تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[سؤال] برمجه button لتحميل ملف من ال resources على الجهاز
#1
عايز كود ل button لما اضغط عليه يعمل download لملف متخزن فى ال resources بس يطلعلى dialoge اختار منه مكان لحفظ الملف على الجهاز
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
السلام عليكم ..
استعمل هذا الكود
PHP كود :
Dim file() As Byte My.Resources.file_name
        IO
.File.WriteAllBytes("path"file
حيث file_name هو اسم الريسورس .. و path هو مكان الحفظ
, و استعمل SaveFileDialog كي يختار المستخدم مكان الحفظ

و لاحظ انَّك يجب ان تغير نوع المتغير " Byte " اذا تغير نوع الريسورس .. مثلا اذا كان صورة استعمل Bmp و اذا كان نص استعمل String و هكذا ..
واذا واجهك سؤال في جميع الكود او في اخر نقطة بالتحديد فلا تتردد

حفظك الله ...
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: Sajad , 3efoo
#3
-
(كود استخراج ملف exe من الرسورس الى ملف محدد)
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: 3efoo
#4
ممكن تدمجلى كود ال SaveFileDialog ؟؟
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
مشكووووووووووووووووووووووور جدا vb.net
الكود الى فى اللينك ده هو الى كنت عايزه
اشكرك بشده
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [سؤال] كيفية معرف اسماء كل Button الموجودة فى الفروم عن طريق كلاس alims 8 174 04-09-17, 11:27 PM
آخر رد: alims
  [VB.NET] كيفية جلب مستند نصي من Resources الي Listbox e-coder 3 110 04-09-17, 07:28 AM
آخر رد: سعود
  كيفية تشغيل برنامج من Resources e-coder 6 223 16-08-17, 05:59 AM
آخر رد: e-coder
Exclamation إن الموفر 'Microsoft.ACE.OLEDB.12.0' غير مسجل على الجهاز المحلي. سعود الشامان 4 285 29-07-17, 01:23 AM
آخر رد: سعود الشامان
  كيفية تغير لون ال button اللي في الفورم بمعلومات في الداتا جريد فيو khaled12345 8 439 20-06-17, 05:01 AM
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] احتاج تعديل الكود يخص تشغيل Button حسب user domin hglogtd 4 240 22-05-17, 09:25 AM
آخر رد: hglogtd
  السلام عليكم هل يمكنني تنفيذ امر صوتي الى الضغط على button من خلال الصوت mohammed.gadain61 6 329 13-04-17, 01:48 PM
آخر رد: matrixmas
  مطلوب كود بسيط عند الظغط على Button في فورم واحد يتم الظغط على Button في الفورم 2 nmst70 2 290 09-04-17, 03:07 PM
آخر رد: nmst70
  [سؤال] كيف اجعل زر او نافذة تساوى صورة ليست فى الريسورس ولكن على الجهاز؟؟؟ Mohamed371 3 300 24-03-17, 10:21 AM
آخر رد: أسامة السالمي
  [VB.NET] سؤال بخصوص Next button Setup Factory dubai.eig 1 180 14-02-17, 07:23 PM
آخر رد: dubai.eig

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم