تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ممكن حل الله يكرمكم لهذا الموقع
#1
جربت هذا الكود بالSelenium لآن مافيش اى حاجة نفعه معاه لوضع الرابط داخله ليجلب
لى كل الروابط لكن بلا جدوى مع كل شيئ حتى مع الSelenium وانا بصراحة بحاول معاه
من سنة تقريبا وكل مرة اتركه وارجع له مرة اخرى لكن بلا أدنى فائدة
فانا اريد وضع الرابط اللى فى الكود فى خانة البحث اللى فى الموقع ثم يجلب لى كل الروابط
داخل ليست بوكس ويارب الاقى حل هنا

كود :
Dim ss As IWebDriver
       ss = New ChromeDriver
       ss.Navigate.GoToUrl("https://youtubemultidownloader.com/playlist.html")
       System.Threading.Thread.Sleep(10000)
       Dim aa As IWebElement = ss.FindElement(By.ClassName("form-control"))
       aa.SendKeys("https://www.youtube.com/watch?v=nxdWkH4bUT4&list=PL6D0387199F00D7BF")
الرد
#2
PHP كود :
Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=nxdWkH4bUT4&list=PL6D0387199F00D7BF"

Dim wc As New Net.WebClient
wc
.Encoding System.Text.Encoding.UTF8
wc
.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")
Dim a As String wc.DownloadString(url)

Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")\w+(?="",""nofollow"":true)")

ListBox1.Items.Clear()
For 
Each c As Match In b
    ListBox1
.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)
Next 
الرد
#3
(22-02-18, 08:28 PM)طالب برمجة كتب :
PHP كود :
Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=nxdWkH4bUT4&list=PL6D0387199F00D7BF"

Dim wc As New Net.WebClient
wc
.Encoding System.Text.Encoding.UTF8
wc
.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")
Dim a As String wc.DownloadString(url)

Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")\w+(?="",""nofollow"":true)")

ListBox1.Items.Clear()
For 
Each c As Match In b
    ListBox1
.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)
Next 
جميل جدا والله اخى وكنت عارف انك هاتجبها
لكن لما بغير اى قائمة تشغيل يوتيوب مش بيدرجها كلها
يعنى مثلا هذه القائمة 30 فيديو وبيجلب لى فقط 19
https://www.youtube.com/watch?v=fVdSNj_e...AUOCSEe5Cb
اتمنى تحلها ربنا يكرمك ويبارك بعمرك

وبعدين حضرتك جلبت قائمة قناة يوتيوب من اليوتيوب نفسه لكن انا عاوزها من هذا الموقع
بحيث يكون الرابط مباشر

الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5 , asemshahen5
#4
PHP كود :
Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=fVdSNj_eqTg&list=PLzmKOZRcTsKl6TfRS7gX8PdAUOCSEe5Cb"

Dim wc As New Net.WebClient
wc
.Encoding System.Text.Encoding.UTF8
wc
.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")
Dim a As String wc.DownloadString(url)

Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")[a-zA-Z0-9_-]+(?="",""playlistId"")")

ListBox1.Items.Clear()
For 
Each c As Match In b
    
If Not ListBox1.Items.Contains("https://www.youtube.com/watch?v=" c.ValueThen
        ListBox1
.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)
    
End If
Next

MsgBox
(ListBox1.Items.Count
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#5
(23-02-18, 12:53 AM)طالب برمجة كتب :
PHP كود :
[align=center]Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=fVdSNj_eqTg&list=PLzmKOZRcTsKl6TfRS7gX8PdAUOCSEe5Cb"[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]Dim wc As New Net.WebClient[/align]
[
align=center]wc.Encoding System.Text.Encoding.UTF8[/align]
[
align=center]wc.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")[/align]
[
align=center]Dim a As String wc.DownloadString(url)[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")[a-zA-Z0-9_-]+(?="",""playlistId"")")[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]ListBox1.Items.Clear()[/align]
[
align=center]For Each c As Match In b[/align]
[
align=center   If Not ListBox1.Items.Contains("https://www.youtube.com/watch?v=" c.ValueThen[/align]
[
align=center       ListBox1.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)[/align]
[
align=center   End If[/align]
[
align=center]Next[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]MsgBox(ListBox1.Items.Count)[/align]
[
align=center][/align

يبدو حضرتك لم تفهمنى كويس

انا اريد وضع رابط قائمة التشغيل بهذا الموقع
وأجلب الروابط المباشرة هذه من الموقع ليس من اليوتيوب نفسه


حضرتك جلبت روابط الفيديوهات نفسها من القناة لكن انا اريدها من هذا الموقع لآحمل الفيديوهات مباشرة
ومعلش تعبتك أخى لكن الموضوع مغلبنى والله
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري , asemshahen5
#6
بالنسبة للموقع الآخر فلم أعرف له طريقته
الرد
تم الشكر بواسطة: معاند الحظ , asemshahen5
#7
(23-02-18, 01:44 AM)طالب برمجة كتب : بالنسبة للموقع الآخر فلم أعرف له طريقته

ولا يهمك اخى لعل وعسى ياتى شخص يكون جربه من قبل
وشكرا لك وجزاك الله كل خير
الرد
تم الشكر بواسطة: طالب برمجة , asemshahen5
#8
اخي ابو روضه ماتحتاج تجلب الروابط من الموقع اللي ذكرته
استخدم برنامج اسمه Youtube-dl وهو برنامج يعمل من خلال CMD لذا يمكنك من برنامجك تشغيله
ليقوم هو بجلب الروابط وكل ماتحتاجه ليس فقط من اليوتيوب بل من عدد لاباس به من مواقع الفيديو

انا استخدمه من 3 ثلاث سنين وبدون اي مشاكل
فلو حبيت اخي يمكني اضاقة رابط مشروعي لتقوم بتحميله

رابط الموقع الرسمي:
http://ytdl-org.github.io/youtube-dl

رابط البرنامج على  GetHub:
https://github.com/ytdl-org/youtube-dl
الرد
تم الشكر بواسطة: ابو روضة , محمد كريّم , asemshahen5
#9
(30-11-19, 06:33 AM)CrazyMe كتب : اخي ابو روضه ماتحتاج تجلب الروابط من الموقع اللي ذكرته
استخدم برنامج اسمه Youtube-dl وهو برنامج يعمل من خلال CMD لذا يمكنك من برنامجك تشغيله
ليقوم هو بجلب الروابط وكل ماتحتاجه ليس فقط من اليوتيوب بل من عدد لاباس به من مواقع الفيديو

انا استخدمه من 3 ثلاث سنين وبدون اي مشاكل
فلو حبيت اخي يمكني اضاقة رابط مشروعي لتقوم بتحميله

رابط الموقع الرسمي:
http://ytdl-org.github.io/youtube-dl

رابط البرنامج على  GetHub:
https://github.com/ytdl-org/youtube-dl

الله يكرمك أخى العزيز.


لو مش هايتعبك أخى ياريت ترفع المشروع
الرد
تم الشكر بواسطة: asemshahen5
#10
(30-11-19, 06:36 AM)ابو روضة كتب :
الله يكرمك أخى العزيز.


لو مش هايتعبك أخى ياريت ترفع المشروع

معليش اخوي على كثرة الر وابط بسبب جوجل درايف 
https://drive.google.com/file/d/1LDMuq6-...sp=sharing
الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن تعديل علي المشروع اليوم السابع 2 90 01-06-20, 07:10 PM
آخر رد: اليوم السابع
  السلام علسكم خطئ في كود زر التعديل ممكن مساعدة ahmedbezia 3 75 01-06-20, 06:06 PM
آخر رد: boudyonline
  [سؤال] السلام عليكم ورحمة الله اخواني الاعزاء كل عام وانتم بخير أريد حل هذه الاسئله في أ احمد الشيخ 2045 3 99 01-06-20, 03:16 PM
آخر رد: Sorax
  استفسار بسيط ممكن المساعدة العطر الرايق 5 69 31-05-20, 02:44 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  هل ممكن اربح من البرمجة ابو روضة 12 1,372 29-05-20, 01:05 PM
آخر رد: ابو روضة
  اريد عمل Invoke لهذا الكود لوضعه في BackGroundWorker developermedo111 1 81 14-05-20, 12:00 PM
آخر رد: عبدالله الدوسري
  ممكن كود Scroll في سلينيوم Chrome Driver developermedo111 2 119 13-05-20, 10:40 PM
آخر رد: developermedo111
  كلمة المرور المحفظة لهذا الموقع بالفيجوال بيسك sherf 1 104 05-05-20, 10:55 AM
آخر رد: sherf
  السلام عليكم ممكن طلب بخصوص الويب براوزر اليوم السابع 1 127 22-04-20, 06:45 AM
آخر رد: ابو روضة
Question [VB.NET] ممكن مثال لنقل datatable من خلال sockets kokokemo 1 116 13-04-20, 03:50 PM
آخر رد: aljzazy

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم