تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] طلب كود اظهار فورم كل فتره معينه
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته 
محتاج للاسف عدة اكواد 
انا صممت برنامج بسيط لمشاهدة القنوات الرياضية بس عندي طلبين

اولا فورم التفعيل ما يظهر الا اول مره وبعد ما يتفعل ما يظهر تاني الا بعد مدة معينه مثلا 3 ايام ليضيف كود جديد

فورم التفعيل
ScreamAct



فورم البرنامج
ScreamHome



ثانيا محتاج اغير كود التفعيل عن بعد كل فتره مثلا 3 ايام
انا بطابقة بموقع دروب بوكس بالكود دا 

كود :
Dim P As New WebClient
Label1.Text = P.DownloadString("https://dl.dropbox.com/s/c5r8hjct5tm32km/Password.txt?dl=0")

بس موقع الدروب مش بيسمح بتعديل التيكست بيسمح بملفات الورد بس 
ياتري فيه كود تاني او موقع تاني اقدر احط عليه كود التفعيل واعدله كل فتره معينه علي حسب رغبتى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
هل هذا العمل قانوني ؟
ممكن تشرح موضوع نشرك لقنوات فضائية وتزويدك لأشخاص برموز تفعيل ؟
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد كريّم , محمد كريّم , elgokr
#3
(29-09-18, 02:56 PM)عبدالله الدوسري كتب : هل هذا العمل قانوني ؟
ممكن تشرح موضوع نشرك لقنوات فضائية وتزويدك لأشخاص برموز تفعيل ؟

اهلا بيك يا اخي وشكرا لمرورك السريع

انا كنت مشترك في خدمة iptv وكنت عايز اشاركها في برنامج بس برمز تفعيل بيتغير كل مده
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
الحاجة اللي انت تريدها هو تحميل برنامج dropbox


وبكل سهولة سوف تعرف التعديل علي ملفك

واستمع لهذا الفيديو : اضغط للذهاب
وشكراّ
الرد
تم الشكر بواسطة: ScreamVoice
#5
(30-09-18, 03:15 AM)soloxocf1 كتب :
الحاجة اللي انت تريدها هو تحميل برنامج dropbox


وبكل سهولة سوف تعرف التعديل علي ملفك

واستمع لهذا الفيديو : اضغط للذهاب
وشكراّ

الف شكر يا اخي علي الافادة
دورت كتير وما لقيت حل الحمد لله حليت جزء من مشكلتي لسه جزء
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
مفيش حل للجزء الاول لمشكلتى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#7
فكرتك حلوة لاكن انصحك بعم يوزرات فقط وليس تفعيل لان التفعيل سيكون صعب جدا فا انا حاولت اعمل مثلك ولاكن فشل
الرد
تم الشكر بواسطة: ScreamVoice , ScreamVoice
#8
تابع هذا أخى فأنا فهمت طلبك فستجد الطريقة التى تريدها بامر الله

الرد
تم الشكر بواسطة: ScreamVoice
#9
(01-10-18, 09:21 AM)ابو روضة كتب :
تابع هذا أخى فأنا فهمت طلبك فستجد الطريقة التى تريدها بامر الله


شكرا يا اخي هيا فكره حلوة برده بس مش مظبطه زي اللي في دماغي 
انا حاليا حليت جزء تغير التفعيل
لسه جزء ظهور الرساله كل فتره معينه تطالب الشخص بادخال التفعيل

(01-10-18, 07:09 AM)Mohamed Magdy كتب : فكرتك حلوة لاكن انصحك بعم يوزرات فقط وليس تفعيل لان التفعيل سيكون صعب جدا فا انا حاولت اعمل مثلك ولاكن فشل

هو حاليا مش صعب هو متعب لانك محتاج تغير التفعيل كل فتره ومحتاج ترفعه ع موقع وبعد كده علي الجروب
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  كيف يمكنك فتح اكثر من فورم داخل فورم الرئيسي mostafa zaki 11 8,199 06-12-18, 10:08 PM
آخر رد: PeterGhattas082460
  اظهار اسم فى الكومبوبوكس و حفظ رقم vb2010 6 189 02-12-18, 05:15 PM
آخر رد: vb2010
  خطأ في كود اظهار الصورة من مجلد بداخل البرنامج aftfm 6 119 01-12-18, 09:15 PM
آخر رد: aftfm
  اظهار الفورم في المقدمة Rabeea Qbaha 7 165 29-11-18, 03:15 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  اظهار معلومات اكثر من جدول في crystal Report Rabeea Qbaha 10 175 26-11-18, 02:31 AM
آخر رد: elgokr
  اظهار بيانات معينه من جدول دون اظهاره فى داتاجريدفيو vb2010 8 142 26-11-18, 01:11 AM
آخر رد: Rabeea Qbaha
  [سؤال] اظهار نص وسط Label Simo1991 1 54 15-11-18, 06:05 PM
آخر رد: elgokr
  [كود] كود اظهار فتح باستخدام 739906433 5 123 07-11-18, 08:07 PM
آخر رد: ahmadpal
  [سؤال] مشكلة في اظهار صورة عن طريق path Simo1991 4 109 06-11-18, 05:52 PM
آخر رد: Simo1991
  [VB.NET] اريد اظهار صورة الباركود في التقرير محمد بوقزاحة 0 108 22-10-18, 11:32 AM
آخر رد: محمد بوقزاحة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم