تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خطأ فى كود اضافة
#1
السلام عليكم اصدقائى الاعزاء
عندى خطأ فى الداتا تايم بيكر مش عارف وضعه فى كود الاضافة 
ممكن تصحيحه فى الكود التالى
'" & ComboBox4.Text & "','" & ComboBox2.Text & "','" & ComboBox3.Text & "','" & ComboBox6.Text & "','" & ComboBox1.Text & "','" & TextBox3.Text & "','" & TextBox1.Text & "','" & TextBox2.Text & "','" & ComboBox5.Text & "',# " & DateTimePicker3.Text & " # , # " & DateTimePicker3.Text & " # , # " & DateTimePicker3.Text & " # )", con)
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
(14-01-19, 10:37 AM)احمد خطاب كتب : السلام عليكم اصدقائى الاعزاء
عندى خطأ فى الداتا تايم بيكر مش عارف وضعه فى كود الاضافة 
ممكن تصحيحه فى الكود التالى
'" & ComboBox4.Text & "','" & ComboBox2.Text & "','" & ComboBox3.Text & "','" & ComboBox6.Text & "','" & ComboBox1.Text & "','" & TextBox3.Text & "','" & TextBox1.Text & "','" & TextBox2.Text & "','" & ComboBox5.Text & "',# " & DateTimePicker3.Text & " # , # " & DateTimePicker3.Text & " # , # " & DateTimePicker3.Text & " # )", con)

طيب عند الاضافة خلية القيمة من الداتا تايم بالشكل دة


كود :
DateTimePicker3.Value.ToShortDateString

طبعا لازم العمود الخاص بالتاريخ بقاعدة البيانات اكسيس او سيكول سيرفر يظهر Short Date
الرد
تم الشكر بواسطة:



التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم