تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] مشكلة فى اضافة اداة vlc فى الفجول بيسك 2010
#1
شباب انا عندى الفجول بيسك مسطبوة جديد وضفت مديا vlc فى شريط الادوات وكل اما اسحبها داخل نافذة form يظهر هاذا الخطا ما الحل  Huh
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
1. كليك يمين على ال [i]toolbox واختار Choose Items[/i]
[i]2. اختار COM Components" وابحث عن Shockwave Flash Object واضغط موافق[/i]
[i]3. اذهب الى الادوات وستجدها اضيفت ضعها على الفورم[/i]
[i]4. يمكنك استخدامها واستدعاءها بواسطة الكود[/i]

PHP كود :
me.axShockwaveFlash1.LoadMovie(0swftoload
الرد
تم الشكر بواسطة: elgokr , Mohamed Magdy
#3
(21-09-18, 08:12 PM)aljzazy كتب : 1. كليك يمين على ال [i]toolbox واختار Choose Items[/i]
[i]2. اختار COM Components" وابحث عن Shockwave Flash Object واضغط موافق[/i]
[i]3. اذهب الى الادوات وستجدها اضيفت ضعها على الفورم[/i]
[i]4. يمكنك استخدامها واستدعاءها بواسطة الكود[/i]

PHP كود :
me.axShockwaveFlash1.LoadMovie(0swftoload

تب الاداة دى شغالة بديل لى الvlc يعنى لو جيت اشغل عليها لينكات m3u وكدا شتغل ولا لا
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكله عند عمل مشروع جديد في الفيجوال بيسك 2015 Emam emam 2 57 منذ 10 ساعة مضت
آخر رد: Emam emam
  [VB.NET] اضافة سريال لكل عملية محمد اسماعيل 4 110 أمس, 07:14 PM
آخر رد: محمد اسماعيل
  مشكلة صغير ب geckofx 60 الطابعة sva 5 102 أمس, 06:04 PM
آخر رد: elgokr
  مشكلة اتصال kaiser3D 1 41 أمس, 05:41 PM
آخر رد: elgokr
Sad محتاج كود فى اداة ال vlc Mohamed Magdy 1 53 13-12-18, 10:54 AM
آخر رد: Mohamed Magdy
  مشكلة الفورم فى الخلف new_programer 3 58 11-12-18, 05:58 AM
آخر رد: rmnr
  [VB.NET] اضافة الملفات محمد اسماعيل 9 599 10-12-18, 03:49 PM
آخر رد: tuscake
  مشكلة عند الضغط على زر التخزين nooralcown 1 43 10-12-18, 03:10 PM
آخر رد: elgokr
  مشكلة فى وضع كود جلب معلومات قاعدة البينات Mohamed Magdy 6 117 09-12-18, 08:14 AM
آخر رد: asemshahen5
  مشكلة ال common items غير ظاهر new_programer 6 142 08-12-18, 03:48 AM
آخر رد: asemshahen5

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم