تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ممكن حل الله يكرمكم لهذا الموقع
#1
جربت هذا الكود بالSelenium لآن مافيش اى حاجة نفعه معاه لوضع الرابط داخله ليجلب
لى كل الروابط لكن بلا جدوى مع كل شيئ حتى مع الSelenium وانا بصراحة بحاول معاه
من سنة تقريبا وكل مرة اتركه وارجع له مرة اخرى لكن بلا أدنى فائدة
فانا اريد وضع الرابط اللى فى الكود فى خانة البحث اللى فى الموقع ثم يجلب لى كل الروابط
داخل ليست بوكس ويارب الاقى حل هنا

كود :
Dim ss As IWebDriver
       ss = New ChromeDriver
       ss.Navigate.GoToUrl("https://youtubemultidownloader.com/playlist.html")
       System.Threading.Thread.Sleep(10000)
       Dim aa As IWebElement = ss.FindElement(By.ClassName("form-control"))
       aa.SendKeys("https://www.youtube.com/watch?v=nxdWkH4bUT4&list=PL6D0387199F00D7BF")
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد اسماعيل , محمد اسماعيل
#2
PHP كود :
Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=nxdWkH4bUT4&list=PL6D0387199F00D7BF"

Dim wc As New Net.WebClient
wc
.Encoding System.Text.Encoding.UTF8
wc
.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")
Dim a As String wc.DownloadString(url)

Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")\w+(?="",""nofollow"":true)")

ListBox1.Items.Clear()
For 
Each c As Match In b
    ListBox1
.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)
Next 
الرد
#3
(22-02-18, 08:28 PM)طالب برمجة كتب :
PHP كود :
Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=nxdWkH4bUT4&list=PL6D0387199F00D7BF"

Dim wc As New Net.WebClient
wc
.Encoding System.Text.Encoding.UTF8
wc
.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")
Dim a As String wc.DownloadString(url)

Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")\w+(?="",""nofollow"":true)")

ListBox1.Items.Clear()
For 
Each c As Match In b
    ListBox1
.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)
Next 
جميل جدا والله اخى وكنت عارف انك هاتجبها
لكن لما بغير اى قائمة تشغيل يوتيوب مش بيدرجها كلها
يعنى مثلا هذه القائمة 30 فيديو وبيجلب لى فقط 19
https://www.youtube.com/watch?v=fVdSNj_e...AUOCSEe5Cb
اتمنى تحلها ربنا يكرمك ويبارك بعمرك

وبعدين حضرتك جلبت قائمة قناة يوتيوب من اليوتيوب نفسه لكن انا عاوزها من هذا الموقع
بحيث يكون الرابط مباشر

الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
PHP كود :
Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=fVdSNj_eqTg&list=PLzmKOZRcTsKl6TfRS7gX8PdAUOCSEe5Cb"

Dim wc As New Net.WebClient
wc
.Encoding System.Text.Encoding.UTF8
wc
.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")
Dim a As String wc.DownloadString(url)

Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")[a-zA-Z0-9_-]+(?="",""playlistId"")")

ListBox1.Items.Clear()
For 
Each c As Match In b
    
If Not ListBox1.Items.Contains("https://www.youtube.com/watch?v=" c.ValueThen
        ListBox1
.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)
    
End If
Next

MsgBox
(ListBox1.Items.Count
الرد
تم الشكر بواسطة:
#5
(23-02-18, 12:53 AM)طالب برمجة كتب :
PHP كود :
[align=center]Dim url As String "https://www.youtube.com/watch?v=fVdSNj_eqTg&list=PLzmKOZRcTsKl6TfRS7gX8PdAUOCSEe5Cb"[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]Dim wc As New Net.WebClient[/align]
[
align=center]wc.Encoding System.Text.Encoding.UTF8[/align]
[
align=center]wc.Headers.Add("user-agent""Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/63.0.3239.132 Safari/537.36")[/align]
[
align=center]Dim a As String wc.DownloadString(url)[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]Dim b As MatchCollection Regex.Matches(a"(?<=""videoId"":"")[a-zA-Z0-9_-]+(?="",""playlistId"")")[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]ListBox1.Items.Clear()[/align]
[
align=center]For Each c As Match In b[/align]
[
align=center   If Not ListBox1.Items.Contains("https://www.youtube.com/watch?v=" c.ValueThen[/align]
[
align=center       ListBox1.Items.Add("https://www.youtube.com/watch?v=" c.Value)[/align]
[
align=center   End If[/align]
[
align=center]Next[/align]
[
align=center][/align]
[
align=center]MsgBox(ListBox1.Items.Count)[/align]
[
align=center][/align

يبدو حضرتك لم تفهمنى كويس

انا اريد وضع رابط قائمة التشغيل بهذا الموقع
وأجلب الروابط المباشرة هذه من الموقع ليس من اليوتيوب نفسه


حضرتك جلبت روابط الفيديوهات نفسها من القناة لكن انا اريدها من هذا الموقع لآحمل الفيديوهات مباشرة
ومعلش تعبتك أخى لكن الموضوع مغلبنى والله
الرد
تم الشكر بواسطة: عبد العزيز البسكري
#6
بالنسبة للموقع الآخر فلم أعرف له طريقته
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
(23-02-18, 01:44 AM)طالب برمجة كتب : بالنسبة للموقع الآخر فلم أعرف له طريقته

ولا يهمك اخى لعل وعسى ياتى شخص يكون جربه من قبل
وشكرا لك وجزاك الله كل خير
الرد
تم الشكر بواسطة: طالب برمجة


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ممكن كود استدعاء اى برنامج داخل الفورم الرئيسيه sherf 2 113 , 01:13 AM
آخر رد: sherf
Exclamation [VB.NET] اريد كود يقوم بنسخ اي نص موجود في الموقع التي يتم عرضة في الويب بروزر > التفاصيل داخل SnTnt 2 79 15-11-19, 06:33 PM
آخر رد: SnTnt
  ممكن كود تنبيه sofiane-phy 2 69 15-11-19, 05:30 PM
آخر رد: sofiane-phy
  ممكن كود تقسيم النص على جدولين على سبيل المثال محمد شريف sherf 0 40 15-11-19, 04:28 AM
آخر رد: sherf
  [سؤال] ممكن تعديل على كود جلب نص من ملف خارجي al9atl 5 85 14-11-19, 08:11 PM
آخر رد: asemshahen5
  مساء الخير ممكن افهم شئ في داله abo3li8555 3 101 13-11-19, 04:38 PM
آخر رد: abo3li8555
  ممكن تحويل الكود لحلقة تكرار m.n.hakami 2 98 10-11-19, 12:25 AM
آخر رد: m.n.hakami
  [VB.NET] ممكن كود تثبيت اللوكيشن اليوم السابع 4 130 06-11-19, 11:21 AM
آخر رد: اليوم السابع
  ممكن تفيدونا في DevExpress adel27 7 3,903 01-11-19, 10:51 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  ممكن طريقه جمع كل صفحه فى التقارير على حده خالد كامل1 4 111 01-11-19, 07:51 PM
آخر رد: خالد كامل1

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم