تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ما الخطأ في الكود التالي
#1
بعدما ما حليت مشكلة
con.open
بفضل اساتذتي الكرام
طلعلي المشكلة دي المطلوب اعمل اه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
الكود صح بس لما عرفت الرسالة
عايزة اه عرفت اه الحل
وهو اني لغيت
المفتاح الاساسي من الاكسس
عشان القيمة ممتكررش
الرد
تم الشكر بواسطة: elgokr
#3
(23-11-18, 03:11 PM)اسامه الهرماوي كتب : الكود صح بس لما عرفت الرسالة
عايزة اه عرفت اه الحل
وهو اني لغيت
المفتاح الاساسي من الاكسس
عشان القيمة ممتكررش

من الخاطئ ان تقوك بحذف المفتاح الاساسلي 
اجعل المفتاح الاساسي auto number في قاعدة البيانات وكما انا لاحظت ان اسمه [رقم] لديك 

وفي جملة الاستعلام لا تقم باضافة رقم ( لان العمود رقم سيزداد تلقائيا ) يعنب ما تختاج تجيب سيره الرقم في في الاستعلام
الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  ماهو الكود الصحيح و العملي لهذا kador 12 368 12-05-19, 05:07 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] محتاج تعديل على الكود dubai.eig 2 83 07-05-19, 06:02 PM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] تحويل الكود من اكسس لsql اسامه الهرماوي 6 151 03-05-19, 01:29 AM
آخر رد: saoud2
  مقارنة بين قيمتي textbox وحفظ الخطأ في جدول قاعدة بيانات ahmedfa71 0 71 24-04-19, 12:19 PM
آخر رد: ahmedfa71
  [سؤال] ما سبب ظهور هذا الخطأ System.windows.forms.pdb not loaded dametucorazon 7 146 22-04-19, 12:48 AM
آخر رد: elgokr
  رسالة خطأ فى الكود احمد خطاب 4 153 19-04-19, 11:56 AM
آخر رد: elgokr
  مثال لنفس الكود nourmandour 6 136 13-04-19, 12:18 AM
آخر رد: nourmandour
  [تم الحل] مشكلة فى تحويل هذا الكود الى كلاس ابو روضة 3 167 10-04-19, 11:35 PM
آخر رد: ابو روضة
  [VB.NET] [تم الحل] يرجى المساعده في تصحيح الكود dubai.eig 8 167 10-04-19, 01:54 AM
آخر رد: dubai.eig
  [تم الحل ] عمل هذا الكود فى كلاس ابو روضة 8 211 09-04-19, 09:18 PM
آخر رد: ابو روضة

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم