تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشكلة فى برنامج اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات SQL
#1
السلام عليكم 
واجهتنى مشكلة فى برنامج الاستاذ الكبير طبعاً elgokr 
اللى فى الموضوع دا 
انا عملت تعديل على البرنامج حطيت فيه امكانية البحث عن الملفات داخل الداتا جريد فيو 
بس المشكلة ان لما ببحث عن ملف معين واضغط على زر OPEN مش بيفتحلى الملف اللى انا عامل بحث عليه 
بيفتحلى اول ملف فى الداتا جريد فيو 



لو من غير بحث كل حاجه بتفتح تمام لكن لو عملت بحث وفتحت اى ملف بيفتحلى ملف تانى خالص
ارجو المساعده فى حل المشكلة دى
وشكراً مقدما
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

اولاً الموضوع المشار اليه يخص قسم VB.NET
بينما انت فتحت السؤال بقسم C#

فهنا عند الاجابة عليك اجب عن اى لغة  Big Grin

ثانياً على اى حال اخي الحبيب
الرد البسيط لحل هذه المشكلة هو ان تجعل البحث
عن طريق قاعدة البيانات لاعادة ارسال DT الى الداتا جريد
وليس من خلال عمل فلتر للداتا جريد نفسها
والسبب يرجع ان عملية فتح الملف يتم من خلال التعامل مع DT
وليس الداتا جريد التى تعرض البيانات

لاحظ هنا السطر التالى فى المشروع
كود :
           ' تحويل الكود المسجل بقاعدة البيانات الى ملف
           Dim ff() As Byte = CType(dt.Rows(DgId)(3), Byte())

ستجد dt.Rows وليس dataGridView1

ثانياً قيمة DgId والتى يتم تعبئتها فى هذا الحدث
كود :
   Private Sub dataGridView1_CellClick(sender As Object, e As DataGridViewCellEventArgs) Handles dataGridView1.CellClick
       ' اعطاء المتغيير المعرف من نوع رقم قيمة رقم الصف
       DgId = e.RowIndex
   End Sub

ويتم عند الضغط على اى خلية لتحديد رقم سطر الخلية وارسالها
قبل اتمام الضغط على زر فتح الملف

فهنا  عملية الفلتر فى الداتا جريد عند البحث
غير صحيحة تماماً لان الفلتر فى الداتا جريد سيعطى ان اجالى النتيجة البحث 4 بيانات مثلاً
بينما فى dt يوجد بها 12 بيان مثلاً

وعنا عند تحديد فتح رقم 2 قد تكون هنا مكنها فى dt رقم 8
فستجد ان 2 و 8 مختلف تماماً

طيب لاتمام البحث ماذا عليك ان تفعل

ستقوم بوضع الـ Sub  التالى 
كود :
   Private Sub GetSearchData(myText As String)
       ' تفريغ DT
       dt.Clear()
       ' جلب البيانات من قاعدة البيانات
       cmd = New SqlCommand("select * from TB_File WHERE name='" & myText & "'", con)
       Da = New SqlDataAdapter(cmd)
       Da.Fill(dt)
       ' تعبئة الداتا جريد بالبيانات التى تم تعبئتها
       dataGridView1.DataSource = dt
       ' تسمية الاعمدة فى الداتا جريد
       dataGridView1.Columns(0).HeaderText = "ID"
       dataGridView1.Columns(1).HeaderText = "File Name"
       dataGridView1.Columns(2).HeaderText = "File Extension"
       ' اخفاء العمود الاخير تجنباً من ظهور رسالة اخطاء
       ' خصوصاً اذا كان الملف المرفق ليس صورة
       dataGridView1.Columns(3).Visible = False
   End Sub

لا تنسى التعديل على المسميات فى كود الاستعلام / البحث

الخاص بهذا الجزء
كود :
"select * from TB_File WHERE name='" & myText & "'"

الان بعد الانتهاء ستذهب الى حدث البحث

وتقوم بوضع السطر التالى مع تغيير TextBox1 الى ما لديك من مسمى
كود :
       GetSearchData(textBox1.Text)

بكده ستجد انه يعمل معك تماماً وبدون مشكلة
طيب لو كنت عايز اعمل البحث بحيث عند مسح نص البحث من TextBox
ليعود نتائج كل ما فى الجدول مثل البداية

تعال على كود الاستعلام اللى اشرت عليه بالاعلى وهو
كود :
"select * from TB_File WHERE name='" & myText & "'"

واجعله بهذا الشكل
كود :
"select * from TB_File WHERE name LIKE '%" & myText & "%'"

بات الامر بسيط الان وواضح كيف يتم البحث
وعمل المشروع معك بصورة صحيحة بدون هذا الخطاء

قمت بشرح الكود بـ VB.NET
بسبب الرابط المشار اليه يخص هذا القسم

وفى انتظار توضيح ما لديك هو VB.NET ام C#
حتى يتم نقل الموضوع او وضع نفس الشرح ولكن بكود C#

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: Rabeea Qbaha , حريف برمجة , حريف برمجة
#3
(14-05-19, 01:30 AM)elgokr كتب :
وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

اولاً الموضوع المشار اليه يخص قسم VB.NET
بينما انت فتحت السؤال بقسم C#

فهنا عند الاجابة عليك اجب عن اى لغة  Big Grin

ثانياً على اى حال اخي الحبيب
الرد البسيط لحل هذه المشكلة هو ان تجعل البحث
عن طريق قاعدة البيانات لاعادة ارسال DT الى الداتا جريد
وليس من خلال عمل فلتر للداتا جريد نفسها
والسبب يرجع ان عملية فتح الملف يتم من خلال التعامل مع DT
وليس الداتا جريد التى تعرض البيانات

لاحظ هنا السطر التالى فى المشروع
كود :
           ' تحويل الكود المسجل بقاعدة البيانات الى ملف
           Dim ff() As Byte = CType(dt.Rows(DgId)(3), Byte())

ستجد dt.Rows وليس dataGridView1

ثانياً قيمة DgId والتى يتم تعبئتها فى هذا الحدث
كود :
   Private Sub dataGridView1_CellClick(sender As Object, e As DataGridViewCellEventArgs) Handles dataGridView1.CellClick
       ' اعطاء المتغيير المعرف من نوع رقم قيمة رقم الصف
       DgId = e.RowIndex
   End Sub

ويتم عند الضغط على اى خلية لتحديد رقم سطر الخلية وارسالها
قبل اتمام الضغط على زر فتح الملف

فهنا  عملية الفلتر فى الداتا جريد عند البحث
غير صحيحة تماماً لان الفلتر فى الداتا جريد سيعطى ان اجالى النتيجة البحث 4 بيانات مثلاً
بينما فى dt يوجد بها 12 بيان مثلاً

وعنا عند تحديد فتح رقم 2 قد تكون هنا مكنها فى dt رقم 8
فستجد ان 2 و 8 مختلف تماماً

طيب لاتمام البحث ماذا عليك ان تفعل

ستقوم بوضع الـ Sub  التالى 
كود :
   Private Sub GetSearchData(myText As String)
       ' تفريغ DT
       dt.Clear()
       ' جلب البيانات من قاعدة البيانات
       cmd = New SqlCommand("select * from TB_File WHERE name='" & myText & "'", con)
       Da = New SqlDataAdapter(cmd)
       Da.Fill(dt)
       ' تعبئة الداتا جريد بالبيانات التى تم تعبئتها
       dataGridView1.DataSource = dt
       ' تسمية الاعمدة فى الداتا جريد
       dataGridView1.Columns(0).HeaderText = "ID"
       dataGridView1.Columns(1).HeaderText = "File Name"
       dataGridView1.Columns(2).HeaderText = "File Extension"
       ' اخفاء العمود الاخير تجنباً من ظهور رسالة اخطاء
       ' خصوصاً اذا كان الملف المرفق ليس صورة
       dataGridView1.Columns(3).Visible = False
   End Sub

لا تنسى التعديل على المسميات فى كود الاستعلام / البحث

الخاص بهذا الجزء
كود :
"select * from TB_File WHERE name='" & myText & "'"

الان بعد الانتهاء ستذهب الى حدث البحث

وتقوم بوضع السطر التالى مع تغيير TextBox1 الى ما لديك من مسمى
كود :
       GetSearchData(textBox1.Text)

بكده ستجد انه يعمل معك تماماً وبدون مشكلة
طيب لو كنت عايز اعمل البحث بحيث عند مسح نص البحث من TextBox
ليعود نتائج كل ما فى الجدول مثل البداية

تعال على كود الاستعلام اللى اشرت عليه بالاعلى وهو
كود :
"select * from TB_File WHERE name='" & myText & "'"

واجعله بهذا الشكل
كود :
"select * from TB_File WHERE name LIKE '%" & myText & "%'"

بات الامر بسيط الان وواضح كيف يتم البحث
وعمل المشروع معك بصورة صحيحة بدون هذا الخطاء

قمت بشرح الكود بـ VB.NET
بسبب الرابط المشار اليه يخص هذا القسم

وفى انتظار توضيح ما لديك هو VB.NET ام C#
حتى يتم نقل الموضوع او وضع نفس الشرح ولكن بكود C#

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق

المتألق دائما elgokr
شكراً جداً ليك 
انا مستخدم نفس الكود بتاعك فى مشروع ليا علي السي شارب مش الدونت نت 
كل الحكايه اخدت نفس الكود ولكن ضفت فيه خاصيه البحث عملت تيكست بوكس وعملت اجراء مخزن علشان البحث 
ف كان بيحصل اللى قولتلك عليه 
لو ينفع تشرح الموضوع بالسي شارب يبقي كتر الف مليون خيرك 
وتانى مره مليون شكر ليك
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة , حريف برمجة
#4
الشكر لله والحمد لله
والحمد لله على كل حال

اذا هنا ما يخص موضوع هذا الرابط 

حيث ان نفس المشروع تم عمل
- [مشروع][C#] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات SQL. 
- [مشروع][C#] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات Access. 
- [مشروع][VB.NET] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات SQL. 
- [مشروع][VB.NET] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات Access.

الان بخصوص كود البحث فقط اضف هذا الكود
كود :
       // كود البحث داخل قاعدة البيانات
       private void GetSearchData(string myText)
       {
           // تفريغ DT
           dt.Clear();
           // جلب البيانات من قاعدة البيانات
           cmd = new OleDbCommand("select * from TB_File where FileName like '%"+ myText +"%'", con);
           Da = new OleDbDataAdapter(cmd);
           Da.Fill(dt);
           // تعبئة الداتا جريد بالبيانات التى تم تعبئتها
           dataGridView1.DataSource = dt;
           // تسمية الاعمدة فى الداتا جريد
           dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "ID";
           dataGridView1.Columns[1].HeaderText = "File Name";
           dataGridView1.Columns[2].HeaderText = "File Extension";
           // اخفاء العمود الاخير تجنباً من ظهور رسالة اخطاء
           // خصوصاً اذا كان الملف المرفق ليس صورة
           dataGridView1.Columns[3].Visible = false;
       }

للعلم هذا الكود اسا استبدلته بالكود الخاص بـ
كود :
       private void GetLoadData()

سيعمل معك ايضاً بدون مشكلة
يعنى انت ممكن تستبدل كلياً كود
كود :
 GetLoadData()

بالكود الخاص بالشره هنا وهو
كود :
GetSearchData(string myText)

فالامر يرجع لك

وعند الاستخدام يتم الاستخدام بهذا الشكل
كود :
           GetSearchData(textBox1.Text);

شاهد كيف ان الامر بسيط

وبما اننا نريد فى حدث الكتابة فى TextBox سيكون الكود كاملاً للحدث بهذا الشكل
كود :
       private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
       {
           GetSearchData(textBox1.Text);
       }

فقط قم بتغيير textBox1 الى ما هو لديك

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , maxruined , حريف برمجة
#5
(14-05-19, 01:33 PM)elgokr كتب :
الشكر لله والحمد لله
والحمد لله على كل حال

اذا هنا ما يخص موضوع هذا الرابط 

حيث ان نفس المشروع تم عمل
- [مشروع][C#] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات SQL. 
- [مشروع][C#] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات Access. 
- [مشروع][VB.NET] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات SQL. 
- [مشروع][VB.NET] اضافة وعرض اى نوع من الملفات داخل قاعدة بيانات Access.

الان بخصوص كود البحث فقط اضف هذا الكود
كود :
       // كود البحث داخل قاعدة البيانات
       private void GetSearchData(string myText)
       {
           // تفريغ DT
           dt.Clear();
           // جلب البيانات من قاعدة البيانات
           cmd = new OleDbCommand("select * from TB_File where FileName like '%"+ myText +"%'", con);
           Da = new OleDbDataAdapter(cmd);
           Da.Fill(dt);
           // تعبئة الداتا جريد بالبيانات التى تم تعبئتها
           dataGridView1.DataSource = dt;
           // تسمية الاعمدة فى الداتا جريد
           dataGridView1.Columns[0].HeaderText = "ID";
           dataGridView1.Columns[1].HeaderText = "File Name";
           dataGridView1.Columns[2].HeaderText = "File Extension";
           // اخفاء العمود الاخير تجنباً من ظهور رسالة اخطاء
           // خصوصاً اذا كان الملف المرفق ليس صورة
           dataGridView1.Columns[3].Visible = false;
       }

للعلم هذا الكود اسا استبدلته بالكود الخاص بـ
كود :
       private void GetLoadData()

سيعمل معك ايضاً بدون مشكلة
يعنى انت ممكن تستبدل كلياً كود
كود :
 GetLoadData()

بالكود الخاص بالشره هنا وهو
كود :
GetSearchData(string myText)

فالامر يرجع لك

وعند الاستخدام يتم الاستخدام بهذا الشكل
كود :
           GetSearchData(textBox1.Text);

شاهد كيف ان الامر بسيط

وبما اننا نريد فى حدث الكتابة فى TextBox سيكون الكود كاملاً للحدث بهذا الشكل
كود :
       private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
       {
           GetSearchData(textBox1.Text);
       }

فقط قم بتغيير textBox1 الى ما هو لديك

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق


اخى العزيز ... الكود اشتغل تمام 


لكن فيه مشكلة كبيره وهي ان عمليه البحث تقيله جدا بتاخد وقت طويل علشان اعمل بحث عن ملف 
دا بمجرد كتابة اول حرف البرنامج بياخد وقت علشان يعمل فلتر على اول حرف
ف علشان كدا انا بستخدم الاجراء المخزن Stored procedure 
ف لو تقدر تساعدنى ازاى اخليها لما اعمل بحث وادوس على الملف يطلعي مع العلم انى عامل كود البحث فى الاجراء المخزن 
وشكراً مقدماً اخر العزيز
الرد
تم الشكر بواسطة:
#6
شوف سبب المشكلة هو يرجع
لحالة الجهاز لديك فى الاستهلاك
اذا كان من قبل البرامج والمتصفحات وما غير ذلك
وخصوصاً اذا كنت تستخدم Windows 10 والهارد بالجهاز هو عادى وليس SSD

حيث ان عملية البحث تتم مع كل حرف يتم ادخاله فى TextBox

ولتجنب هذا الامر الغى الكود الخاص بحدث 
PHP كود :
textBox1_TextChanged 

وقم بادراج زر بجانب TextBox خاص بالبحث
وضع فى حدث هذا الزر هذا الكود فقط
كود :
GetSearchData(textBox1.Text);

بكده عملية البحث هيتم مرة واحدة فقط عند الضغط على الزر
بدلاً من اتماماها من 4 : 24 مرة مع كل حرف يكتب 

وستجد ان الامر اصبح معك افضل وبدون اى مشكلة التى تتحدث عنها

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined , حريف برمجة
#7
(14-05-19, 06:30 PM)elgokr كتب :
شوف سبب المشكلة هو يرجع
لحالة الجهاز لديك فى الاستهلاك
اذا كان من قبل البرامج والمتصفحات وما غير ذلك
وخصوصاً اذا كنت تستخدم Windows 10 والهارد بالجهاز هو عادى وليس SSD

حيث ان عملية البحث تتم مع كل حرف يتم ادخاله فى TextBox

ولتجنب هذا الامر الغى الكود الخاص بحدث 
PHP كود :
textBox1_TextChanged 

وقم بادراج زر بجانب TextBox خاص بالبحث
وضع فى حدث هذا الزر هذا الكود فقط
كود :
GetSearchData(textBox1.Text);

بكده عملية البحث هيتم مرة واحدة فقط عند الضغط على الزر
بدلاً من اتماماها من 4 : 24 مرة مع كل حرف يكتب 

وستجد ان الامر اصبح معك افضل وبدون اى مشكلة التى تتحدث عنها

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق

اخى العزيز حتى بعد إضافه الزر بياخد وقت طويل جدا
مع العلم ان جهازى امكانياته كويسه جداً جداً
اعتقد لو قدرنا نعمل كل الاكواد دى بس عن طرق الاجراء المخزن هيبقي اسرع جداً 
ولا انت ايه رايك ؟!!
ياريت لو فيه حل افضل من كدا تقولى عليه
وشكراً جداً لمساعدتك
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة , حريف برمجة
#8
اخى الفاضل وقت الاستغراق للبحث

هو معدل وقت استغراق فتح الفورم لاول مرة

تخيل انت بتفتح الفورم فى ثانية واحدة وتحتوى الداتا جريد على 100 بيان مثلاً
وعند البحث اصبح الداتا جريد يحتوى من 1 الى 10 مثلاً

فكلاهما ناتج واحد فى الوقت

فعندما تقول انه يستغرق وقتاً حتى مع الزر
فهنا يبدو ان المشكلة تقع لديك فى اكواد الفورم او فى حالة الجهاز وبرنامج Sql

جرب تقوم بعمل مشروع جديد
او حمل احد المشاريع الخاصة بي
وقم باضافة كود البحث كما فى الشرح وشاهد هل المشكلة قائمة
فى المشروع المستقل بعد اضافة الكود عشان اذا كان قائمة فهنا المشكلة تقع فى الجهاز
وقد يكون فى Sql Server كاستهلاك فى موارد الجهاز

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة , maxruined
#9
(16-05-19, 01:21 PM)elgokr كتب :
اخى الفاضل وقت الاستغراق للبحث

هو معدل وقت استغراق فتح الفورم لاول مرة

تخيل انت بتفتح الفورم فى ثانية واحدة وتحتوى الداتا جريد على 100 بيان مثلاً
وعند البحث اصبح الداتا جريد يحتوى من 1 الى 10 مثلاً

فكلاهما ناتج واحد فى الوقت

فعندما تقول انه يستغرق وقتاً حتى مع الزر
فهنا يبدو ان المشكلة تقع لديك فى اكواد الفورم او فى حالة الجهاز وبرنامج Sql

جرب تقوم بعمل مشروع جديد
او حمل احد المشاريع الخاصة بي
وقم باضافة كود البحث كما فى الشرح وشاهد هل المشكلة قائمة
فى المشروع المستقل بعد اضافة الكود عشان اذا كان قائمة فهنا المشكلة تقع فى الجهاز
وقد يكون فى Sql Server كاستهلاك فى موارد الجهاز

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق


اخى العزيز 
حملت المشروع الخاص بك وفى الاول كان سريع جداً لكن بعد ما حطيت بالظبط 22 ملف على البرنامج بقي تقيل جداً للاسف
للعلم انا بحط بس ملفات PDF بس فيه فيهم ملفات حجمها كبير بيوصل لحد 70 ميجا الملف الواحد 
تفتكر هو دا السبب اللى مخلي البرنامج تقيل ؟!؟! 
عمتاً لو فيه اى فكره تقدر تقولي عليها بحيث انه يبقي سريع يبقي كتر الف مليون خيرك 
ومليون شكر ليك
الرد
تم الشكر بواسطة:
#10
(16-05-19, 08:12 PM)maxruined كتب :
اخى العزيز 
حملت المشروع الخاص بك وفى الاول كان سريع جداً لكن بعد ما حطيت بالظبط 22 ملف على البرنامج بقي تقيل جداً للاسف
للعلم انا بحط بس ملفات PDF بس فيه فيهم ملفات حجمها كبير بيوصل لحد 70 ميجا الملف الواحد 
تفتكر هو دا السبب اللى مخلي البرنامج تقيل ؟!؟! 
عمتاً لو فيه اى فكره تقدر تقولي عليها بحيث انه يبقي سريع يبقي كتر الف مليون خيرك 
ومليون شكر ليك


هنا تقع المشكلة اخى الفاضل

انت متخيل حكم وكم الداتا الواحدة فى ارفاق الملف لقاعدة البيانات
تذكر ان الملف الواحد عند ارفاقه بقاعدة البيانات يتم تسجيله على شكل احرف
فانت متخيل كم الاحرف التى تصل الى حجم 70 ميجا  Big Grin

اخى الحبيب مهما كبر حجم ملف PDF من عدد الصفحات والصور
ونصوص وما غيرها لا يمكن ان يكون ملف واحد يصل الى 70 ميجا مهما حصل

الملف الذى لديك يحتوى على مساحات مستهلكة دون داعي تقوم بتكبير حجم الملف الى هذا الكم
ولحل هذه المشكلة عليك استخدام هذا الموقع

وخصوصاً هذه الصفحة

تقريباً تخمني عند قيامك لضغط الملف الواحد الذى لديك
وبعد اتمام الامر قم باختبار البرنامج لديك بعد ارفاق الملفات بعد ضغطها

تذكر ايضاً الكم الهائل للملفات حيث ان الملف الواحد
يحتوى على حجم كبير بقاعدة البيانات فهذا سيتطلب الى مواصفات السيرفر او الجهاز اللى عليه قاعدة البيانات
تفوق تخيلك المعتاد عليه من مواصفات ولا تعتقد ان i7 ورامات 16 جيجا ... الخ قد تكون مواصفات مع مثل هذه الامور

تحياتى لك
وتمنياتى لك التوفيق
{ وَقُل رَّبِّ زِدْنِي عِلْمًا }
[ كن على يقين من اعمالنا نخطئ ومن اخطائنا نتعلم ولذلك لا شي مستحيل ]

ساهم دائماً فى    لكل من يقوم بالمساهمة
فى حل المشكلة او الاستفسار لديك فالجميع هنا يعمل 
على مساعدة الاخرين لوجه الله وان تحتسب له اجر عند الله


 شرح كيفية عمل قاعدة بيانات تعمل على اكثر من جهاز على الشبكة الداخلية
الرد
تم الشكر بواسطة: maxruined


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  [تم الحل] مشكلة فى طرح خانتين من بعض maxruined 31 602 26-04-19, 10:49 AM
آخر رد: elgokr
  عمل برنامج لكن لم يفتح قاعدة البيانات ايش السبب ابن دوعن 1 76 21-04-19, 11:54 PM
آخر رد: elgokr
  [C#.NET] [تم الحل]حذف صورة مخزنة خارج قاعدة البيانات ابراهيم ايبو 6 151 13-04-19, 03:28 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [تم الحل] مشكلة فى كود ال Update على SQL maxruined 7 240 11-04-19, 08:14 AM
آخر رد: elgokr
  خزن ملفات داخل قاعدة البيانات رسول555 16 557 06-04-19, 05:04 PM
آخر رد: elgokr
  [تم الحل] مشكلة الاتصال بقاعده بيانات SQL على الشبكة maxruined 4 175 01-04-19, 09:36 PM
آخر رد: elgokr
  [سؤال] برنامج كلاينت-سيرفر لإدخال البيانات hoob computer 1 144 30-03-19, 04:13 PM
آخر رد: elgokr
  [C#.NET] كيف ربط devexpress grid control مع قواعد بيانات access شريف الخولي 0 105 14-03-19, 06:10 PM
آخر رد: شريف الخولي
  [سؤال] مشكلة مع كود اوبن فيل ديلوج issamsaidd 3 198 13-03-19, 05:05 PM
آخر رد: issamsaidd
  [C#.NET] طريقة تغير لون خلية في ال gridveiw اعتمادا على بيانات خلية اخرى. Rabeea Qbaha 1 159 22-02-19, 07:52 PM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم