تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اعمل الاداه دي ازاي؟
#1
السلام عليكم

لو سمحتم يااخوه

انا بعمل تاسك مطلوب مني

وقابلتني الاداه دي ومش عارفه اعملها ازاي بحاول فيها من امبارح فلو ممكن تساعدوني جزاكم الله كل خير؟!




الملفات المرفقة صورة/صور
   
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
اتبع الخطوات التالية :-


1-



2-



3-



4-







طبعا تجاهلت شرح كتابة الكود لأني لا اعلم مالذي تريده بالضبط


موفق
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ربيع
#3
(21-04-14, 03:41 PM)الشاكي لله كتب : اتبع الخطوات التالية :-


1-



2-



3-



4-







طبعا تجاهلت شرح كتابة الكود لأني لا اعلم مالذي تريده بالضبط


موفق

جزاكم الله كل خيير علي الرد

الي عوزاه اني اعمل الاداه الي فيها الوقت ده وصباحا ومساءا بتاع الحضور والانصراف

وسالت قالو دي تيكست بوكس او ديت تايم بيكر وبنحولها !!

بس مش عارفه اعملها

وتكون ثابته يعني انا احطله ساعه وقت الحضور مثلا من 8 والانصراف 2 ويفضل ثابت الا لو هو غيره مش يظهرلي الساعه الحاليه زي ماعملت في احد محاولاتي للوصول ليها !

يارب اكون عرفت اوصل قصدي ايه !
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
وصحيح دي جزء من فورمه مش فورمه لوحده انا الي قاصه الجزء الي محتاجه استفسر عنه بس
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم
هي بالفعل اداة DateTimePicker يمكنك اضافتها من صندوق الادوات
الان ستكون بهذا الشكل

الان نريد تنسيقها كما تريد حدرتك
عدل الخاصية Format اجعلها Time
الان ستكون بهذا الشكل

يمكنك تغير الوقت او الاستعلام عنه عن طريق الخاصية Value فهي من النوع Date
هنا سؤال عل تعرف كيفية التعامل مع المتغيرات من النوع Date لو ما تعرف ابحث في المنتدي باذن الله هتلاقي
اتمني الافادة
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: يارب نور دربي
#6
(21-04-14, 02:49 PM)يارب نور دربي كتب : السلام عليكم
لو سمحتم يااخوه
انا بعمل تاسك مطلوب مني
وقابلتني الاداه دي ومش عارفه اعملها ازاي بحاول فيها من امبارح فلو ممكن تساعدوني جزاكم الله كل خير؟!

كما ذكر الأخوة هي مجرد أداة DateTimePicker

بعد وضع الأداة على الفورم قم بتغيير الخصائص التالية لتتطابق إلى حد كبير مع الصورة التي لديك:
CustomFormat = tt mm:hh
Format = Custom
Size = 70; 20

نأتي لتعديل الوقت برمجيا مثال
كود :
this.dateTimePicker1.Value = System.DateTime.Parse("10:58 pm");

لعرض الوقت نصياً مثال
كود :
MessageBox.Show( this.dateTimePicker1.Value.ToString("hh:mm tt"));
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: ali.alfoly


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [C#.NET] أريد أن اعمل برنامج عن طريق C# ولاكن أريد نصيحة alialnaghmosh 3 182 05-08-17, 09:44 PM
آخر رد: محمود بكرى
  [سؤال] ازاي انفذ الكود على الفيجوال لسه مبتدئ 8 251 16-05-17, 04:03 PM
آخر رد: لسه مبتدئ
  [C#.NET] ازاي اوقف شاشة الكونسول عشان اقرا نتيجة البرنامج Asmaa adel 1 175 14-04-17, 06:42 AM
آخر رد: Easy4ever
  [سؤال] برنامج MONO اللي بيجي مع Unity بايظ ومش عارف اعمل ايه mahmoud_ahmed77 0 227 09-04-17, 08:35 PM
آخر رد: mahmoud_ahmed77
  لو سمحتو يا جماعة عاوز كود بلغة سي شارب عشان اعمل زرار save as و كود الامر save mahmod aboelela 2 1,459 08-03-15, 01:30 AM
آخر رد: السندباد المصري
  [سؤال] ازاي اعمل حاجه زي دي بالسي شارب ؟ mohamed elzieqy 4 1,341 18-08-14, 07:58 PM
آخر رد: smss
  عايز اعمل فورم في البرنامج تظهر مرة واحدة فقط عند اول مرة افتح البرنامج ولا تظهر مرة اخري السندباد المصري 11 2,237 01-07-13, 03:56 AM
آخر رد: Glamour

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم