تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] طلب تعديل علي رابط موقع داخل الكود
#1
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

كنت عايز اطبق فكره بس وقفت علي شئ

برجاء تعديل الكود

كود :
Try
           progressValueLabel.ResetText()
           remainingValueLabel.ResetText()
           downloadProgressBar.Value = downloadProgressBar.Minimum

           ScreamUpdate = New List(Of update)({New update With {.DataSize = 0, .Time = Date.Now}})

           downloader.DownloadFileAsync(New Uri("http://egyman.net:1978/get.php?username=700700&password=700700&type=m3u&output=ts"), Application.StartupPath & "\Extreme.m3u", True) ' You can use link Example: http://www.mysite.com/File.exe  (Link Direct...)
       Catch ex As Exception
           MessageBox.Show(ex.ToString(), "Download Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
       End Try

محتاج الرابط دا 

كود :
http://egyman.net:1978/get.php?username=700700&password=700700&type=m3u&output=ts


ياخد بياناته من عدة textbox

اولا
egyman.net
ياخد قيمته من 
TextBox1.Text
ثانيا
700700 الاولي الخاصه باليوزر نيم
تاخد قيمتها من
TextBox2.Text
ثالثا
1978
ياخد قيمته من
TextBox3.Text
رابعا
700700 الاخيره الخاصة بالباسورد
تاخد قيمتها من 
TextBox4.Text

طبعا الكود دا من بوتون 1 في الحدث كليك
برجاء الافادة
وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
كود :
Try
   progressValueLabel.ResetText()
   remainingValueLabel.ResetText()
   downloadProgressBar.Value = downloadProgressBar.Minimum

   ScreamUpdate = New List(Of update)({New update With {.DataSize = 0, .Time = Date.Now}})

   Dim url As String = "http://" & TextBox1.Text & ":" & TextBox3.Text & "/get.php?username=" & TextBox2.Text & "&password=" & TextBox4.Text & "&type=m3u&output=ts"
   Dim filename As String = Application.StartupPath & "\Extreme.m3u"
   downloader.DownloadFileAsync(New Uri(url), filename, True) ' You can use link Example: http://www.mysite.com/File.exe  (Link Direct...)

Catch ex As Exception
   MessageBox.Show(ex.ToString(), "Download Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
End Try
الرد
تم الشكر بواسطة: elgokr , elgokr , ScreamVoice
#3
(04-11-18, 09:16 AM)rmnr كتب :
كود :
Try
   progressValueLabel.ResetText()
   remainingValueLabel.ResetText()
   downloadProgressBar.Value = downloadProgressBar.Minimum

   ScreamUpdate = New List(Of update)({New update With {.DataSize = 0, .Time = Date.Now}})

   Dim url As String = "http://" & TextBox1.Text & ":" & TextBox3.Text & "/get.php?username=" & TextBox2.Text & "&password=" & TextBox4.Text & "&type=m3u&output=ts"
   Dim filename As String = Application.StartupPath & "\Extreme.m3u"
   downloader.DownloadFileAsync(New Uri(url), filename, True) ' You can use link Example: http://www.mysite.com/File.exe  (Link Direct...)

Catch ex As Exception
   MessageBox.Show(ex.ToString(), "Download Error", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error)
End Try


تسلم ايدك يا كبير 

الفكره كانت في دماغي بالشكل دا بس معرفتش انفذها 

ههههههههه

البرنامج فكرته عبارة عن 

اختبار لاكواد اكستريم IPTV

بحثت كتيير اوي علي النت علي برنامج يقوم باختبار الاكواد علي الكمبيوتر بس للاسف ملقتش ولا برنامج

فكرت اعمل برنامج يقوم بعمل تيست للكود وتحميل ملف ال IPTV

رابط البرنامج للتجربه 

http://gulfup.co/xn9af2suyb8s

مطلوب الراي في البرنامج
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  طريقة عمل موقع على النت salah mansour 0 30 15-12-18, 11:44 PM
آخر رد: salah mansour
  [VB.NET] تعديل بسيط في الكود :) مجهول 4 125 15-12-18, 09:57 PM
آخر رد: مجهول
  جمع الكمية لصنف واحد داخل datagridview atef_020 22 488 15-12-18, 03:09 PM
آخر رد: atef_020
  [VB.NET] أريد مساعدتي في عمل برنامج يستطيع التعرف علي وجه انسان داخل فديو اوصورة ؟ PeterGhattas082460 1 95 07-12-18, 01:54 AM
آخر رد: محمد كريّم
  كيف يمكنك فتح اكثر من فورم داخل فورم الرئيسي mostafa zaki 11 8,230 06-12-18, 10:08 PM
آخر رد: PeterGhattas082460
  جلب رابط من الموقع bidaya 5 114 05-12-18, 08:10 PM
آخر رد: bidaya
  سؤال بخصوص الكتابة داخل داتا جريد احمد خطاب 3 86 05-12-18, 11:35 AM
آخر رد: احمد خطاب
  هل يمكن اقتناص رابط الفيديو bidaya 7 166 03-12-18, 09:29 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] مشكل دخول موقع trakktour 0 39 02-12-18, 08:57 PM
آخر رد: trakktour
Photo اين الخطأ في الكود لو سمحتم samira20 6 136 01-12-18, 01:55 PM
آخر رد: asemshahen5

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم