تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ممكن طريقة عمل مشغل فيديو بجودات مختلفة
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كانت عندي فكره عمل مشغل فيديو بجودات مختلفة 



انا معايا لفيديو معين  4 جودات برابط مباشر امتداد ts
 انا شغلتهم فعلا عن طريق راديو بوتون والامر شيك
المشكله عندي هيا وضع الاوتو
ازاي اخليه يغير الجودة تلقائي علي حسب السرعة عند كل شخص بين ال 4 جودات

ومشكله تانيه هيا ان الفيديو بيشتغل مده قصيره اقل من دقيقه وبيقف 

محتاج مني اضغط عليه تاني علشان يشتغل
ولو عملته اوتو لوب بيشتغل نفس المده ويعيد تشغيله مره اخرى
ممكن حل للمشكله دي كمان بحيث انه يشتغل علي طول
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
مرحبا اخي
هذا iptv و اذا المتصلين تجاوزوا الحد الاقصى سيتوقف كل مرة و عليك ب تغيير القناة و الحل البحث عن ملف يتحمل الكثير من المتصلين
اما مشغل VLC لا يغير الجودة تلقائيا حسب النت لأنه ليس ك مشغل سيلفر لايت
الرد
تم الشكر بواسطة: ScreamVoice , ابراهيم ايبو
#3
(17-10-18, 03:52 PM)trakktour كتب : مرحبا اخي
هذا iptv و اذا المتصلين تجاوزوا الحد الاقصى سيتوقف كل مرة و عليك ب تغيير القناة و الحل البحث عن ملف يتحمل الكثير من المتصلين
اما مشغل VLC لا يغير الجودة تلقائيا حسب النت لأنه ليس ك مشغل سيلفر لايت


شكرا اخي الكريم

طب مفيش معلومات عن مشغل سيلفر لايت لاني بحثت كتير وملقتش نتيجة
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour
#4
حبيبي انت ماذا تحتاج بالضبط ؟
و على فكرة كل البرامج ما عدى الهين ب سي شارب و ليست ب الدوت نت
الرد
تم الشكر بواسطة: ScreamVoice , ابراهيم ايبو
#5
هو انا كنت بحاول اعمل برنامج مثل هين 

الفكره الاساسيه هيا التعليم مش اكتر 

بس سمعت ان الروابط المجانيه بتاع السيلفر لايت مبقتش شغاله 

فا البديل هو روابط اي بي تي في للناس اللي معندهاش خبره في البرمجه زي حلاتي كده 

لكن هو برمجته الاساسيه تقريبا بتكون sql علشان بتسحب التفعيل والحاجات دي 
 
انا عملت برنامج وكل حاجة بس ملاحظ ان القناه تشتغل شوية قليلين وتقف لواحدها بالرغم اني لما بشغلها علي المشغل نفسه بعيد عن البرنامج بتاعي مش بتقف ولا حاجة
الرد
تم الشكر بواسطة: trakktour , ابراهيم ايبو , ابراهيم ايبو
#6
لا حبيبي هو يعتمد على اللوكال هوست 
انصحك ب الفكرة الثانية و هي الاعتماد على iptv 
فقط ابحث عن ملف يتحمل الكثير من المتصلين و اذا احتجت شيء اطرح سؤالك هنا و سأساعدك ان شاء الله او واجد من الاخوة الكرام
الرد
تم الشكر بواسطة: ScreamVoice , ابراهيم ايبو
#7
(17-10-18, 08:16 PM)trakktour كتب : حبيبي انت ماذا تحتاج بالضبط ؟
و على فكرة كل البرامج ما عدى الهين ب سي شارب و ليست ب الدوت نت

(18-10-18, 02:56 AM)trakktour كتب : لا حبيبي هو يعتمد على اللوكال هوست 
انصحك ب الفكرة الثانية و هي الاعتماد على iptv 
فقط ابحث عن ملف يتحمل الكثير من المتصلين و اذا احتجت شيء اطرح سؤالك هنا و سأساعدك ان شاء الله او واجد من الاخوة الكرام


طب ما حضرتك عارف الفكره اهو  Big Grin

انا عارف انه لوكال هوست 127.0.0.1 والبورت 

بس اتلخبط وانا بكتب 

انا عملت البرنامج كامل بكود تفعيل بتحديث تلقائي 

باقي عندي بس ملف iptv كويس زي ما حضرتك بتقول 

بس مفيش عند حضرتك فيديوهات عن اللوكال هوست وشغله بخصوص الموضوع دا وانا ارجعها يمكن افهم منها حاجة
الرد
تم الشكر بواسطة: yami007
#8
مرحبا , ممكن تقلي كيف عملت التحديث التلقائي بالكود
الرد
تم الشكر بواسطة: ابراهيم ايبو


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] ممكن الخطا في البرنامج AbdoDabak 5 117 أمس, 12:53 PM
آخر رد: AbdoDabak
  البحث بتواريخ مختلفة محمد خيري 5 116 18-09-19, 02:41 PM
آخر رد: محمد خيري
  [سؤال] طريقة جعل الكتابه تظهر في الليبل افقياً بلتوالي كما في شريط الاخبار في القنوات؟ alshamy 3 110 07-09-19, 06:09 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  طريقة عرض أكثر من جدول في الكريستال ريبورت جيولوجي مبتدئ 4 157 05-09-19, 12:00 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [VB.NET] ما هي افضل طريقة للتعامل مع الملفات النصية او xml بطريقة خاصة؟ الماجيك مسعد 6 163 02-09-19, 07:26 PM
آخر رد: الماجيك مسعد
  ممكن كود اضافة ترقيم تلقائي +السنة الحالية ابو رضوان 2 142 01-09-19, 04:28 PM
آخر رد: ابو رضوان
  ممكن مساعدة بكود ريجكس لاستخراج id حسابي bakriano30@yahoo.com 1 105 30-08-19, 05:08 AM
آخر رد: mohamedahmed1
  سؤال حول طريقة ربط الداتا بيس اون لاين bakriano30@yahoo.com 1 115 30-08-19, 02:18 AM
آخر رد: asemshahen5
  [كود] ممكن كود Thabetdz 4 175 28-08-19, 11:16 AM
آخر رد: Thabetdz
  [سؤال] اريد طريقة فعالة لحذف Webbrowser cache قبل تحميل صفحة جديدة dametucorazon 2 118 27-08-19, 07:16 PM
آخر رد: dametucorazon

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم