تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[نقاش] محتاج كود لطباعة الريبورتير فيو ببيانات غير متصلة بقاعدة
#1
السلام عليكم...
انا عندي فورمين.١لتسجيل اسماء المرضي و ٢للطباعة بالريبورت..
المشكلة بقا اني عايز لما اكتب في الفورم الاول مثلا..
الاسم.اسامة
نوع الفحص.X-RAY
عايز كود لما ادوس علي زر طباعة في الفورم الاول يرسل البيانات دي
الي الريورتير فيو ويتم اظهارها علي الفورم الثاني الذي يوجد فية
اداة الطباعة الريبورت....ارجو الرد.
وشكرا.
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
هل من مساعد؟؟؟؟؟
الرد
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في الاتصال بقاعدة البيانات والسيرفر sqlserver nooralcown 1 273 03-06-19, 12:33 PM
آخر رد: سعود
  [ تمّ الحل ] : تنسيق التاريخ بقاعدة البيانات : الأكسس عبد العزيز البسكري 16 924 03-06-19, 11:56 AM
آخر رد: سعود
Heart [VB.NET] كل عام وانتم بخير ... محتاج كود نسخ قاعدة البيانات تلقائيا abdullhadi999 32 882 15-05-19, 08:24 PM
آخر رد: asemshahen5
  [VB.NET] تعديل اكتر من صف بقاعدة البيانات محمد اسماعيل 7 261 11-05-19, 09:21 PM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] محتاج تعديل على الكود dubai.eig 2 128 07-05-19, 06:02 PM
آخر رد: dubai.eig
  محتاج حد يسعدني في فهم البرنامج هاذا حاولت افهم كتير ولاكن لم اعرف Mohamed Magdy 3 253 03-04-19, 12:29 AM
آخر رد: elgokr
  [VB.NET] محتاج التعديل على الكود backgroundworker mysql progressbar dubai.eig 6 236 02-04-19, 10:16 AM
آخر رد: dubai.eig
  محتاج مساعدة فى نافذة الدخول Mohamed Magdy 2 176 22-03-19, 05:04 PM
آخر رد: ahmadpal
  [سؤال] أهلا وسهلا. هل يمكنم اعطائي كود برمجي يعطيني رسالة خطأ إذا لم تتصل بقاعدة بيانات عبر يونس جلال 0 128 22-03-19, 04:39 PM
آخر رد: يونس جلال
  السلام عليكم محتاج كود صغير للبحث داخل الكمبو بوكس عن طريق الكمبو بوكس نفسه mohamedgadain61 2 183 19-03-19, 04:07 PM
آخر رد: mohamedgadain61

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم