تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] كود مسح البيانات بعد عرضها فى datagridview
#1
كود مسح البيانات بعد عرضها فى datagridview والمسح من السيرفر كمان 

طيب دلوقتى عايز مثلا بعد ما يتم عرض البيانات لو عايز اعمل مسح للبيانات الى هو عرضها من السيرفر ولما اضغط على بوتن مثلا يمسح البيانات الى هو حملها وتتمسح كمان من السيرفر يعنى بيخرج كل اليوزرات الى فتحا الان على السيرفر وتعمل تسجيل دخول من جديد 


وده الــapi الخاص بالمسح البيانات 
/ip/hotspot/host/remove

كود :
#Region " StringToDatatable "
   Function StringToDatatable(ByVal s As String) As DataTable
       Dim IPAddress As System.Net.IPAddress = System.Net.IPAddress.Parse(ip.Text)
       Dim mk = New Mikrotik(IPAddress)
       mk.Login(user.Text, pass.Text)
       mk.Send("/ip/hotspot/host/getall", False)
       mk.Send("=.proplist=.id", False)
       mk.Send("=.proplist=server", False)
       mk.Send("=.proplist=user", False)
       mk.Send("=.proplist=address", False)
       mk.Send("=.proplist=uptime", True)
       mk.Send("=.proplist=radius", False)
       mk.Send("=.proplist=!done", False)
       For Each row In mk.Read()
           Dim id As String = Regex.Match(row, "(?<=id=).+?(?=\=|$)").Value
           Dim server As String = Regex.Match(row, "(?<=server=).+?(?==|$)").Value
           Dim user As String = Regex.Match(row, "(?<=user=).+?(?==|$)").Value
           Dim address As String = Regex.Match(row, "(?<=address=).+?(?==|$)").Value
           Dim uptime As String = Regex.Match(row, "(?<=uptime=).+?(?==|$)").Value
           If String.Concat(id.Trim, server.Trim, user.Trim, address.Trim, uptime.Trim.Trim) <> "" Then
               DGV1.Rows.Add(id, server, user, address, uptime)
           End If
       Next

   End Function
   Private Sub Button1_Click(sender As Object, e As EventArgs) Handles Button1.Click
       DGV1.AllowUserToAddRows = False
       Me.DGV1.Rows.Clear()
       Dim dt As DataTable = StringToDatatable("")
       Me.DGV1.DataSource = dt

   End Sub
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
قم بحذف المستخدمين ايضا من ملف الكوكيز
كود :
/ip/hotspot/host/remove
ip/hotspot/cookie/remove
الرد
تم الشكر بواسطة:
#3
(08-02-18, 10:52 PM)saad mahyoub كتب : قم بحذف المستخدمين ايضا من ملف الكوكيز
كود :
/ip/hotspot/host/remove
ip/hotspot/cookie/remove

طيب حضرتك تعرف الكود الى هيحذف من السيرفر
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
مسح datagridview
ولا اعلم مسح السيرفر

PHP كود :
DGV1.Rows.Clear() 
صلى الله على نبينا محمد
اخيكم / محمود صالح
  قال الزهري رحمه الله  
 مــا عُـــبـِد الله بشئ أفضل من العلم 
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري , MOSTAFA.KAMEL
#5
بعتذر منك اخي مصطفي لااعرف الكود الصحيح ولكن لحذف المستخدمين المتصلين بالسيرفر هو عن طريق ملف الاكتف 
كود :
ip/hotspot/active/remove
طبعا بقي عليك تحديد المستخدمين الي بتحذفهم ولجعل المستخدم يعيد تسجيل الدخول من جديد عن طريق حذفة ملف الكوكيز
كود :
ip/hotspot/cookie/remove
جرب هذا الكود تم نسخة من النت

كود :
mikrotik.Send("/ip/hotspot/active/remove")
mikrotik.Send("=.id=" + userName ,true)
مع العلم ان الاكواد بتختلف من اصدار الي اخر من نسخة السيرفر وافضل طريقة ممكن تفيدك لمعرفة الكود الصحيح .لعدم وجود اي مرجع عربي حسب بحثي .هو عن طريق صفحة النيو ترمنال new terminal واداة المساعدة التي موجودة بها .
اسال الله ان يوفقك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
ممكن احد من الاعضاء يتكرم ويجي على جهازى عشان يفعرف يحل المشكلة افضل عشان السيرفر عندى


(08-02-18, 11:19 PM)محمود صالح كتب : مسح datagridview
ولا اعلم مسح السيرفر

PHP كود :
DGV1.Rows.Clear() 
انا فاهم بس المشكلة فى كود السيرفر
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(08-02-18, 11:29 PM)saad mahyoub كتب : بعتذر منك اخي مصطفي لااعرف الكود الصحيح ولكن لحذف المستخدمين المتصلين بالسيرفر هو عن طريق ملف الاكتف 
كود :
ip/hotspot/active/remove
طبعا بقي عليك تحديد المستخدمين الي بتحذفهم ولجعل المستخدم يعيد تسجيل الدخول من جديد عن طريق حذفة ملف الكوكيز
كود :
ip/hotspot/cookie/remove
جرب هذا الكود تم نسخة من النت

كود :
mikrotik.Send("/ip/hotspot/active/remove")
mikrotik.Send("=.id=" + userName ,true)
مع العلم ان الاكواد بتختلف من اصدار الي اخر من نسخة السيرفر وافضل طريقة ممكن تفيدك لمعرفة الكود الصحيح .لعدم وجود اي مرجع عربي حسب بحثي .هو عن طريق صفحة النيو ترمنال new terminal واداة المساعدة التي موجودة بها .
اسال الله ان يوفقك

اتفضل اخى الاوامر الخاصة cookies


   
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] ربط التقارير بقاعده البيانات احمد سليمان 0 54 14-10-20, 02:43 PM
آخر رد: احمد سليمان
  حفظ list box في قاعدة البيانات اعينوني,,,,,,, KIKO1992 0 61 13-10-20, 11:08 AM
آخر رد: KIKO1992
  طريقة تحديد مقاس الصورة في Datagridview aliraqi 3 148 09-10-20, 10:14 AM
آخر رد: aliraqi
  [VB.NET] اضافة ازرار حسب عدد متغير في قاعدة البيانات Ad Heart 2 421 08-10-20, 05:07 AM
آخر رد: Ad Heart
  [ تمّ الحل ] : عدم القدرة على عمل أتاش لقاعدة البيانات عبد العزيز البسكري 21 660 07-10-20, 07:29 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [VB.NET] عمل اتاش و تحديث قاعدة البيانات بعد التعديل على الحقول دون ضياع السجلات برمجيا larbihamri 4 205 06-10-20, 03:33 PM
آخر رد: larbihamri
  طباعة datagridview khaled Mohammed 1 135 27-09-20, 02:48 PM
آخر رد: khaled Mohammed
  [VB.NET] مشروع مرفق يبين كيفية التعامل مع Datagridview lkaam 4 2,605 23-09-20, 12:28 PM
آخر رد: sulim
  مساعدة بخصوص حفظ عدد داخل datagridview chankar 18 690 18-09-20, 02:46 AM
آخر رد: chankar
  مساعدة بخصوص حفظ عدد داخل datagridview chankar 0 149 16-09-20, 09:19 PM
آخر رد: chankar

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم