تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] استفسار هام بخصوص الكومبو بوكس
#1
السلام عليكم و رحمة الله و بركاته

_____

عندي في جملة load بتاع الفورم 
عامل الكومبو بوكس كده 
With ComboBox1

            .DataSource = custdt
            .DisplayMember = "cust_name"
            .ValueMember = "cust_name"
        End With

المشكلة عندي
اني بختار اسم العميل و احفظ الفاتورة
يقوم اوتوماتك مرجع الكومبو بوكس علي اول اختيار
انا عاوزه يفضل علي العميل اللي مختاره مختارش اول قيمه لواحده


ايه الحل ؟؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
أرجوا إرفاق مثال
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم