تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة فى برنامجى
#1
عملت برنامج لسحب الصورة من الإسكانر وحفظها فى قاعدة البيانات والحمد لله قدرت انى احصل على كود سحب الصورة من الإسكانر وتم العمل بنجاح بس المشكلة اللى عندى حاليا فى حفظ الصورة فى قاعدة البيانات وعرضها مرة ثانية مش عارف اعملها ازاى ومش عارف الكود اللى يعمل هذا الموضوع .. مع العلم انا ستعمل المعالج فى ربط قاعدة البيانات ويا ريت محدش يقولى استعمل الكود فى الربط عشان الموضوع ده صعب وطويل انا بالنسبالى المعالج اسهل فى الربط وعملت برنامجى بهذا الطريقة بربط القاعدة بالمعالج ياريت حد يفيدنى فى حفظ الصورة فى القاعدة وعرضها مرة ثانية عند البحث عنها
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#2
تم الرد عليك في هذا الموضوع

وللاسف تم التجاهل ع الرد

http://vb4arb.com/vb/thread-2599.html
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#3
حضرتك أستاذ مالك انا متجهلتش الرد عليك او على غيرك انا كنت برد عليك لحد ما انت قلت أرفع المشروع انا حاولت ارفع المشروع بس للأسف معرفتش كل ما ارفعه يقولى الملف كبير
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#4
اخ علي مش ضروري ترفع مشروعك الرئيسي ...ارفع مثال بسيط بنفس الفكرة او الجزئية الخاصة بالاشكالية.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#5
أخ علي ...... المعذرة

اذا واجهتك مشكلة ..... ارفع مثال
او صورة ....... ليفهم على الجميع ... حل مشكلتك ويقوموا بالرد عليك


اما اذا لايوجد مثال او صورة ...... لابد بأن تعذر الجميع بعدم الرد على موضوعك

على العموم موضوعك بسيط
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#6
شكرا استاذ سعود شكرا استاذ مالك على الأهتمام وانا انشاء الله هحاول اعمل مثال بسيط وارفعه
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة: سعود
#7
الربط بالمعالج غامض يحتاج تحدي.
إقتباس : وعرضها مرة ثانية عند البحث عنها
كيف يتم البحث بهذا النوع من الربط؟
يمكن تحتاج تعديل بسيط ليتم اظهار الصورة.
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#8
استاذ سعود طيب قولى اعمل ايه انا مش عارف اتعلم الربط الا بطريقة المعالج مش عارف اتعلمه بالكود لأنه طويل لكن المعالج سهل جدا ومش محتاج كتابة اكواد وتعب
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#9
كلها تعب في تعب!
بمجرد ان تجلس قدام الكومبيوتر هو كل التعبSmile
الربط بالكود اسهل منو مافيه بس لازم تعرف الاشياء اللي تحتاجها للربط :
كود :
dim str as string="provider=microsoft.ace.oledb.12.0;data source=|datadirectory|\db.accdb"
dim con as new oledbconnection(str)
dim ds as new dataset
dim da as new oledbdataadapter("select * from tb",con)
da.fill(ds,"tb")
datagridview1.datasource=ds
datagridview1.datamember="tb"



وخلاص هذا الكود بيظهر لك المعلومات اللي في الجدول في الشبيكة
أستودعكم الله الذي لا تضيع ودائعه أرجو ان تجدوا بمشاركاتي ما يجعلكم تدعون لي بخير ان تحتم غيابي.
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:
#10
استاذ سعود حاولت اجرب بربط الكود االلى حضرتك كتبته أعطانى خطأ وخط ازرق تحت كلا من
(Dim con As New oledbconnection(Str



(Dim da As New oledbdataadapter("select * from tb", con
الرد }}}}
تم الشكر بواسطة:


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلة في كود برنامج Web Browser khaled12345 4 44 منذ 1 ساعه مضت
آخر رد: khaled12345
  [VB.NET] مشكلة في كود color e-coder 4 68 أمس, 06:57 PM
آخر رد: e-coder
  [VB.NET] مطلوب مساعدة بشكل عاجل في حل مشكلة في الإتصال بالقاعدة "بمقابل مادي" asadtaif 4 130 22-06-17, 11:04 PM
آخر رد: moh_g
  [VB.NET] مشكلة تطبيق الظهور البطيئ لصورة e-coder 1 64 20-06-17, 07:43 AM
آخر رد: silverlight
  [VB.NET] ممكن حل مشكلة الكود A-R 1 72 15-06-17, 10:54 PM
آخر رد: silverlight
  مشكلة في كود عمل Slide Show khaled12345 3 86 12-06-17, 11:04 PM
آخر رد: khaled12345
  مشكلة في تحميل فورم يحتوي على كريستال ريبورت تناسيم 1 70 12-06-17, 02:28 PM
آخر رد: Amir_alzubidy
  [سؤال] مشكلة الرفع الى Ritchbox rabeh.ram 4 124 11-06-17, 08:31 PM
آخر رد: rabeh.ram
  مشكلة في الحذف dr_amr82 2 83 11-06-17, 06:18 PM
آخر رد: dr_amr82
  مشكلة في الفيجوال بيسك 2017 khaled12345 5 174 10-06-17, 08:45 PM
آخر رد: khaled12345

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم