تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
عايز كود يقفل الهارد ديسك برقم سري ... التفاصيل في الداخل ... أرجوا الأهتمام
#1
السلام لكم
كنت عايز كود اقفل بيه الهارد بحيث انه لا يفتح الا لو كتب رقم سري معين

التفاصيل :
عندي هارد فيه ملفات هامة جداً [ شخصية ] ومش عايز حد يطلع عليها
يوجد 3 شاشات
الشاشة الأولي الي هي بيقول لك فيها ان الهارد كذا و السي دي كذا شغال علي الجهاز
الشاشة الثانية الي لو عايز تنزل منها نسخة الويندوز بينزل
الشاشة الثالثة الي هي البوت سكرين

انا عايز بدل ما تاجي شاشة البوت سكرين تاجي شاشة بها مربع فارغ لو كتبت فيه كود معين يروح يجيب شاشة البوت سكرين ويتفتح الويندوز عادي

أنا عارف ان الكود ده طويل وصعب ... بس علي أعضاء فيجول بيسك مفيش حاجة صعبة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
اذا كان ما تقصده ان تقوم بتشفير دريف C
الخاص بالنسخة لديك

وعند اغلاق الجهاز واعادة تشغيله يقوم بعرض 
شاشة تطلب كلمة المرور وعند الكتابة يقوم بالدخول على النسخة

انت هنا بتتكلم انك تتعامل مع المازربورد وليس الهارد


ويمكنك عمل كلمة مرور من المازربورد من الخارج من خلال شاشت البوت

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }

ملحوظة: قد يعتقد البعض كتابة اسمى بالطريقة الخطاء
وانا اعنى كل حرف كتب باسمى وانا استخدمه منذ عام 1998م
وقد يعتقد البعض ان الاسم يكتب (El Joker) والاخر (Al Goker)
وانا افضل دائماً عند استخدام اسمى ان يكون طبقاً لما استخدمه فضلاً وليس امراً وشكراً لكم
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Thumbs Up [VB.NET] هل ممكن تغيير رقم الهارد عن طريق الكود رمضان محمد 0 35 15-06-18, 07:33 AM
آخر رد: رمضان محمد
  [سؤال] عايز اعرف ايه السبب وايه الحل؟ RaiseEvent الماجيك مسعد 6 119 11-05-18, 09:16 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  حماية البرامج برقم مميز ssayed111 9 281 26-03-18, 01:17 PM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] تهمشكلة عند فتح برنامج تم برمج بالفجول استوديو 2010 ... التفاصيل في الداخل . DanyGhost2010 0 104 10-03-18, 02:04 PM
آخر رد: DanyGhost2010
  اريد كود يقوم بفتح ملف exe موجود داخل My.Resources ؟ التفاصيل في الداخل . DanyGhost2010 1 64 15-02-18, 04:22 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  [VB.NET] ممكن مثال طريقة حماية البرنامج برقم المعالج او باصدار البيس MOSTAFA.KAMEL 4 83 12-02-18, 01:51 AM
آخر رد: MOSTAFA.KAMEL
  [VB.NET] كود اظهار سريال الهارد او والماذر بورد محمد اسماعيل 2 66 11-02-18, 11:16 PM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  اريد كود يقوم باعطائي اي بيانات عن المزر بورد ... التفاصيل في الداخل . DanyGhost2010 1 112 30-12-17, 02:45 PM
آخر رد: محمود صالح
  بدل ما اقوله اقرء الي في السطر كذا ... عايز اقوله إذا وجدت هذا السطر في اي مكان افعل DanyGhost2010 1 115 27-12-17, 11:05 PM
آخر رد: طالب برمجة
  اريد كود يقوم بالبحث عن جملة معينة في ملف text ... التفاصيل في الداخل DanyGhost2010 3 160 27-12-17, 09:03 PM
آخر رد: طالب برمجة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم