن كلاس وليس ويندوز فورم

بعض المشروعات يحتوي على أكثر من تطبيق في مشروع واحد
إذا كان الأمر كذلك عليك بتحديد التطبيق الذي يبدأ من ه التنفيذ
وذلك من خلال نافذة مستكشف المشروع Solution Explorer
ثم تذهب للتطبيق القابل للتشغيل وتضغط عليه زر يمين وتختار Set as StartUp Project
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(05-02-18, 10:04 PM)طالب برمجة كتب : هذا الخطأ يحدث عندما تريد تنفيذ تطبيق عبارة عن كلاس وليس ويندوز فورم

بعض المشروعات يحتوي على أكثر من تطبيق في مشروع واحد
إذا كان الأمر كذلك عليك بتحديد التطبيق الذي يبدأ من ه التنفيذ
وذلك من خلال نافذة مستكشف المشروع Solution Explorer
ثم تذهب للتطبيق القابل للتشغيل وتضغط عليه زر يمين وتختار Set as StartUp Project

نفس المشكلة برضو ونفس الرسالة طيب ممكن حضرتك حمل المثال وشوف الخطاء بس هو مشروع واحد فقط


الملفات المرفقة
.zip   Trial_Maker_src.zip (الحجم : 70.5 ك ب / التحميلات : 26)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
المرفق هو مشروع #C وليس VB.NET وليس هذا القسم المخصص له

بالنسبة لما تعتقد أنه خطأ (وهو ليس كذلك)
هذا ليس تطبيق قابل للتنفيذ مباشرة إنما كلاس
وهو ينتج لك مكتبة تستخدمها في مشروع آخر
قم بعمل Build وستجد في المجلد bin ملف SoftwareLocker.dll
ويشترط وجود المكتبة SerialBoxes.dll مسبقا

وكيفية عمل هذه المكتبة فالطريقة موجودة في رابط الموقع المذكور في ردي السابق
الرد
تم الشكر بواسطة:
#9
(05-02-18, 10:35 PM)طالب برمجة كتب : المرفق هو مشروع #C وليس VB.NET وليس هذا القسم المخصص له

بالنسبة لما تعتقد أنه خطأ (وهو ليس كذلك)
هذا ليس تطبيق قابل للتنفيذ مباشرة إنما كلاس
وهو ينتج لك مكتبة تستخدمها في مشروع آخر
قم بعمل Build وستجد في المجلد bin ملف SoftwareLocker.dll
ويشترط وجود المكتبة SerialBoxes.dll مسبقا

وكيفية عمل هذه المكتبة فالطريقة موجودة في رابط الموقع المذكور في ردي السابق
برضو حضرتك انا مش فاهم ازاى انا عايز البرنامج يفتح بالمنظر ده هيبقى في كود هو كتبو فى البرنامج على جهاز العميل المفروض  الكود ده هو بيدهولى وانا بحطو فى برنامج تانى ويطلع كود انى انا اديه للعميل البرنامج يتفعل معاه

الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
تفضل المكتبة في المرفقات

بعد إضافتها يمكنك إظهار النافذة التي طلبتها بالكود
PHP كود :
Dim info As String "Phone:" vbNewLine "Mobilr:"

Dim daysToEnd As Integer 5

Dim runed 
As Integer 9

Dim frm 
As New SoftwareLocker.frmDialog("F8E0TBTB1BSTEMOF4F0F00FI9""0EB2F3486DE54C74B287D231E"daysToEndrunedinfo)
MsgBox(frm.ShowDialog().ToString

قم بتجربة التسجيل Serial التالي
0EB2F
3486D
E54C7
4B287
D231E

الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن حل للمشكلة بخصوص Crystal Report Alanwalker 0 6 منذ 8 دقيقة مضت
آخر رد: Alanwalker
  [VB.NET] كيفية اضافة drm لمتصفح geckofx لسبسيب 0 8 منذ 29 دقيقة مضت
آخر رد: لسبسيب
  ممكن كود مجموع ضرب عمودين (هناك صورة مرفقة) sofiane-phy 0 24 منذ 4 ساعة مضت
آخر رد: sofiane-phy
  ممكن توضيح نوع الخطأ sofiane-phy 2 49 25-10-20, 05:18 PM
آخر رد: sofiane-phy
  ممكن مساعدة بخصوص تحزيم المشروع Alanwalker 3 97 25-10-20, 03:57 AM
آخر رد: ٍOfelas
  مشكلة عند تنصيب البرنامج للعميل تظهر الرسالة هده Alanwalker 9 228 22-10-20, 11:20 PM
آخر رد: kiki
  [سؤال] عند تشغيل برنامج في ريسورس فيجوال بسك بظهر خطا jam3h 0 91 17-10-20, 11:35 PM
آخر رد: jam3h
  [سؤال] ممكن كود فيجوال بيسك عند تشغيل ملف دفعي bat عند انتهاء من الامر jam3h 0 87 17-10-20, 04:37 PM
آخر رد: jam3h
  [سؤال] ممكن كود فيجوال بيسك نقل ملف وحذف ملف واستبدال ملف والكتابه على ملف jam3h 1 129 14-10-20, 07:17 PM
آخر رد: abdou
  [سؤال] ممكن طريقة تشفير اداة لعدم سرقتها jam3h 3 196 14-10-20, 11:20 AM
آخر رد: jam3h

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم