تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة في ملفات ربط البرنامج
#1
انا عندي مشكلة انا عامل برنامج فيجوال بيسك ورابط الفيجوال بيسك بقاعدة بيانات اوركل

لما اجي اشغل البرنامج علي جهازي بيشتغل تمام لاني مسطب اوركل عليه لاكن لما بشغله علي جهاز علي الشبكة مش مسطب علييه اوركل بيظهر مشكلة عدم الاتصال بقاعدة البيانات ايه الملفات المطلوبة لتشغيل البرنامج بدون عمل سطب اب لاوركل علي كل جهاز وشكرا
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
بسم الله الرحمن الرحيم

اخى / superwoofer هذا ما احتاجه فعلاً !!!

لو تكرم اخوانا فى المنتدى بشرح طريقة تشيير ملف الفيجوال على شبكة داخلية وربطها مع مجموعة اجهزة يكون له فضل عظيم وربنا يبارك فى عمره وعمله يارب ...

وعندى سؤال هل لازم احمل البرنامج على كل الاجهزة فى الشبكة !!! اسئلة كتير ....
ونلتمس العذر لإخواننا نظرا للارتباطاتهم وظروفهم ، ولهم منا دعوة فى ظاهر الغيب .
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
لو مازلت تواجه المشكلة اخبرني
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
(09-08-14, 01:14 PM)superwoofer كتب : لو مازلت تواجه المشكلة اخبرني

اخى العزيز / superwoofer

ارجو ان تشرح لنا طريقة ربط البرنامج على شبكة داخلية .. ولا تبخل علينا بعلمك


جزاك الله كل الخير

تحياتى ...
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
السلام عليكم

- أخي لابد أولاً أن تضع إسم السيرفر الخاص بمحرك قواعد بيانات الأوراكل في جملة الإتصال بقاعدة البيانات في الكود , وأيضاً إذا أنت
وضعت في جملة الإتصال إسم مستخدم وكلمة سر للمستخدم فتأكد من إعدادات الأوراكل بسماح الإتصال عند بعد وليس محلي فقط .

- ثانياً لابد أن تعمل تحزيم لبرنامجك أو ملف ست أب لبرنامجك من خلال الفيجول بيسك , ثم قم بتثبيت برنامج على أجهزة الشبكة .

- تحياتي .
كود :
For each Breathe in MyLife
Breathe.Say " سبحان الله والحمد لله ولا إله إلا الله والله أكبر أستغر الله العظيم وأتوب إليه"
Next
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
انا اسف جدا للتاخير بص يباشا زي مقال استاذنا طبعا وفي اضافة مع اوركل تقدر تنزلها منفرده اسمها odbc دي بتغنيك انك تنزل اوركل علي كل جهاز وبعدين تاخد ملفات tsname الموجوده علي السيرفر وترفقها في ملف network داخل app الخاص بالبرنامج وان شاء الله يتصل الموضوع سهل جدا لو عايزه تشوفوه عملي تقدر تراسلني وتيجي اورهولك عملي تحت امرك ده رقم موبيلي لاي حد عايز يستفيد ٠١٠٢٠٢٠٣٧٧١
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في تقرير اكتيف ريبورت haiderkh 4 52 24-02-17, 08:10 PM
آخر رد: haiderkh
  [vb6.0] جعل البرنامج يفتح كمسؤول larbihamri 7 1,102 22-02-17, 07:15 PM
آخر رد: nacergha
  ضغط ملفات داخل فولدر عبدالله الصافي 5 101 20-02-17, 01:42 AM
آخر رد: عبدالله الصافي
  طريقة حماية البرنامج برقم المعالج layan2000 62 4,409 17-02-17, 06:29 PM
آخر رد: alserag2015
  لدي مجلد يحتوي ملفات مختلفة أريد فقط إظهار الصور في list جورج190 4 129 17-02-17, 12:12 AM
آخر رد: جورج190
  [vb6.0] مشكلة اللغة العربية في الملف التنفيذي عبدالله الصافي 4 127 02-02-17, 01:08 AM
آخر رد: عبدالله الصافي
  البرنامج يستهلك من المعالج بسبب.,,؟ أيمن الفخراني 3 97 31-01-17, 02:27 AM
آخر رد: أيمن الفخراني
Thumbs Up مشكلة دعم اللغ العربية المبرمج العتيق 2 99 28-01-17, 11:48 PM
آخر رد: larbihamri
  مشكلة : قاعدة بيانات البرنامج بعد التنصيب لا تصبح بشكل ملف للقراءة فقط haiderkh 11 420 30-12-16, 11:25 PM
آخر رد: AL_BRNS
  البرنامج معترض على الكريستال ريبورت مهتمة بالبرمجة 0 82 27-12-16, 04:44 PM
آخر رد: مهتمة بالبرمجة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم