تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] ما الخطأ في الكود التالي
#1
بعدما ما حليت مشكلة
con.open
بفضل اساتذتي الكرام
طلعلي المشكلة دي المطلوب اعمل اه
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
الكود صح بس لما عرفت الرسالة
عايزة اه عرفت اه الحل
وهو اني لغيت
المفتاح الاساسي من الاكسس
عشان القيمة ممتكررش
الرد
تم الشكر بواسطة: elgokr
#3
(23-11-18, 03:11 PM)اسامه الهرماوي كتب : الكود صح بس لما عرفت الرسالة
عايزة اه عرفت اه الحل
وهو اني لغيت
المفتاح الاساسي من الاكسس
عشان القيمة ممتكررش

من الخاطئ ان تقوك بحذف المفتاح الاساسلي 
اجعل المفتاح الاساسي auto number في قاعدة البيانات وكما انا لاحظت ان اسمه [رقم] لديك 

وفي جملة الاستعلام لا تقم باضافة رقم ( لان العمود رقم سيزداد تلقائيا ) يعنب ما تختاج تجيب سيره الرقم في في الاستعلام
الرد


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [VB.NET] مساعده في تصحيح الكود dubai.eig 3 59 منذ 6 ساعة مضت
آخر رد: sendbad100
  [VB.NET] استفسار :- هل صحيح كتابه الكود بهذه الطريقه dubai.eig 8 175 14-02-19, 06:52 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
Exclamation [VB.NET] أين الخطأ في مشروعي abarrak 3 107 11-02-19, 12:41 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  مطلوب معاينة المثال والمساعدة في تعديل الكود وفقكم الله فراس الغزي 8 236 29-01-19, 10:43 PM
آخر رد: فراس الغزي
  [VB.NET] محتاج التعديل على الكود dubai.eig 1 168 17-01-19, 09:50 AM
آخر رد: dubai.eig
  [VB.NET] برجاء المساعدة فى هذا الكود medhat_fouad 0 91 16-01-19, 02:10 PM
آخر رد: medhat_fouad
  استخدام ال ProgressBar مع هذا الكود ابو روضة 5 203 15-01-19, 04:26 PM
آخر رد: حريف برمجة
  ما الخطاء فى هذا الكود جمع قيمة حقل بشرط new_programer 5 247 30-12-18, 03:53 AM
آخر رد: a.wagdi
  [VB.NET] تعديل بسيط في الكود :) مجهول 5 238 17-12-18, 08:18 PM
آخر رد: elgokr
Photo اين الخطأ في الكود لو سمحتم samira20 6 227 01-12-18, 01:55 PM
آخر رد: asemshahen5

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم