تقييم الموضوع :
  • 0 أصوات - بمعدل 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حساب التوقيت بين وقتين فى الداتا جريد
#1
السلام عليكم اخوانى الكرام

لدى فى الداتا جريد فيو عمود فى وقت الحضور و وعمود اخر فى وقت الانصراف 
7/10/2019 11:40 AM

7/10/2019 5:00 PM


وعند حساب الفرق بين الاتنين يطلع الناتج بالشكل دة

5.33333333333333

هل يوجد دالة او طريق لاختصار هذا الرقم الكبير
وشكرا
الرد
تم الشكر بواسطة:
#2
تفضل , غير رقم 2 بالرقم المراد اظهاره



PHP كود :
float diff 5.33333333333333F;
float roundpoint = (float)Math.Round(diff2);      // 5.33 

الرد
#3
http://vb4arb.com/vb/showthread.php?tid=29698

هل جربت تحميل هذا المثال
الرد
تم الشكر بواسطة: حريف برمجة , asemshahen5 , mostafa nada


المواضيع المحتمل أن تكون متشابهة .
الموضوع : الكاتب الردود : المشاهدات : آخر رد
  مشكلةفي تحديث البيانات او تحميل البيانات على الداتا جريد فيو alshandodi 1 85 14-07-19, 04:58 PM
آخر رد: سعود
  [VB.NET] عندما يكون حقل معين في الداتا جريد فيو ممتلا يمنع التعديل khairallah 3 107 13-07-19, 10:24 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [VB.NET] عندما يكون حقل فارغ في داتا جريد فيو منع اضافة حقل جديد khairallah 0 51 12-07-19, 10:13 PM
آخر رد: khairallah
  طباعة داتا جريد فيو alshandodi 4 194 12-07-19, 01:36 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  [VB.NET] داتا جريد فيو مرتبطة النموذج الرئيسي khairallah 4 235 07-07-19, 02:33 AM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  كيفية جعل الكتابة التلقائية في الداتا قريد adminHN 3 221 02-07-19, 05:16 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  سؤال فى الداتا احمد خطاب 3 99 29-06-19, 03:43 PM
آخر رد: ابراهيم ايبو
  سؤال فى التيكست والداتا جريد احمد خطاب 6 168 29-06-19, 01:03 PM
آخر رد: احمد خطاب
  [VB.NET] تلوين خلية في الداتا جريد فيو khairallah 4 190 23-06-19, 10:12 PM
آخر رد: khairallah
  [سؤال] لو سمحتوا ممكن حد يفدني سؤال عن الداتا جرد فيو m.soft.01210 3 143 15-06-19, 11:33 PM
آخر رد: elgokr

التنقل السريع :


يقوم بقرائة الموضوع: بالاضافة الى ( 1 ) ضيف كريم