تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] عمل رصيد تراكمى لاكثر من صنف فى نفس الجريد
#1
عند جريد فيها اكثر من صنف عملت زرار حساب فية لوب يحسب الوارد - المنصرف والناتج يضعة فى عمود الرصيد بشرط الصنف

الكود شغال بس لما بيخلص الصنف الاول مش بيكمل حساب لباقى الاصناف ارجو المساعدة وشكرا


الملفات المرفقة صورة/صور
       
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
ارفع مثال لتعديله !!!
بسم الله الرحمن الرحيم > "اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ" < صدق الله العظيم
الرد
تم الشكر بواسطة: break
#3
انا باستخدم ادوات devexpress  اصدار 18.2

 مش هينفع ارفع مثال 


الموضوع هو عمل لوب بشرط رقم الصنف

وشكرا لمتابعة حضرتك

لو حضرتك ممكن تفدنى ازاى اغير الكود بتاع لوب عشان بس ما يخلص من الصنف الاول يدخل على الصنف الثانى
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
اعمل مثال من شاشة وحدة فقط تحتوي على المشكلة المطلوب حلها وارفقها هنا ،، وستجد الحل بشكل اسرع

الكود لابد من تجريبه حتى نتاكد من عمله .
بسم الله الرحمن الرحيم > "اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ" < صدق الله العظيم
الرد
تم الشكر بواسطة: break
#5
(03-12-18, 02:46 PM)حريف برمجة كتب : اعمل مثال من شاشة وحدة فقط تحتوي على المشكلة المطلوب حلها وارفقها هنا ،، وستجد الحل بشكل اسرع

الكود لابد من تجريبه حتى نتاكد من عمله .
شكرا لاهتمام حضرتك

انا عملت مثال بس حجمة كبير بسب ادوات الديف اكسبرس ومش عارف ارفعة
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
بدون أدوات خارجية ،، لان الأدوات ليست لدى الجميع .

حسب الصورة المرفقة فقط شاشة وداتاقريدفيو مرتبطة بالجدول وبوتن .
بسم الله الرحمن الرحيم > "اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ" < صدق الله العظيم
الرد
تم الشكر بواسطة: break
#7
(03-12-18, 05:20 PM)حريف برمجة كتب : بدون أدوات خارجية ،، لان الأدوات ليست لدى الجميع .

حسب الصورة المرفقة فقط شاشة وداتاقريدفيو مرتبطة بالجدول وبوتن .

حضرتك معاك حق 

انا عملت مثال اخر بادوات مايكروسفت

على قاعدة بيانات اكسس للسرعة

وفعلا شكرا على اهتمام حضرتك


الملفات المرفقة
.rar   Test.rar (الحجم : 97.09 ك ب / التحميلات : 14)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#8
بكره ان شاء الله اعدله لك .
بسم الله الرحمن الرحيم > "اللَّهُ نُورُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ ۚ مَثَلُ نُورِهِ كَمِشْكَاةٍ فِيهَا مِصْبَاحٌ ۖ الْمِصْبَاحُ فِي زُجَاجَةٍ ۖ الزُّجَاجَةُ كَأَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِن شَجَرَةٍ مُّبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَّا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍ يَكَادُ زَيْتُهَا يُضِيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌ ۚ نُّورٌ عَلَىٰ نُورٍ ۗ يَهْدِي اللَّهُ لِنُورِهِ مَن يَشَاءُ ۚ وَيَضْرِبُ اللَّهُ الْأَمْثَالَ لِلنَّاسِ ۗ وَاللَّهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَلِيمٌ" < صدق الله العظيم
الرد
تم الشكر بواسطة: break
#9
(04-12-18, 04:54 AM)حريف برمجة كتب : بكره ان شاء الله اعدله لك .

شكرا لاهتمام حضرتك

فى الانتظار باذن الرحمن
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
تفضل المثال بعد التعديل :


الملفات المرفقة
.rar   Test.rar (الحجم : 92.66 ك ب / التحميلات : 31)

سبحان الله وبحمده و الحمد لله ولا اله الا الله والله اكبر
الرد
تم الشكر بواسطة: break


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [كود] إدراج بيانات من الجريد إلى أكسس motazsaad94@gmail.com 3 86 05-12-18, 05:44 PM
آخر رد: motazsaad94@gmail.com
  [VB.NET] بحاجة لمساعدة فى اتمام كود عملية حسابية وايضاً كود استعلام لاكثر من جدول السعيدي 14 413 01-12-18, 11:31 PM
آخر رد: السعيدي
  البحث داخل الجريد mmali127 4 116 27-11-18, 09:32 AM
آخر رد: mmali127
Exclamation [VB.NET] احتاج مساعدة في حساب رصيد اجازة لموظف algiloshy@gmail.com 0 106 19-10-18, 06:40 PM
آخر رد: algiloshy@gmail.com
  عمل عضوية لاكثر من شخص ابو روضة 12 897 22-06-18, 03:01 AM
آخر رد: elgokr
  رصيد الصنف عقب كل عملية atefkhalf2004 64 1,861 08-06-18, 07:59 PM
آخر رد: atefkhalf2004
  كيفية احتساب رصيد صنف atef_020 4 254 21-05-18, 10:51 PM
آخر رد: atef_020
  [VB.NET] حقل التاريخ في الجريد فيو يتعارض مع الحفظ tarek 2 231 22-04-18, 02:14 AM
آخر رد: ملهمـ
  [VB.NET] الاستعلام لاكثر من تاريخ محمد اسماعيل 2 299 31-03-18, 03:25 PM
آخر رد: محمد اسماعيل
  حذف صف من الجريد فيو nesr_silver 1 199 21-03-18, 06:30 PM
آخر رد: ibraheam

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم