تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[VB.NET] التصفح بفاير فوكس
#1
السلام عليكم

استخدمت اكتر من اداة بديل للويب بروسر ولكن للاسف لاتعمل اي منها علي النواتيين 64 و 32
تعمل فقط علي الاصدار 86
ما المشكلة استخدمت الجيكو
Webkit
selenium

اريد اداة مجانية وتعمل بنت فريم ورك  او 3.5   , 3  وتعمل علي النواتين للويندوز وخصوصا 64
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

فى البداية اخى الحبيب
الـ 86 هو المقصود به 32

وعندما نتحدث عن 86 واللى هو اصلاً 32
فهنا يعنى ان البرنامج يعمل على 32 و 64

فقط قم بعمل بحث بجوجل عن هذه الجملة
PHP كود :
ما الفرق بين 32 bit و بين نظام x86 

حتى توضح لك الامر كاملاً

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة
#3
(13-05-19, 02:18 AM)elgokr كتب :
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

فى البداية اخى الحبيب
الـ 86 هو المقصود به 32

وعندما نتحدث عن 86 واللى هو اصلاً 32
فهنا يعنى ان البرنامج يعمل على 32 و 64

فقط قم بعمل بحث بجوجل عن هذه الجملة
PHP كود :
ما الفرق بين 32 bit و بين نظام x86 

حتى توضح لك الامر كاملاً

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق

انا عارف ان 86 بتشتغل علي 64 و 32

بس عند الدخول لصفحة الاداة بيئة العمل Win32 Binary

طيب هيا لو بتشتغل علي الاصداريين لية هوا كتبها 32

[/url]
[url=http://webkitdotnet.sourceforge.net/downloads.php]http://webkitdotnet.sourceforge.net/downloads.php
الرد
تم الشكر بواسطة:
#4
كاتب 32 ليعرف انه يعمل على كلاهما
لان لو كان كاتب 64 يعنى انه لا يعمل على اى نظام 32

على اى حال تابع الشرح هنا 

ستجد به كيية استخدام الاداء

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد اسماعيل , حريف برمجة
#5
(13-05-19, 03:54 AM)elgokr كتب :
كاتب 32 ليعرف انه يعمل على كلاهما
لان لو كان كاتب 64 يعنى انه لا يعمل على اى نظام 32

على اى حال تابع الشرح هنا 

ستجد به كيية استخدام الاداء

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق

مش عارف في اية الادوات كلها مبتظهرش كامل صفحات النت

وبطيئة جدا  تجربة الاداة مش جيدة

الادوات الي جربتها   gecko  ,[/url] WebKit .NET

[url=http://webkitdotnet.sourceforge.net/basics.php]


خالص تحياتي لك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
حاول ان ترفق مشروع التى تتحدث عنه
مع ارفاق الاداء المستخدم حتى يتم اختبار المشروع
وافادتك اين تقع المشكلة تماماً

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: محمد اسماعيل


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
Lightbulb برنامج الحماية من التصفح الضار YousefOkasha 12 724 22-06-18, 02:21 AM
آخر رد: YousefOkasha

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم