تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ممكن حل للمشكلة البسيطه دي
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

عندي مشكله بسيطة ومش عارف احلها 

ممكن حد يفيدني 

الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
الرد
تم الشكر بواسطة: ScreamVoice
#3
(14-10-18, 10:52 AM)rnmr كتب :


تسلم  تم حل المشكلة

لو انا عايز انفذ الامر دا 

My.Settings.Reset()

بس مش عايزه علي كل السينتج 

عايزه علي امر جوه الستنج واحد وهو 

code 

يتكتب ازاي دا
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] ممكن طريقة عمل مشغل فيديو بجودات مختلفة ScreamVoice 6 109 18-10-18, 04:30 AM
آخر رد: ScreamVoice
Smile ممكن شرح هدا الكود الزوي 1 42 18-10-18, 02:17 AM
آخر رد: عبد العزيز البسكري
  ممكن تحويل هذا الكود للسى شارب لو سمحتم ابو روضة 9 199 06-10-18, 02:07 AM
آخر رد: ابو روضة
  ممكن مساعده اريد وضع مواعيد للحجوزات وعند ادخال قيمة وقت معين يعطي رساله بان الوقت ده thementalist 6 173 14-09-18, 08:47 PM
آخر رد: حريف برمجة
  ممكن حل لمشكلتي tofe90 3 100 04-09-18, 01:46 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] اريد تظبيط مشروعي الى الافضل ممكن مساعدتي 0theghost0 3 148 03-09-18, 06:16 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] ممكن شرح بكل مايتعلق بـ DataGridView 0theghost0 3 725 14-08-18, 08:55 PM
آخر رد: elgokr
  ممكن مساعدة في ارسال رسالة بي لغة العربية الزوي 22 600 12-08-18, 04:56 AM
آخر رد: الزوي
  هل ممكن اربح من البرمجة ابو روضة 10 306 08-08-18, 03:41 AM
آخر رد: محمد اسماعيل
  [VB.NET] اول مشاركة ليا لو ليا ترحيب يبقى ممكن حد يحل المشكلة دى من خبراء المنتدى break 1 151 08-08-18, 12:37 AM
آخر رد: break

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم